Nummer 119

119 Heb je ook de neiging om alles alleen te willen doen? Ben je teleurgesteld geraakt in je aardse (gekozen) familie en of vriendschappen die onderweg ontstaan zijn? Nodig je Zielenfamilie uit om te verschijnen en duidelijk herkenbaar te worden voor jou in je realiteit. Het kan zijn dat na deze vraag en uitnodiging een band tussen jouw en een persoon die je al kent hechter wordt. Oude vriendschappen kunnen een nieuw leven en energie krijgen. Weet dat jouw zielenfamilie hier is je te ondersteunen en begeleiden op je levenspad. Dit kunnen Spirits in een andere dimensie zijn of al bekende naasten uit je omgeving. In deze periode is het dan ook de bedoeling om  de creatie van je leven te verrijken met de aanwezigheid, al dan niet in lichamelijke vorm, met het bewustzijn van de Zielen die bij jouw Zielenfamilie horen. Leer om hulp vragen, wil niet alles meer alleen uitzoeken en reik uit naar nieuwe levenswijsheid, inzichten en voor jouw gekozen levenspad. Het is tijd om te ontvangen, samen te dragen en je te verrijken met nieuwe groei en mogelijkheden.

Nummer 223

223 Problematiek en of blokkades die deze week helder worden hebben een herkomst uit een vorig leven. Wanneer je naar de schuldige, de vraag waarom en of de oorzaak in dit leven blijft zoeken, dan blijft verandering uit. Sluit je ogen, open je hart en reis in gedachten boven de Aarde uit. Zie hoe de Aarde ben een afstand zichtbaar is en jij bewust wordt van het deel van je Ziel die in een andere tijdslijn, dimensie of parallel leven gewond is geraakt. Sluit in deze setting opnieuw je ogen en laat Creator van alles wat is, je meevoeren naar het desbetreffende leven waar de bron van dit probleem, vraagstuk of blokkade vandaan komt. Vraag om de belangrijkste download van informatie te ontvangen die jouw op alle niveaus vrij maakt. Vraag om de Gift van deze levenservaring en of er nog iets nodig is voor jou om vergeving, loslaten en transformatie plaats te laten vinden. Voor sommigen zal deze trigger op een dieper niveau bewust maken van misbruik, emotionele controle, afwijzing van je ware zelf, vernederd zijn, klein gehouden worden, verkeerd begrepen, rebelleren tegen autoriteit en of vertrouwensissues rondom afwijzing uit VORIGE levens. Weet dat in dit leven, deze oude informatie vrij komt om op het diepste niveau losgelaten te worden en werkelijk vrij te zijn.

Nummer 714

714 In de huidige tijdsgeest lijkt het of er zo veel meer andersdenkenden zijn, dat er allemaal hokjes nodig zijn om ze in te stoppen. Hoe druk jij het openen van bewustzijn weg door jezelf in een hokje te plaatsen? Zelfs lichtwerkers, healers en Starseeds zijn namen van hokjes die voor een groter bewustzijn en kennis voor jezelf staat. Uiteraard staat je vrij om tijdelijk in je hokje naar keuze om die kant van jezelf te ontdekken en hierbij te kijken wat werkt hierbij voor mij? Als je je levenservaring en wijsheid hebt opgedaan en dan is zeker het moment om uit dit hokje te komen en te erkennen dat jij creator van je eigen leven bent. Hierbij ben je volledig vrij in je keuze wat jij wilt creëren, ontdekken en manifesteren in je leven. Welk tijdelijk hokje heb jij jezelf aangemeten en is het tijd om te vertrekken? Of het nu de benoeming van een ziekte is, een angst die jij hebt ontdekt of een spiritueel label? Jij bent zo veel meer dan dat! Limiteer en beperk hiermee niet de creatie van je levenspad en stel je open voor nieuwe mogelijkheden die er altijd zijn.

Nummer 622

622 Rijk zijn heeft helemaal niks te maken met hoeveel geld je op de bank hebt, in wat voor auto je rijdt of hoe groot je huis is. Ware rijkdoms beleving komt van binnenuit en is een diep weten dat alles voor jouw verzorgd wordt, wat jij nodig hebt om je beste leven te creëren. Voor elk nieuw potentieel dat jij wilt aanboren zijn alle bronnen al klaar inclusief aards geld. Onderzoek je beeldvorming en perspectief over rijkdom. Heb je inderdaad dit gekoppeld aan geld, status en saldo’s? Dit is een gelimiteerde kijk op hoe het universum en creatie werkt. Overvloed is een staat van zijn, waarin jij je volledig afgestemd voelt op de Bron -God’s energie in jezelf. Hiermee heb je volledige erkenning en bewustzijn dat je alles kan creëren wat je wilt. Welke financiële mogelijkheden, vormen van overvloed kun jij aantrekken en creëren in je leven? Wat is er nu voor jouw mogelijk, nu je kijk op rijkdom geëxpandeerd is?

Nummer 761

761 Eén van de mooiste teachings van Eckart Tolle is: dat jij niet je gedachten, gevoelens en emoties bent. Het internaliseren; persoonlijk maken van de gevoelens, emoties en gedachten die jij ervaar is de bron van het Aardse lijden. Jouw wezen is energie, ruimte en bewustzijn (consciousness) welke altijd als expansief, vrij zijn ervaren wordt. Het zijn alle dit ben ik-jes en ik ben…. Dit zijn woorden die met zorgvuldigheid gekozen mogen worden omdat achter elk woord een collectief bewustzijn hangt waar je dan met je systeem op inplugt. Je gaat dan vanuit deze energie en collectieve ervaringen je leven creëren. Wat ontstaat is een herhaling op wat al geweest is. Alles wat namelijk al gebeurd is; zit in het collectief bewustzijn. Welke aangenomen overtuigingen en labels komen deze week voorbij? Wanneer bemerk jij je dat je zegt: ik ben dit en hoe neem jij de energie waar achter deze ik-ben-claim? Wanneer de energie expanderend, verruimend is dan weet jij dat deze klopt voor jou! Voelt het als contractie,z zwaarte of gaat je hoofd rondjes draaien? Dan is het een leugen voor jou, welke niet kloppend is met de realiteit waarvan jij weet dat je deze kan creëren.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!