Ascensie boodschap 15-21 juni 2023

Nummer 47

47 Heb je huisdieren? Hoe kun je je hart openen voor onvoorwaardelijke liefde en plezier die mensen doorgaans nog wel van hun huisdieren kunnen ontvangen. De liefde die je voelt voor een pasgeboren baby of een dier is 5d onvoorwaardelijke liefde. Als je hart is afgesloten door oude pijn en pijnlijke transformaties, dan kunnen de hogere energieën onvoldoende door je lichaam stromen. Open in gedachten je hart voor plezier en liefde door te denken aan een dier of mens waar je de pure en zuivere gevoelens voor hebt of had. Laat oude pijn, teleurstelling en bescherming wegsmelten in je hart, realiseer je als je je hart sluit, sluit je je voor zo veel meer af dan waar je nu bewust van bent. Alleen al je openstellen brengt al zo veel verzachting op gang. Als de waterlanders komen en stromen, laat het gebeuren de oude pijn, eenzaamheid en je verloren voelen mag eruit.

Nummer 328

328 Op welk gebied van je leven wil je weglopen, de handdoek in de ring gooien of wensen dat je op een andere planeet zou zijn? Maak af waar je aan begonnen bent is de korte boodschap vanuit je ziel. Je bent niet voor niets in deze situatie verzeild geraakt en je mag je onuitputtelijke kracht, wijsheid en intuïtie gaan gebruiken om deze situatie in een goede baan te laten leiden. Wanneer je met je hoofd en ego deze situatie de baas wilt worden, is dat een onmogelijk taak. Dus welke intuïtieve leiding kun je nemen en in overgave zijn aan welke intuïtieve wijsheid die klaar staat voor je. Waar het hoofd geen uitkomst weet, mag je zakken naar de wijsheid van het hart. Neem afstand, stap uit de emoties en pijn van de situatie, laat je diepste gevoel en angst naar boven komen en verdrukt de impact niet. Na deze emotionele loslaat uit je lichaam kun je je intuïtie vragen welke stappen je mag zetten die naar de hoogst mogelijke uitkomst van deze situatie zal leiden.

Nummer 434

434 Door omstandigheden ben je weggezakt in oude en vertrouwen overtuigingen waardoor je veilig en klein speelt. Ga staan voor wie je bent en wie je wilt zijn! Je verdient het om meer uit jezelf en het leven te halen. Wanneer inzichten uitblijven er geen grote veranderingen zijn, je zit in de automatische veilige piloot. Wanneer jij gaat staan voor de overvloed en mogelijkheden die er zijn, hier aanspraak op doet, dan komt er een nieuwe energie in je leven. Stap zelf uit de neerwaarts spiraal en onderzoek waar en door wie jij gered wilt worden van je eigen negatieve gedachten. Alleen jij kan hier uitstappen en het beste vragen en eisen van jezelf vanuit liefde, respect en besef er is niemand gelukkig geworden van zelfmedelijden, negatieve praat en kritiek. De bal ligt bij jezelf, pak jezelf energetisch en emotioneel op en je verdient om verandering nu te laten gebeuren in jezelf. Stop met kniezen en ga staan voor wie jij hier wilt zijn.

Nummer 593

593 Waar mag jij eigenaarschap deze week overnemen? Eigenaarschap is erkennen dat bijvoorbeeld talenten en capaciteiten aan je toe behoren, of dat grote veranderingen zich hebben afgespeeld. Wanneer je eigenaarschap neemt ben je je bewust dat iets aan je toebehoort als persoon of dat je iets in gang hebt gezet. Gebruik bijvoorbeeld eigenaarschap als je een lage zelfwaarde hebt. Waar voel je je wel goed en blij over? Wat vind je dat je zelf goed kan? Waar ben je beter in dan andere mensen? Wat gaat je heel gemakkelijk af en hoe waardevol is dat als jij dit doet? Deze vragen roepen zelfbewustzijn op, wanneer je eigenaarschap neemt over deze kwaliteiten  en erkenning dat dit waardevol is, dan ben je in staat om je eigen zelfwaarde aan te vullen. Dus welke talenten en capaciteiten komen er voor bij? En waar mag jij dus deze week allemaal eigenaarschap over nemen ?

Nummer 745

745 Diepe healing wil plaatsvinden, dit is een specifieke boodschap, volg de energie in je lichaam. Waar houdt je innerlijk kind zich verborgen door het niet helder krijgen van je behoeften en verlangens? Wanneer je piekert, vraag welk verdriet je innerlijk kind niet durft te erkennen in een situatie. Waar zet je je benen stram vast en laat je de flow vanuit het leven niet toe? Ook hier speelt het piekeren weer een grote rol en het is je ego die je afleidt van de stappen die je mag zetten die tot verbetering van de situatie zullen leiden. Waar vertrouw je de stroming van het leven niet omdat je het leven vol problemen beu bent? Pak je intuïtie weer op en zie dat deze je naar andere situaties en oplossingen leidt. Een leven vol problemen ontstaat vanuit een afgesloten contact met je intuïtie en leven vanuit je hoofd. En waar voel je je zwak en onzeker in de problematiek die in familie, gezin en/of relaties opspelen? Waar zet je je eigen verlangens buitenspel en durf je nog niet naar je intuïtieve stem te gaan. Kijk de angst in de ogen die je nu vastzet in piekeren in je hoofd, wie of wat ben je bang te verliezen als jij voor jezelf en je behoeften uitkomt? Lees boodschap 434 voor aanvulling.

29-30 juli is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!