Sta je op een kruispunt in je leven? Kom je er steeds vaker achter dat oude gedachtenpatronen je niet meer dienen? De beste versie van jezelf laat steeds vaker van zich horen, je voelt dat je nieuwe keuzes mag maken en het oervertrouwen in jezelf mag gaan erkennen en leven.
Wees dankbaar voor wat is geweest, de patronen die je gevangen hebben gehouden in de oude versies van jezelf. Ze hebben een belangrijk doel gediend: je beschermen. Neem afscheid van het idee en de illusie dat je nog steeds niet goed genoeg zou zijn om je beste versie van jezelf te leven.
Wie wil je zijn? Welke talenten worstelen via je Hogere Zelf zich een weg naar boven in de hoop dat ze opgepikt worden door jou. NU IS HET MOMENT… Om de beste versie van jezelf geboren te laten worden in je bewustzijn.
Heb je in het verleden vaak je innerlijke kracht uit handen gegeven?
Heb je gezocht en gehoopt op erkenning?
Wilde je gezien worden en zoek je onbewust nog altijd bevestiging in de buitenwereld van je eigenwaarde?
Het Universum wil je herinnering dat je niks kunt ontvangen van de buitenwereld en het Universum tot dat je het hebt erkend in jezelf.
Herpak je kracht, kom in beweging, laat liefde stromen door de angst voor onbekende, je gehechtheid aan zware energie en waar je het vertrouwen in jezelf bent kwijtgeraakt.

Bewonder Jezelf – 11 dagen, wat gaan we doen?
Van 14 februari – 28 februari ontvang je 11 dagen UP-lifting transformatie coaching van Femke.
In deze 11 dagen zet je een streep onder het verleden, besluit je om in vertrouwen verder te gaan en stop je met zelftwijfel en jezelf afvragen of je het genoeg waard bent om jouw Hemel op Aarde te creëren.
Je kunt uren stoppen in het idee/illusie dat je niet heel, volmaakt, perfect, goed genoeg bent en hier tonnen aan healing, clearing op ontvangen. Dit zal nooit het gewenste effect hebben. Het enige wat werkt is besluiten dat je het nu al waard bent en altijd al bent geweest. Herinner dat je deel uitmaakt van het grotere geheel, het Universele veld van alles wat is. De beste versie van jezelf wacht tot dat jij deze kiest te Zijn.
Bewonder jezelf – nodigt je uit om alle teleurstellingen die je nu nog gevangen houden los te laten. Zo kun je terug keren naar de waarheid van je Hart dat is het enige wat altijd KLOPT voor jou. De waarheid geeft je altijd toegang tot je vrijheid. Maak contact met je eigen waarheid en ervaar hoe empowerend dat is.
BEWONDER JEZELF | Doe mee!

De giften en oneindige mogelijkheden van het Universum worden beschikbaar voor jou op het moment dat je gaat erkennen dat alles al aanwezig is. Wat wil het Universum je geven wat je tot nu toe nog niet bereid was om te ontvangen, omdat het pijnlijke web van het verleden je gevangen hield?
Elk levenservaring waarmee jij naar de Aarde bent gekomen is een uitnodiging om JA te zeggen tegen het oneindig potentieel al aanwezig in jou en hiermee de beperking als een zware deken van je af te laten glijden. Je beperkingen in dit leven zijn geen persoonlijk falen of een bevestiging dat je niet volmaakt zou zijn. Je beperkingen zijn de aspecten die je volledig in het licht mag zetten, ontmantelen en ontdekken dat deze je niet toebehoren, zodat je lichter kunt verder gaan.
Het is verleidelijk om je te richten op wat er verkeerd aan jou zou zijn of de buitenwereld. Wat je aandacht geeft groeit en creëert je realiteit. Focus je op je innerlijke kracht, wijsheid, het openen van je bewustzijn en de schoonheid van wie je bent om het potentieel in jouw te activeren.
EMPOWER JEZELF- BEKRACHTIG WAT ER AL IS | Doe mee!

Ontvang op de dag van de training 30 minuten uplifting inspiratie, energetische ondersteuning en duidelijk toepasbare tools om het oervertrouwen in jezelf te herstellen zodat je werkelijk thuis kunt komen in het weten en vertrouwen in je eigen magische creatiekracht.
Je ontvangt Krachtige activaties o.a. op vergeving, loslaten van teleurstellingen, validatie buiten jezelf zoeken, kracht uit handen geven en ruis op je innerlijke leiding. 
 
Transformeer Teleurstelling

Krijg het Oervertrouwen in jezelf terug, door boven teleurstelling uit te stijgen.

Valideer & Empower Jezelf

 Waar en wanneer heb jij validatie gezocht in de buitenwereld? Tap op in de waarheid & herpak je kracht! 

HerZie de waarheid 

Word volledig zichtbaar voor jezelf, focus op de schoonheid, je talenten en Creatiekracht. 

