Ascensie boodschap 4-10 mei 2023

Nummer 28

28 Veel Zielen die nu op Aarde zijn hebben moeite om hun potentieel neer te zetten. Ze lijden onder overtuigingen omdat ze diep van binnen een gevoel hebben dat ze niet van deze Aarde zijn. Je bent niet voor niets op Aarde, je incarnatie is geen vergissing al zullen sommige dit wel op het diepste niveau zo ervaren. Zelf ben ik hier onder valse voorwendselen op Aarde gezet en ben ik misleid, hierdoor was mijn Ziel het licht kwijt omdat deze nooit op Aarde is gezet. Het voelde in november als opnieuw geboren worden en volmondig ja zeggen tegen deze incarnatie. Als je deze boodschap gekozen hebt, wat mag jij op een dieper niveau aanschouwen, zodat jij je levenswerk op Aarde kan vervullen? Heb je tot nu onverklaarbare emoties onderdrukt? Voel je je verloren hier op Aarde? Heb je een grote angst voor afwijzing, omdat je als kind al overtuigd was dat je ongewenst was? Heb je hardnekkige schaamte en schuld overtuigingen die je vasthouden in de laagte van het leven en je altijd voor je gevoel aan het strugglen bent? Je mist de ware connectie met je familie, een groot gemis met een familieband die voelt als hetzelfde als jij. Je struggled met je eigen identiteit en deze is lang vaag en onbereikbaar voor je geweest. Je hebt intimiteit issues en laat anderen niet te dicht bij en echt bij je komen.  En je hebt grote angst voor controleverlies en zit vast in de overtuigingen dat mogelijkheden voor jouw leven ontbreken. Gaat dit over jou? Er staat een wedergeboorte voor je klaar in de aankomende periode.
HAD JE DEZE BOODSCHAP GEKOZEN EN WIL JE BEGELEIDING IN DIT PROCES? NEEM CONTACT OP MET FEMKE – de HELDERE BRON – INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

    Nummer 260

    260 Veel lichtwerkers en healers ontvangen upgrades van hun healers, capaciteiten en nieuwe boodschappen over het healingwerk en verloren kennis.  Er komt steeds meer vraag naar alle vormen van healers die de mens terug begeleid op weg naar zichzelf. Tot welke vorm van healing voel je je de laatste tijd aangetrokken? Leer meer over de werking van het lichaam, de emoties en alle onbewuste invloed op het zelfhelend vermogen. Healing is ook mensen kunnen begeleiden in de nodige mondelinge ondersteuning of coaching door intense processen heen. Ben je al werkzaam al healer jij mag je committeren tot de ontwikkeling van meester healer. Weet je dat je een healer bent en ben je dit pad nog niet op gegaan, het moment is om dit innerlijke verlangen in vervulling te laten gaan. Met het leren van nieuwe techniek krijg je eigen ontwikkeling ook de kans om zich verder te ontwikkelen. Ben je geen healer, bezoek dan een healer om je te ondersteunen bij de emotionele, fysieke en/of spirituele vraagstukken waarmee je rondloopt. Vraag het Universum om je bij de beste te brengen die bij je Ziel past.

    Nummer 344

    344 Je hebt kennis en contacten met lichtwezens van andere sterrenstelsels, planeten en je kosmische zelf wijst je hierin de weg. Deze boodschappen zijn er al sinds januari en je bewustzijnsniveau wordt hierop aangepast. Dit gebeurt al door de vele lichtcodes in het collectief bewustzijn, omdat de nieuwe aarde in het veld gezet mag worden en jij hier een gekozen deelnemer voor bent. Je hebt naast je menselijke missie ook een galactische missie die synchroon loopt met je huidige ascensie proces. Déjà-vus, ringende tonen en verhogingen in je frequentie vinden plaatst. Je hoofd wil nu waarschijnlijk weten wat je moet en kan doen om dit te voorspoedigen. Deze uitnodiging kun je uitzetten en je zal geleid worden naar teachers en informatie die dit bewustzijn verder met jouw openen. Dit kun je niet zelf openen, behalve met de permissie en acceptatie van dit deel van je Ziel. Hoe dan ook mag jij volledig dienstbaar hier op Aarde zijn en je licht in het veld zetten zoals jij alleen kan. Ga je karmische patronen aan, je menselijke geprogrammeerde limitaties die je Zielswerk blokkeren en weet je weg terug te vinden naar je innerlijk licht. Lees boodschap 28 ook door en kijk hoeveel % je gecommitteerd hebt aan het leven van je potentieel op Aarde.

    Nummer 626

    626 Schaarste en tekort zijn geïmplementeerde programma’s in het menselijk brein om ze weg te houden van het leven van hun zielen potentieel. Het is een onderdrukkingsmechanisme dat je zelf kan openbreken met je vrije wil . Het is mogelijk om je brein zelf opnieuw te programmeren door je gedrag aan te passen en nieuwe situaties te creëren. Het is elke dag iets onmogelijks doen, routines omgooien voor het resetten van de paden in je brein. Je zal verbaasd zijn tot wat jij zelf kan herprogrammeren door jezelf te voorzien van nieuwe informatie die upliftend en empowerend is. Het probleem is dat in deze realiteit er zo veel misinformatie, angst programma’s en afleidings programma’s op je gebombardeerd worden. Wat jij zelf kan doen is nauwkeurig zijn in welke informatie jij in je brein laat. Als je een tijd geen kranten, tv, social media crap kijkt dan wordt je super gewaar van de bull-shit die dagelijks over de mens wordt uitgestort.  Tot slot, als een boodschap 3x is ontvangen dan zit deze in je brein, neem dat in gedachten. Met welke informatie wil jij jezelf voeden, zodat schaarste overruled wordt? Uiteindelijk is het met elke shift in bewustzijn, de aanhouder die zal winnen.Wat is er sterker dan jij?

    Nummer 746

    746 Een uitbalancering van je ego mag plaatsvinden. Hoe neemt je ego je leven over en laat je piekeren, zorgen maken en afleiden van de boodschappen die je hart je vertellen wilt? Of zit je een spiritueel ego val en geloof je onbewust dat jij beter bent dan anderen omdat je met spiritualiteit bezig bent? In de spirituele wereld verkeren nog steeds dolende zielen die anderen onderuit halen met uitspraken als: je slaapt nog, je bent een schaap etc. Ze denken dat ze beter zijn, omdat ze bepaalde zaken van de matrix doorzien. In plaats van anderen in hun waarde te laten en het gidsend licht te zijn, halen deze mensen de anderen emotioneel en spiritueel onderuit. Bij dit soort uitspraken heerst er een vorm van spiritueel ego superioriteit en is elke vorm van respect, acceptatie van de mening van een ander ver te zoeken. Daarbij komt ook nog de onbewuste, niet uitgesproken hoop en illusie, als jij hetzelfde als mij ziet, ben ik veilig en zijn wij gered. Er is altijd een volgende stap in je bewustzijnsproces, het loslaten van de negatieve kracht van het spirituele ego en de ander in zijn/haar waarde te laten. De wereld en het collectief bewustzijn komt verder als respect voor de mening van anderen wordt toegepast. Acceptatie dat we met vele unieke zielen zijn, die elk hun eigen rol vervullen hebben. Welke rol speelt het spiritueel ego op dit moment in je leven? Verlichting is in ieder geval niet, anderen emotioneel en energetisch onderuit halen door ze uit te schelden en labels te plakken om je eigen ongemak te maskeren.

    Yes de volgende Live class in 2023 zal zijn eind juli zijn

    Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

    Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

    Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

    Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!