Ascensie boodschap 16-22 maart 2023

Nummer 179

179​ Creëer de uitkomst die jij wilt, door in het bewustzijn van de creator te gaan.​ In welke situatie bevindt je je op dit moment op een dood punt en ervaar je mogelijk machteloosheid, hulpeloosheid en krachteloos zijn ten aanzien van de situatie? In elke situatie in je leven kun je figuurlijk nieuw leven inblazen, door uit te reiken naar de Bron-God-Creator in jezelf. Deze informatie, de uitkomst, je persoonlijke ‘hoe’ ga ik dit doen is in jezelf te vinden. Deze boodschap is ook een bevestiging dat je antwoorden en oplossingen niet langer buiten jezelf dient te zoeken en hiermee jezelf een tree lager plaatst dan anderen. Wanneer jij vragen stelt aan je Bron, welke oneindige mogelijkheden zijn hier? Hoe kan ik deze situatie veranderen en laten werken voor mij? Krijg je inspiratie bewustzijn en intuïtief geleide ideeën tot je. Mogelijk niet direct als je ego die controle wilt houden er voor zit. De fluisteringen, de energie komt tot je als je volledig open en gewaar bent. HOe weet ik nu of de boodschap echt is, vraag je je misschien af? Het voelt direct als het ‘passende’ antwoord op de vraag die je hebt gesteld en twijfels zijn weggenomen.

Nummer 407

407  Investeer in de breedste zin van het woord in jezelf, je gezondheid, je welbevinden en gun jezelf dat ook jij hulp mag krijgen en ontvangen. Zit er soms een overtuiging in je, dat je er alleen wel uit komt? Sta je wel voor anderen klaar, maar zet je jezelf in de kou? Hoe lang zit je nu al vast en is dit je het waard? Spaar je liever geld uit, dan jezelf die hulp en ondersteuning te gunnen die je sneller op weg helpt? Of het nu een kleine investering is of een grotere investering die je eigenlijk wilt maken, je wordt uitgenodigd om je overtuigingen over hulp vragen, hulp ontvangen en investeren in jezelf onder de loep te nemen. De onderliggende boodschap hierbij is, welke diepere transformatie ga je onbewust uit de weg door jezelf te vertellen dat je geen geld, tijd en of middelen hebt om dit te realiseren? Welke excuses rondom hulp vragen en ontvangen heb je, waardoor je genoegen neemt met minder, wat een grotere weerslag op jezelf hebt? Welke hulp kun je vragen, waar mag jij investeren in jezelf en welke middelen mag jij hiervoor aantrekken (vragen & creëren) in je leven.

Nummer 537

537 De transformaties van de afgelopen maanden zullen zich aandienen als een doorbraak, die een kettingreactie van vrijheid, overvloed en plezier zal ontketenen. Het schaduwwerk zal zijn vruchten afwerpen en het is tijd om weer in je eigen innerlijke licht te staan. Erken dat er veel op je bordje heeft gelegen, dat je het doorstaan hebt en tegelijkertijd als het veel moeite, pijn en druk heeft gegeven, dan mag je kiezen om het echt anders te laten zijn. Zit er een overtuiging dat verandering pijnlijk is? Ben je jezelf een tijd kwijt geweest, of ben je jezelf kwijt? De transformatie heeft je naar een donkere nacht van de ziel gebracht, met het doel om helemaal opnieuw op jezelf te laten vertrouwen. In een donkere nacht van de ziel wil een een groot deel ego getransformeerd worden. Hierdoor lijkt het ook of energie, tools en alles wat hiervoor werkte niet meer voor je werkt. Dit komt omdat jij je mag afvragen en intunen wat werkt voor jou, je wordt als het ware teruggeworpen in je eigen donker, om hier zelf je interne licht weer aan te zetten. Wanneer je nog een grotere afhankelijkheid had om je power,  antwoorden en bevestiging buiten jezelf te zoeken, dan zal het extra donker voor je zijn (geweest). Dit is zeer beangstigend omdat je voelt alsof er niks meer voor jou is en je nergens op terug kan grijpen. Het donker leert je om te vertrouwen op je eigen licht.

Nummer 586

586 Je liefdesrelatie vraagt van jou of het mogelijk is om een diepere hartsverbinding aan te gaan en werkelijk intiem te zijn met elkaar. Intimiteit creëer je door de communicatie van je verlangens en behoeftes, grenzen aan te geven wanneer deze nodig zijn en ruimte in te nemen voor welbevinden van jezelf. Vermijd je gesprekken op het moment, ervaar je dat je liefdesrelatie energie lekken heeft, zit je vast in oude wrok en teleurstellingen? Creëert het meer om je relatie nieuw leven in te blazen en met die stukken aan de slag te gaan, die je lange tijd hebt uitgesteld? Na het lezen van deze boodschap, besef je dat je relatie nodig een ‘APK-beurt’ heeft? Wat wil jij uit deze relatie halen? Zijn de mogelijkheden er, die je als een nieuwe spark van energie in je relatie kan laten stromen? Is je relatie meer op een actie-reactie, gelijk-strijd en welles-nietes niveau beland welke zijn weerslag heeft op intimiteit, verbinding en samen willen zijn. Welke leiderschap kun jij nemen, het voortouw nemen in de creatie van de relaties zoals jij intuïtief weet hoe deze kan zijn. Investeer in jezelf, investeer in je relatie als het voelt dat dit kan en een grote bijdrage zal zijn en onderzoek welke elementen* tot meer intimiteit zullen leiden. (*grenzen, communicatie, kwetsbaarheid, vermijden van de ‘APK’ zaken)

Nummer 664

664 Welke verplichtingen en verantwoordelijken voel jij, die figuurlijk als kettingen aan je been hangen? Waar heb je ja gezegd, maar heb je achteraf gezien spijt van omdat het leven en de realiteit je heeft laten zien dat dit niet langer zo voor je werkt. Voel je niet verplicht om in een verbinding, afspraak te blijven die niet werkt, maar juist tegenwerkt. Nee zeggen is hier het meest liefdevolle antwoord en bereid zijn om je eigen weg te gaan. Onderzoek waar medelijden, angst voor verlies of je verantwoordelijk voelen voor de ander je in deze verbinding en of situatie houdt. Zie dat je rots vast zit met kettingen die jezelf uit eigen beweging hebt omgedaan. Je hebt zelf ingestemd en zelfs als het lijkt dat je geen keuze hebt, die is er! Koppel je los van de situatie volledig en wees eerlijk naar jezelf. Wat zou zelfliefde, zelfwaardering nu kiezen? Tune in op de kracht van je eigen Bron, de mogelijkheden de keuzes die jij kan maken die tot het openbreken van de energetische ketting leidt.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!