Vertrouw jezelf in elk moment

Hoe groot de stormen en uitdaging om je heen ook zijn, weet hoe jij in elk moment contact kan blijven houden wat voor jou belangrijk is. 

Ontsla de Innerlijke criticus

Herpak je kracht, ontmasker het doel van de innerlijke criticus en herstel oervertrouwen.

Inspireer jezelf en anderen

Erken je talenten. Laat verantwoordelijkheid voor anderen los. Wees het inspirerend Licht. 

Beste Versie van Jou

Stap in de Beste Versie van Jezelf die het magische leven leeft, wat je wilt en weet dat mogelijk is. 

Universele Veld van Liefde

Waar ben je op ingetapt? Op angst, macht, controle, paniek, twijfel, schaamte, schuld, spijt of tekort bewustzijn? Is dit wel van jou?

Heal Jezelf

Beperkingen, overtuigingen, angsten, twijfels, laag zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn programmeringen van deze realiteit om je gevangen te houden.

Verander het Spel

Jij bent altijd aan zet en in controle hoe jij wilt dat je leven verder gaat. 

Activeer Overvloed door Jezelf te Zijn

Zet teleurstellingen om wonderen en herinner dat je alleen maar je Magische Zelf hoeft te Zijn. 

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN | Doe mee!

Ben je klaar voor de grootste EGO – trip van je leven? Dat is wat deze realiteit zegt als je goed voor jezelf zorgt, van jezelf houdt en vol zelfvertrouwen en plezier je eigen pad bewandelt. Ben je nog ingetapt op de ‘standaard’, wie je zou moeten zijn volgens de buitenwereld en heb je een diep verlangen om je authentieke zelf te ontmoeten en te leven?
DIM JE LICHT VOOR NIEMAND MEER
In deze 11 dagen mag jij jezelf volledig in het licht gaan zetten en eindelijk gaan zien en erkennen hoe bijzonder, mooi en waardevol je bent voor deze wereld. Je bent Uniek en hebt toegang tot een diep weten dat je boven jezelf en geadopteerde beperkingen uit kunt stijgen.
Voel je een diep verlangen om jezelf als HEEL te zien en erkennen. Dit is de basis om te leven volgens je eigen waarheid en voorwaarden. Dit geeft je toegang tot het leven van jouw magische verlangens en mogelijkheden.
Geef je innerlijke kracht niet meer weg om lief, aardig en leuk gevonden te worden. Druk je eigen emoties niet langer weg om de vrede te bewaren. Respecteer jezelf, zet jezelf in het licht en LEEF!
Kies er altijd voor in elke situatie om jezelf te Zijn. Stap uit toxische situaties die je leeg trekken en ga in vertrouwen verder op je eigen pad.
Hebben we nog geen kennis gemaakt?
Ik ben Femke van Kuijk Leraar Lichtwerk en Lichtgids voor Dappere & Briljante Lichtwerkers en Lichtbrengers. Ik word super blij van creëren en les geven. In mijn trainingen leer ik je je superpowers (spirituele gave) activeren. Je leert je helder weten, en gaves vertrouwen als de enige en echt betrouwbare GPS voor je leven. Je krijgt toegang tot je hoogste potentieel door je limiterende patronen los te laten en herinneren dat alles wat je zoekt om je leven te creëren al aanwezig is in jou Bron.
Wil je ook je bewustzijn openen, vertrouwen op je HELDER WETEN & toegang krijgen tot je oneindige wijsheid, potentieel en mogelijkheden voor je leven?
Welke bijdrage is deze training voor jou in het ontwikkelen van het oervertrouwen in jezelf en de creatiekracht van je leven?

Start training 14 februari 2020 – 28  februari 2020 
trainingsdagen zijn op ma-vr. | instromen tot 21 februari 2020
heb je geen facebook- geen probleem je ontvangt de replays via e-mail
LEEF DE BESTE VERSIE VAN JEZELF | Doe mee!

Als je een nieuwe zienswijze zou krijgen op je limiterende patronen, zou je het dan waard vinden om deze te krijgen?
Als je toegang krijgt tot het bewustzijn van je talenten die al aanwezig zijn in jou, zou je het dan waard vinden om dit te ontdekken?
Als je toegang krijgt tot het omzeilen van je innerlijke criticus, zou je het waard vinden om dit te leren?
Als je nooit meer naar bevestiging hoeft te zoeken omdat je het oervertrouwen hebt in jezelf, zou je het waard vinden om dit te leren?
Als je altijd in vertrouwen en de veiligheid in jezelf voelt, zou je het waard vinden om hier in te investeren?
Als het antwoord JA is één van deze vragen, ik sta klaar om je te faciliteren om JEZELF te BEWONDEREN en het licht in jezelf zichtbaar te laten worden.
IK BEN HET WONDER | Ik doe mee!