Ascensie boodschap 15-21 juni 2023

Nummer 113

113 Maak opnieuw ruimte in je hart! Voor nieuw leven, nieuwe relaties en wees bereid om het oude los te laten en nieuwe relatie(vormen) aan te trekken. Je hart heeft allemaal energetische kamers waar ruimte is voor geliefden, relaties en nieuwe levenservaringen. Als er verdriet en onverwerkte pijn in je hart blijven zitten, dan is er geen ruimte meer voor nieuwe ervaringen. In de komende 2 weken wordt hier ruimte gemaakt en kan het zijn dat je je overvallen voelt door oud verdriet, schrik hier niet van en laat het gebeuren. De hart chakra’s en het hartbewustzijn van het collectief bewustzijn wordt verder geopend en zo zal iedereen individueel oude relatie, pijn, uitgestelde rouw van geliefden of andere hart gerelateerde zaken ervaren. Wanneer zo’n moment is, leg je hand op je hart en adem de levensenergie door, laat alles gebeuren en doorstromen. Niks kan je harder raken, dan het moment waarop je hebt vastgezet. DIt vasthouden heeft je zo veel pijn en moeite gekost, dat loslaten uiteindelijk een bevrijding zal ZIJN.

Nummer 195

195 Maak je los van de invloed en controle van de invloed van tv, social media, tijdschriften en alles wat je om je heen ziet en je achterlaat met een rot en twijfelend gevoel. Deze manier van het beïnvloeden van de mind is groter dan je denkt en laat je geloven dat je niet goed en toereikend genoeg bent. Je hebt het volstrekte recht om je leven te leven zoals jij dit wilt en je vervulling overvloed en blijdschap schenkt. Waar is de impact van deze vorm van mindcontrol van invloed op je huidige staat van zijn en belevenis van hoe je in het leven staat. Pak je kracht terug, jij bent de enige die hier iets over te zeggen heeft.

Nummer 331

331 Als 331 je aandacht trok, ben je al bewust van je multidimensionale zelf? Bewustzijn, kennis en inzichten van je planetaire oorsprong wil doorkomen. Als je opeens getrokken wordt naar informatie van een andere planeet, vertrouw dat dit zielsgestuurd is. Je Ziel weet namelijk altijd wanneer je klaar bent voor een nieuwe groei en sprong in bewustzijn. Mogelijk heb je al lichtcodes ontvangen die je nog niet kon vertalen naar woorden en bewustzijn. Je Ziel kan altijd meer ontvangen vooruit en je mens-zijn komt hier achteraan door ruimte in je lichaam te maken en je bewustzijn verder te openen. Trap niet in de valkuil van je ego die een voorstelling.

Nummer 509

509 Voel je je een verloren ziel? Leeg van binnen, doelloos en steeds toch weer je best doen om er wat van te maken. Je bent voor meer op Aarde gezet, alleen ben je het geloof hierin verloren door de tegenslagen die het leven heet. Kop op! Zie de rode draad van je tegenslagen niet als falen, maar als een verloren connectie met je intuïtie en ware zelf. Vanuit een verloren connectie maak je verkeerde levenskeuzes en kom je vanzelf van de regen in de drup. Elke keuze waar je intuïtie was uitgeschakeld kun je niet als persoonlijk falen aanrekenen. Blijf niet langer ronddolen en besluit wat je wilt, het leven is te kort en te waardevol om doelloos te blijven dolen. Dus welke hartsverlangens heb je weggeduwd en wie durf je nog niet te zijn? Vertrouw de ingevingen die je krijgt, deze komen vanuit je intuïtie en ziel.

Nummer 584

584 Als je organen met je kon spreken? Welke boodschappen hadden ze dan voor jou? Voel welke het meest resoneert. Loop je met veel ingehouden boosheid rond, ben je sneller geïrriteerd en gefrustreerd: wat zit er op je lever? Kon ik maar een keer goed huilen en mijn harde schild loslaten, je longen vragen of je opgeslagen verdriet los wilt laten, zodat je weer vrij kan zijn. Ik heb het druk druk druk en ik moet nog zo veel doen en de tijd gaat te snel, je brein wil rust en overzicht en je hart wil dat je je grootste stressfactor aankijkt en loslaat. Hoe moet ik dit doen, zal het allemaal wel goed gaan, kan ik eindelijk rustig zijn? Wat ligt er op je maag? Ontvang de intuïtieve boodschappen in stilte en bedank je organen voor het aangeven hiervan zodat ze in optimale

29-30 juli is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!