Ascensie boodschap 27 april – 3 mei 2023

Nummer 145

145 Je lichaam en welke voedingsstoffen deze nodig heeft staat scherper afgesteld en zal je bewust maken wat je wel of niet meer wilt eten. Wees niet verbaasd als je een afkeer of nieuwe voorkeur ervaart. Ook verandering van het soort voedsel, de afkomst hiervan je lichaam zal het haarfijn aangeven wat voor jouw bestemd is. Vraag aan God-Creator van alles wat is om alle pesticiden die zijn aangenomen in je lichaam om deze los te laten en op gezegende wijze af te voeren uit je lichaam. Visualiseer als je het fijn vindt een ragfijn gouden licht die alle pesticides opgenomen in je lichaam, weefsels en cellen losmaakt en afvoert. Laat ditzelfde gouden licht als beschermend laagje dienen zodat nieuwe innames niet blijven plakken maar direct worden afgevoerd.

Nummer 216

216 Onderscheidingsvermogen is een spirituele practice die je mag eigen maken om het woord zegt het al: onderscheid te maken in energieën, waarnemingen en beleving. Niet alles wat je waarneemt is van jouw of voor jouw bedoeld. Je heldere gaves, lichaamsbewustzijn en je ziel pikken per dag duizenden vibraties op van het collectief bewustzijn. Ook kun je gedachten, gevoelens of emoties van je partner, kind en zelfs van je dier oppikken. Door te vragen is dit van mij of iemand anders leer je energie onderscheiden van je ziel en van anderen. Het zal je verbazen hoeveel emoties, gevoelens en gedachten niet van jou zijn. Deze kun je terugsturen naar de oorspronkelijke bron. Voordat je aan de haal gaat, leer je jezelf vragen: is dit wel van mij?

Nummer 619

619 Vrouwelijke energieën gaan door je lichaam heen en vinden zich een weg om je meer in overgave te laten zijn om te leven vanuit je intuïtie. Hierbij kan je hoofd dieper in protest gaan voor het maken van keuzes die in je omhoog komen. Intuïtie is niet logisch en kan soms een boodschap geven waar je in eerste instantie niet zo blij van wordt. Toch voel je in je hart dat dit het juiste voor jou is om te kiezen. Heb je veel gevoelens van weerstand, extreme moeheid en zelfs geen zin om iets te ondernemen? Vraag aan je lichaam of dit door een toename van vrouwelijke energie in je systeem komt die je zachtjes dwingt als het ware om het puurder, zuiverder en echter te gaan doen. Al deze energieën openen je voor meer zachte kracht, zelfliefde en overgave aan het leven.

Nummer 844

844 Intuïtief wil je nieuwe keuzes maken die passen bij je ware zelf. Je kan geconfronteerd worden met keuzes uit het verleden waar je afstand had gedaan van je ware zelf omdat je deze niet goed genoeg vond of gelinkt hebt aan oude pijn. Met deze keuzes kan veel oude innerlijk kind pijn vrij komen, geef jezelf de volledige ruimte om toe te staan waar je afstand hebt gedaan van je ware zelf en zo maskers bent gaan dragen. Het mooie is dat alle keuzes die ten koste waren van je zelf nu teruggedraaid worden. Je bent klaar om als je volwassen zelf hiervoor te gaan staan .

Nummer 855

855 Waar, wanneer en in welke situatie ben je bang om de verkeerde keuze te maken? Wat ben je bang om te verliezen, wat het maken van de keuze in de weg staat. Al deze mind-brei is gebaseerd op angst voor tekort, verlies en kan je vasthouden in een controle spin.  Wanneer jij rondjes tolt in je hoofd dan heb je je losgekoppeld van je hartsbewustzijn, die altijd weet wat de beste keuze is voor jou. Leg je hand op je hart, laat angst en controle van je afvoeren en tune in wat je hart te zeggen hebt. Vertrouw deze en volg gerust de actie op. Besluit wat je wilt en ga voor je keuze.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

<strong>Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!</strong>

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!