Ascensie boodschap 6-12 juli 2023

Nummer 86

86 Ligt er een zware last op je schouders die over thema leven en dood gaat? Voel je je onbewust verantwoordelijk voor het hebben van een keuze over iets of iemand zijn/haar leven of dood? Deze schuldlast mag van je schouders en je mag je hart openen voor deze informatie. Als er een sprankje oplicht en energie verschuift dan neemt je Ziel het van je mind over en laat je voelen in je lichaam dat zelfvergeving mag plaatsvinden en loskoppelen van deze schuldvraag/last. Zielen hebben een vrije wil en keuze over hoe hun levenspad zal ontvouwen inclusief de omstandigheden en uitdagingen die ze zullen ervaren. Zielen kiezen hun eigen ervaringen uit om te leren en obstakels te overwinnen die bij de groei van de ziel past. Waar komt het verantwoordelijkheidsgevoel vandaan? Wat heeft het samenspel van jullie zielen gekozen? En was het echt waar, dat jij een keuze had over de vrije wil en keuze van de andere ziel? Als er schuldgevoel, verdriet en rouw op zit, dan zullen de inzichten moeizamer tot je kunnen komen. Echter als je volledig kiest van jezelf ontlasten van deze schuldvraag, vraag de Kosmos het bevrijdende inzicht tot je te brengen op een manier die jij volledig ontvangen kunt op zo’n duidelijke, heldere en verlichtend wijze dat de verschuiving in bewustzijn direct in gang wordt gezet.

Nummer 316

316 Het is tijd om uit je comfortzone te komen en juist met die aspecten van jezelf die waarheid, wijsheid en transformatie bezitten naar voren te stappen. In je zit een diepe angst om afgewezen te worden voor wat juist uniek, bijzonder en waardevol is. Juist die delen die je verstopt of misschien zelfs verafschuwd bezitten diamantjes van transformatie voor het collectief bewustzijn. Kom uit voor wie je werkelijk bent en kom deze angst onder ogen zodat de lading kan verdwijnen. Op deze angst zit ook altijd de angst om afgewezen door de groep, dit is onterecht omdat er in je capaciteiten van leiderschap, authenticiteit en autonomie zitten die je nog niet hebt erkend. Deze angst kan op alle lagen van relaties (familie, vriendschappen, samenleving) zich openbaren, zoek dus voor jezelf uit wanneer en bij wie je een masker draagt en welk aspect je van jezelf probeert te maskeren door er anders voor te doen dat je bent.

Nummer 391

391 Je Healers capaciteiten willen verder ontwikkeld worden en je voelt een interne drive van binnen uit om hier mee aan de slag te gaan. Het kan zijn dat je een oude methode oppakt, je openstaat voor nieuwe methodes of dat je met zelfhealing aan de slag gaat. Voor de al praktiserende lichtwerkers is deze boodschap de uitnodiging om te kijken waar je opkijkt tegen anderen en jezelf hierdoor kleiner en minder maakt. Energie is namelijk energie en deze overdracht is minder uniek dan je denkt. Wanneer je werkt met energie dan is deze transmissie puur en zuiver, daar kan je mind niet zo veel aan verpesten. Energie heeft ook altijd zijn kwaliteit en werking, zelfs als jij een mindere dag hebt, is de energie laten stromen genoeg om je weer op te laden en in een hogere frequentie te zijn. Zo heeft elke healer ook zijn/haar eigen kwaliteiten en frequenties die meekomen in de overdracht. Hierbij is geen onderscheid te maken tussen hoger of beter. Het is anders en daarmee uniek passend bij het ontwikkelde lichtlichaam van de healer zelf en de opgeslagen ervaringen uit andere levens. Zo heeft elke lichtwerker/healer zijn eigen licht missie in het openen van het bewustzijn, begeleiden van ascensie van de mensheid. Ook hier is geen onderscheid te maken in goed of beter, ieder draagt bij aan het vervullen van zijn eigen puzzelstukje in het geheel. Ga met je healing capaciteiten aan de slag n.a.v. de inspiratie die je zojuist ontvangen hebt.

Nummer 691

691 Laat het leven niet meer aan het ’toeval’ over en ga zelf aan het roer staan van de persoon die jij wilt zijn. Hoe wil je dat je leven verloopt, je dagelijkse bezigheden er uit zien en wat wil je ervaren? Je bezit zo veel meer kracht, sturing dan je nu kan bevatten wat echt mogelijk is. Zie de creatie van je leven als het plannen van een vakantiereis. Je kan naar het strand gaan in Spanje en elke dag van je hotelkamer naar het bedje en weer terug. Niks mis mee, als jij hier uber blij van wordt. Je kan ook een rondreis plannen door Indonesie, Thailand of Peru en daar de bestemmingen markeren op de landkaart. Zo kun jij ook je leven de uitnodiging geven om je te brengen waar jij naar verlangend. Gebruik hiervoor je Sacred Visie en tune in op de mogelijkheden die er zijn waar je nog niet aan gedacht had of gedacht had dat mogelijk was. Iedereen bezit over dezelfde paranormale gaves, intuïtie en kanalen om je leven te creëren en vormgeven zoals je dit ten diepste wenst.

Nummer 841

841 Geen energie? Bakje vol en loop je op je tandvlees? Langdurig onder stress en druk staan put je lichaam uit, wat in één moment zijn tol van je kan vragen. Een moeheid overvalt je en laat je doorgaan op de automatische piloot. Vanuit deze modus ben je afgesloten van je levensenergie, verlangens en behoeften die voor jou een belangrijke richtingaanwijzer in dit leven zijn. Wanneer dit proces te lang duurt kan machteloosheid, frustratie en boosheid het van je overnemen en uitputting van je reserves ontstaan. Hoe kan het (weer) zo ver gekomen zijn? Opgebrand, uitgeput en alle emotionele zeilen bij elkaar houden, herkenbaar? Doorbreek deze van jezelf opofferen wat uitmondt in vermoeidheid en leegte. Energieverlies is een signaal dat je de belangrijkste verbinding bent kwijtgeraakt: met jezelf! Herstel het contact en voel de energie stromen .

29-30 juli is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!