Ascensie boodschap 29 juni – 5 juli 2023

Nummer 60

60 Als je wilt weten hoe jij werkt en jezelf kan veranderen dan is het belangrijk dat je de wetten van de kosmos gaat begrijpen, zoals het daarboven werkt, werkt het ook in ons: zo boven zo beneden is de term die hierbij hoort. Je bent namelijk verbonden met een veel groter geheel en bestaat uit dezelfde materie als de kosmos. Je goddelijke vonk draagt deze informatie die een schat van universele wijsheid is welke je kan raadplegen in elk moment. Je emoties, gedachten en handelingen zenden een frequentie uit, die je terug gereflecteerd krijgt in je leven. Denk je negatief, laatdunkend over jezelf dan zal je deze versie ook in de spiegel terugzien. Zie je de waarde van jouw wezen, je creativiteit en je schepping krachten, dan stroomt de universele levensenergie door je heen. Het leven wat je nu ervaart is dan ook geen toeval, maar een reflectie van de signalen die jij hebt uitgezonden. Met dit gegeven in je achterhoofd, welke situatie in je leven kun je verandering in brengen door stil te staan met welke overtuigingen jij dit hebt gecreëerd. Wat is de levensles, de gift van deze ervaring? En als het geen persoonlijk falen is, maar een frequentie gestuurd vanuit je onderbewustzijn, wat kun je dan nu veranderen hierin?

Nummer 293

 

 

 

293 Heb je je altijd anders en uniek gevoeld en zit je nog altijd met een stuk onverwerkte eenzaamheid? Deze gevoelens willen omhoogkomen als rouw en verdriet waar jij als kind moeite had om je eigen plek in de wereld te vinden. Was je overduidelijk niet de favoriet van de wereld en hoe heb je deze ervaring opgeslagen? Ben je je gaan aanpassen aan de  verwachtingen en is dit uitgemond in pleasen, jezelf klein maken en afbreken om te passen in het familiesysteem? Of ben je de rebel geworden die is gaan schoppen en zichzelf gaan afzetten? Zie het hogere doel en purpose van je anders zijn en dat jij van nature de moed hebt om je eigen weg te gaan. Breek je dan ook uit, wat je ervaren ook was en geef jezelf toestemming om je authentieke zelf te zijn. De opgeslagen ervaringen de gevoelde verwachtingen en oordelen willen loskomen zodat je niet meer bang bent mo je ware zelf te zijn. Laat je innerlijk kind stoppen met goedkeuring en zie zelf wie je geworden bent.

 

Nummer 413

413 Je bent ontvankelijker geworden voor nieuwe informatie m.b.t. je missie op Aarde? Er staat een High Council klaar voor jou om informatie uit te wisselen die voor jouw zielengroei van groot belang is. Wanneer deze voor de eerste keer in je bewustzijn verschijnen, kan het dat er alleen lichtcodes doorkomen die je bewustzijnsgroei verder in gang zet om meer zwaarte uit je lichaam los te laten. Heb dus geen verwachtingen over wat de boodschap is, omdat deze als een filter werkt. Er zijn verschillende High Councils die planeten en sterrenwezens vertegenwoordigen waar je ziel onderdeel van is of wat belangrijk is voor jouw evolutie. In jouw High Council kunnen gidsen, engelen en geascandneerde meesters zich bevinden  of wezens waar je alleen de energie van kan waarnemen. De boodschappen die je kna krijgen in de vormen van lichtcode, light langues of downloads zijn heling, spirituele begeleiding of inzichten die een nieuw bewustzijnsproces inluiden. Hoe je deze boodschappen ook gaat ontvangen, vertrouw dat het precies passend is voor jou.

Nummer 506

 

506 Ascensie symptomen willen weer onder je aandacht komen en je bewust maken dat een aantal zaken die je ervaart komt door een verschuiving in bewustzijn die je aan het maken bent. Je kunt je voorstellend dat bij een verschuiving in bewustzijn er meer delen van jou zich mogen aanpassen aan de energie. Dit is de reden dat ascensie verschijnselen fysiek, emotioneel en spiritueel plaats kunnen vinden. Ook in eerste instantie een hogere gevoeligheid en sensitiviteit die gemakkelijk kan overgaan in overprikkeling. Leer jezelf in elk moment opnieuw kennen en voelen wat jij nu nodig hebt. Dit kan overigens volgende week weer anders zijn, dus zet de ingevingen die je krijgt niet vast als persoonlijkheid. De ene keer is een wandeling de shift die je energie nodig heeft en de andere keer vroeg naar bed en slapen. Leer jezelf aan, om te vragen is dit een ascensie symptoom? Hoe kan ik meer gemak met deze ervaren? Welke verandering kan ik zijn op moleculair niveau?

 

Nummer 861

 

861 Ik ben een andere jij! Daarom is er geen competitie en is de enige competitie die je kunt voeren is met jezelf om de beste versie van jezelf te ontwikkelen.  Hoe komt deze competitie energie terug in je leven? Hou jij jezelf in vanwege angst voor concurrentie? Geloof je dat je niet goed genoeg bent als anderen ( je gaat hier de competitie aan). Vergelijk jezelf niet met anderen en haal al helemaal niet jezelf naar beneden omdat jij jouw ding op jouw eigen en unieke manier doet. Onderzoek ook waar he geloofd dat kansen, mogelijkheden en middelen beperkt zijn en je vasthouden in een schaarste mindset. Voel je je geïntimeerde door het succes van anderen? Het is een reflectie van jezelf die zichtbaar wordt en tegelijkertijd overschaduwt door limiterende patronen. Veeg de limitatie weg en zie het beeld, de visie wat mogelijk is voor jou en gaat dit creëren op je eigen en unieke maner.

29-30 juli is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!