Ascensie boodschap 1-7 juni 2023

Nummer 299

299  Wat wil je zo graag doen en doe je niet omdat je bang bent om 1000 doden te sterven? Heb je je afgevraagd waarom je niet naar voren in je leven stapt en naar zo veel oorzaken gezocht? Je bent bang om gedood te worden voor hetgeen wat je wilt doen. Deze diepe doodsangst speelt op als je naar voren stapt in je leven en nieuwe uitdagingen aangaat en richting het leven van je purpose en missie loopt. Je lichaam gaat in stress stand, oude herinneringen komen omhoog en zo verzand je in uitstel gedrag, wat weer een nieuwe katalysator is voor een diep gevoel van falen en teleurstelling in jezelf omdat je niet het leven leeft, waarvan je intuïtief weet dat mogelijk is. Je gaat niet dood als jij het pad van je purpose bewandeld! Hoe banger je bent, hoe groter je talent en het onderzoek ligt klaar waar je nu ten diepste bang voor bent, wat je zo in je greep houdt, waardoor je niet doet waarvoor je naar de Aarde gekomen bent. Zo kun je gemakkelijk verzeild raken tussen een trekken en duwen in je leven, wat staat voor het innerlijk gevecht van je ego & je ziel. Welke stem laat jij winnen? Jij bent groter dan de angst van vorige levens, welke in deze DE richtingaanwijzer zijn waar jouw mastery ligt. Dus waar je bang voor bent, is je ware talent. Dit is de rol van healers, lichtwerkers en wayshowers om hun innerlijke processen om te zetten in wijsheid en hoger bewustzijn.

Nummer 460

460 Je mind is zo powerful! Alles waar jij je focus op legt zal voor je ontvouwen in je realiteit. Je bent in staat om alles te manifesteren met de focus van je gedachten op wat jij wilt hebben. Elk woord dat je uitspreekt is een toverspreuk (abracadabra) en is een versterking van de focus die jij in je manifestatie zet. Als je overtuigd bent dat een ander jouw kan healen en beter maken, dan is dat waar je focuspunt ligt en zo zal hetgeen wat de ander doet of jouw resultaat het gewenste resultaat geven. Als je gelooft dat een pil je beter kan maken, dan zal ook deze pil je beter maken. Als je weet dat dit manifestatie mechanisme zo werkt, dan heb jij de sleutel tot de creatie van je eigen manifestaties. Waar jij in geloofd zal gebeuren, geloof je niet dat het kan gebeuren, dan zal het niet gebeuren. Herpak je grootste gift terug van je capaciteit om jezelf te healen. In de praktijk ziet dit er meestal zo uit dat je je lichaam de opdracht geeft om terug te keren naar de oorspronkelijke, optimale staat van gezondheid en daarbij je bewustzijn openhoudt. Evenals de vraag of er supplementen, hulp van buiten nodig is en zo ja wat. Je lichaam zal dit met jouw communiceren, het is zo veel wijzer dan je kunt bedenken.

Nummer 504

504 De komende dagen kunnen er oude triggers omhoog komen die je altijd terugbrengen naar herinneringen uit het verleden. Hoe intens de trigger ook is, het is een herinnering uit het verleden en deze informatie heb je nodig om stil te worden en bij jezelf terug te komen. Sensitieve mensen zijn vaak nog sterker ingetuned op andere mensen, waardoor ze meer interne impulsen ervaren. Wanneer een trigger zich openbaart, vraag dan ook: is deze trigger van mij en voor mij bedoeld? Dit intunen is voor sommige empathische mensen een overlevingsmechanisme geworden waardoor ze bij elke veranderingen in de emotionele staat van de ander zich getriggerd voelen. Zo leef je nooit je eigen leven, maar via de emoties van een ander. Herken jij jezelf hierin? Weet dat het veilig is om dit systeem en hoe het werkt voor jou te laten ontvouwen in je bewustzijn. Je bent niet verantwoordelijk voor hoe anderen zich voelen of hoe zij het leven ervaren. Neem afstand en scherm jezelf energetisch af door te zeggen, ik tune in bij mezelf en tune uit bij anderen. Hoe anderen zich doorgaans voelen is niet mijn verantwoordelijkheid. Zo krijg jij je
leven weer terug voor jezelf.

Nummer 593

593 Dieren en kinderen zijn grote spiegels voor hun baasjes en ouders. Welke problematiek ervaar je bij je huisdieren en of kinderen en open je bewustzijn, voor wat dit jouw zeggen wilt. Alleen wanneer je heel eerlijk bent en de realiteit durft te observeren dan zal duidelijk worden welke spiegels je gereflecteerd krijgt. Neem eigenaarschap van wat je waarneemt en voelt dat het aan jou is om te shiften. Je weet dit door vragen te stellen: is dit mijn spiegel die ik gereflecteerd krijg? Is dit mijn verantwoordelijkheid om dit te shiften in hoger bewustzijn? Wanneer je twee keer een JA doorkrijgt, vraag aan God/de Bron/Creator van alles wat is, wat de bron van deze overtuiging is, die deze situatie in je huidige realiteit creëert.

Nummer 608

608 Voel je je op een dieper niveau niet begrepen door de mensen om je heen. Lijkt het wel of je alleen in dit Universum de misstanden ziet en gewaar bent van het leed wat anderen ervaren. Hoe en waar komt je innerlijk kind naar voren, welke zorg, troost en erkenning nodig heeft? Heb je te veel druk op je schouders ervaren, je te verantwoordelijk gevoeld? Het is tijd om alle last die jij onbewust naar je toetrekt los te laten. Wanneer je in je hart je verantwoordelijk blijft voelen voor het pijn en leed wat anderen ervaren, dan krijg je nooit toegang tot een leven voor jezelf. (Lees ook boodschap 504). Meester de levensles van je verantwoordelijk voelen, dit is de schaduw van je empatisch zijn en een diepe angst om afgewezen te worden als je er niet voor anderen bent. Angst dat je afgewezen wordt als jij voor jezelf zorgt, waar je ziet waar anderen (nog) niet in slagen. Waar jij anderen mee wilt helpen, voorzie jij jezelf hierin? Dit is de hogere uitnodiging van deze levensles.

29-30 juli is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!