11 DAGEN ONLINE TRAINING – START 8 APRIL 2019

YES IK DOE 100% MEE MET DEZE TRAINING I’M READY!

Ben je ook zo zorgzaam, zeer sensitief en een tikkie perfectionistisch?

Weet je precies wat de ander nodig heeft en geef je altijd vanuit je hart?

Loop je stiekem jezelf steeds voorbij?

Blijven grenzen toch nog steeds een lastig dingetje?

Word je ook met je neus op de feiten gedrukt: je bent moe, leeg, leeft vaak op de automatische piloot, je bent gestrest en alles behalve happy joy joy.

Jezelf wegcijferen, je verlangens negeren en veel energie steken in het gelukkig maken van de mensen om je heen is een talent. Echt waar ook al is dit nu je valkuil, het is een talent!

Staat zelf-zorg ook hoog op je lijstje, maar schiet deze als vanzelf weer naar prio 5 of lager en wil je hier nu echt verandering in brengen?

JA IK DOE MEE MET DEZE TRAINING

 • Word je onvoldoende gerespecteerd door anderen?

 • Heb je te weinig tijd en energie voor het invullen van je eigen behoeftes en verlangens?

 • Ervaar je regelmatig conflict in jezelf omdat je ja zegt terwijl je het eigenlijk niet wilt?

 • Kun je zonder schuldgevoel je behoeftes inzichtelijk maken voor jezelf en delen met anderen?

 • Voel je je vaak niet begrepen, erkend & geaccepteerd door de mensen om je heen?

 • Kun je heldere grenzen stellen zonder ruzie of conflictsituaties?

HERPAK DE CONTROLE OVER JE LEVEN – ZET JE GRENS

GRENZEN AANGEVEN IS NIET MENSEN BUITEN SLUITEN

Grenzen zetten is het bewustzijnsproces, wie ben ik & wie is de ander? Wat zijn mijn verantwoordelijkheden en welke niet? Een grens zetten is zeggen: dit ben ik en dit is mijn verlangen.

Grenzen stellen gaat over het leven van je eigen doelen zonder je te laten afleiden door wat andere mensen  hiervan vinden, denken of doen.. zonder negatieve emoties als oordeel, schuldgevoel, strijd of gelijk.

Jezelf afschermen & de ander buiten sluiten zorgt voor ruzie,  strijd en conflict in relaties. Hoe zou het zijn als je jezelf en de mensen om je heen  gewoon kunt ontvangen zonder jezelf klein te maken en jezelf weg te cijferen? 

NIET MEER WEGCIJFEREN – DEZE TRAINING IS VOOR MIJ

In deze online training leer je 11 krachtige (mindshifts) inzichten die je  die je bewustzijn over grenzen openen. Waar kun je de verantwoording loslaten, waar mag je  voor jezelf opkomen vanuit liefde, compassie en verbinding. 

Deze training is een upgrade in zelfvertrouwen, zelfwaardering en inzicht in je eigen behoeftes en verlangens.

Open het bewustzijn en creëer de ruimte voor heldere communicatie; de basis voor conflictvrije relaties.

Neem voorgoed afscheid van je schuldig, onmachtig, leeg en geleefd voelen. Neem de controle en verantwoordelijkheid voor de creatie van je leven en ontdek hoe gemakkelijk het is om veranderingen aan te brengen zonder strijd. 

Empower jezelf

Deze 11 dagen maken je bewust van wie jij bent, wat je nodig hebt in je leven en hoe jij gezonde en happy relaties kunt creëren door simpelweg je eigen gedachten hierover te veranderen. Geen innerlijke strijd meer en in volledig vertrouwen leven naar je eigen, normen, waarden en wensen.

Dit programma onderscheid zich van andere programma’s door:

 • je eigen helder weten te ontwikkelen
 • het gebruik van energetische tools die de oude emoties en gedachten weghalen
 • in contact te komen met je waarheid
 • jezelf af te vragen hoe wil ik dat mijn leven is in plaats van de zienswijze van andere mensen over te nemen

Jezelf empoweren is hoogste energie, samen met plezier! Empower jezelf en anderen door bewust te kiezen voor het leven van je doelen zonder schuldgevoel naar anderen.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Elke dag,  rond 9 uur is er een korte, krachtige groepscoaching met mindshifts en energetische tools.  Vragen stellen  over het onderwerp van de dag is het hart van de training. Ook als je niet live mee kunt doen, je kunt je vraag stellen, deze wordt altijd beantwoord.

De REMIND Bootcamp heeft uitgewezen dat een ochtendritueel, direct starten met het open stellen voor wat er mogelijk is van je leven een ontspannen begin van de dag is. Door direct elke dag te starten met het omdenken en de focus te verleggen van probleem naar oplossing, ervaar je meer energie, meer focus & zelfvertrouwen.

Cijfer jezelf niet meer weg en wordt bewust van je grenzen.

 • Grenzen zetten die wel werken en die jezelf en anderen niet buitensluiten.

 • Een mega upgrade in zelfwaardering & zelfvertrouwen.

 • Zonder excuus, verwijt en schuldgevoel tijd investeren in jezelf.

 • Nee zeggen vol vertrouwen in jezelf.

 • Je niet meer geleefd en verantwoordelijk voelen voor andermans issues.

 • In vertrouwen blijven en keuzes maken die je empoweren.

 • De magie van het veranderen van de gedachten over jezelf en hiermee de verandering buiten je om te ervaren zonder trekken, duwen of over je grens heen gaan.

 • Je stem laten horen en gehoord worden!

 • De controle over je leven terugkrijgen.

IK KIES VOOR MEZELF – DEZE TRAINING IS VOOR MIJ!

Please eerst jezelf! Zet voor 11 dagen de ontdekking van je behoeftes en verlangens op de eerste prioriteit. Duik ik je in onderbewustzijn en ontdek waar je jezelf en je relaties ontkracht, verkleind en jezelf wegcijfert. Deze training is de  uitnodiging om jezelf, de creatie van je leven en relaties op een andere manier te bekijken. Hetzelfde blijven doen en andere resultaten verwachten is rondjes blijven lopen in dezelfde beperking.

Ben je op Aarde om andere gelukkig te maken? Ben je nu klaar voor de keuze die je leven een totaal andere richting opbrengt: de keuze om jezelf op de eerste plaats te zetten en bewust te worden van je behoeftes en verlangens en deze te laten groeien. Verleg je focus van probleem naar mogelijkheden. Bevrijd jezelf, je relaties uit limitaties door je te openen voor het inzicht wat je toegang geeft tot de innerlijke rust en vrijheid waar je naar verlangd.

IK PLEASE EERST MEZELF

IK KIES VOOR MEZELF – DEZE TRAINING IS VOOR MIJ!

Femke van Kuijk

“Begin 2018 besloot ik dat mijn leven anders moest. Ik was klaar met het leven vanuit angst&paniek. Al heel lang had ik op mijn lijstje staan leven vanuit flow en afstemming. Het was mijn 11de breekpunt wat mij tot de keuze bracht om in het NU te gaan leven. En volledig ja te zeggen! Ik besloot om de automatische piloot te ontslaan en zelf de regie van mijn leven te nemen. Doe het vooral niet op de manier die ik heb gedaan door de keuze te maken na het breekpunt. Je hoeft niet namelijk niet te breken, om te kiezen voor verandering en innerlijke vrijheid.” Bij het leven van mogelijkheden wil je alle grenzen die jij hebt vermijden, elimineren zodat de weg volledig vrij is om je doelen en wensen te leven.

Contact us