Ascensie boodschap 25-31 mei 2023

Nummer 184

184 Voel je je geblokkeerd in zelfexpressie? Wil je dolgraag communiceren en je stem laten horen? Heb je plannen en raak je vast in uitstel en ongemakkelijk E.G.G. (emoties, gevoelens & gedachten)? Je houdt je zelfexpressie in uit een diepe angst om veroordeeld, terechtgesteld of op de brandstapel terecht te komen. Je lichaam komt in actie en geeft je signalen waar jij jezelf zelfexpressie blokkeert. Als je keel vast gaat zitten, wat ben je bang om uit te spreken? Door wie of wat ben je bang om verraden te worden als je je ware stem naar buiten brengt? Heb je pijn tussen je schouderbladen, waar ben je bang om kritiek te ontvangen en sluit je je toegang tot je creaties af? Heb je last van je maag of darmen wanneer je naar voren wilt stappen? Welke persoonlijke kracht hou je verborgen? Breek je je resultaten in je hoofd af, minimaliseer je je creatie kracht uit angst om werkelijk op te vallen en of zichtbaar te zijn? Welke vorm zich nu ook bij je aandient, weet dat dit karmische blokkades zijn die je ware zelf en talenten verhullen. Je lichtwerk en purpose zullen expanderen als jij aan deze vorige leven angst werkt en de impact van deze herinneringen op celniveau loslaat.

Nummer 424

424 Diepe herinneringen en gevoelens kunnen omhoog komen omtrent de liefde, aandacht of erkenning die je gemist hebt (van 1) van je ouders. Weet dat deze gevoelens juist nu omhoog komen zodat jij het grotere plaatje kunt zien waarom intieme relaties onvoldoende tot stand kunnen komen en je omringd bent met conflict energie. De vraag is niet zo zeer waarom je dit ervaren hebt en wie de schuldige is. Het uitgangspunt mag zijn wat de impact van dit gevoel en deze ervaring tot nu toe is geweest in het aangaan van intieme relaties en verbindingen. Dit is waar jij twijfelt of jij een goed mens bent en of je het houden van waard bent in volledige waardering en erkenning. Het antwoord is altijd JA omdat God-Creator nooit gestopt is met houden van jou. Waar jij nu ook ten diepste naar verlangd in relaties, geef jezelf permissie om het te communiceren, ontvangen en op een dieper niveau te ervaren. Je hart wilt open voor liefde, sta jij jezelf nieuwe ervaringen toe?

Nummer 489

489 Intense en diepe transformatie vinden plaats in jezelf, in je lichaam en in je leven. Heb je deze al erkend lief mens of ben je zo gewend geraakt aan hard zijn voor jezelf dat de impact aan jezelf voorbij gaat. Je energie is al een tijd op, jij voelt je leeg en je motivatie om nieuwe dingen te doen ontbreekt. Vraag je niet af wat er mis is met jou, vraag je liever af hoe lang je van zo ver gekomen bent. De batterij mag weer vol, het licht en plezier mag weer je leven in. Alleen stel jij jezelf zo onafhankelijk op dat je hulp, liefde en zelfs overvloed wegduwt. Diepe teleurstellingen overschaduwen dit bewustzijn en grotere inzichten kunnen tot je komen als je deze teleurstelling ontvangt en in je lichaam loslaat. Je eigen behoeftes negeren, opofferen doet pijn, wanneer je hier bewust van wordt. Kijk met empathische ogen naar jezelf en ontvang op een dieper niveau waar je werkelijk naar verlangd en leer deze duidelijk en helder communiceren. Ook al voelt het als een lange weg om te gaan, weet dat elke stap hierin zetten je verbinding met jezelf hersteld. Verlaat jezelf niet meer en ga in liefde staan voor wat belangrijk is voor jou.

Nummer 617

617  Stop de grammofoonplaat uit je verleden. Je draait weer in cirkels om je eigen as in de hoop dat iets of iemand je zal reden van jezelf. Alleen door groter te kiezen, je hogere zelf weer de leiding te laten nemen kom je uit deze benarde situatie waar je hoofd geen uitkomst gaat bieden. Wat weet je hart dat je mag kiezen wat je uit angst hebt weggeduwd? Welke transformatie en verandering heeft zich aangediend waar je nog geen meester van kon maken? Zo door het leven bewegen doet pijn, put je uit en je dient niemand door je klein op te stellen. Weet dat de veranderingen die zich in je realiteit hebben aangediend nodig zijn voor jouw om een vrij, blij en gezond leven te kunnen leiden. Laat je leiden, geruststellen en weer verder op weg helpen door God/Creator in jezelf. Deel je zorgen, je angsten en je struggles en maak ruimte om te komen tot wie jij wilt zijn in deze situatie. Besluit na de emotionele release om je hogere zelf terug de leiding over je leven te geven en volg de ingevingen op over die situatie waar jij vast in zit. Universum, God wat is er mogelijk welke versie van mezelf mag ik hier naar voren laten te stappen die zichzelf uit deze situatie met gemak, gratie en plezier leidt.

Nummer 663

663 Schenk aandacht aan alle opgeslagen emoties die uit je lichaam losgelaten wilt worden. Dit is geen eenmalige actie maar jezelf en je lichaam leren verzorgen op een manier die bij je past. Zeker sensitieve mensen zijn gebaat bij veel beweging om weer in het lichaam te komen en opgenomen energieen los te laten. Hoe kun je dagelijks een moment van zelfzorg voor je lichaam innemen? Hoe laat jij energieen gemakkelijk los en waarvan moet je zeker weten gaat lachen? Wist je dat de grootste transformatie in je lichaam plaatsvinden door emoties en gevoelens die vrij komen? Wanneer je deze probeert te onderdrukken, weg te eten of op een andere manier de realiteit probeert te ontvluchten dan bouwen deze energieen op met alle gevolgen van doen. Wat je denkt en voelt is niet wie je bent, dit loskoppelen maakt dat je gemakkelijker met energie die vrijkomt in je lichaam om kunt gaan. Ga er op uit, kom letterlijk en figuurlijk in beweging en laat de energie weer vrij stromen.

29-30 juli is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!