Ascensie boodschap 9-15 februari 2023

Nummer 369

369 Op dit moment kan je oude schaduw codependency en afhankelijk zijn van anderen opnieuw naar voren komen. Het ligt in je natuur en capaciteit om in te tunen op anderen en daar te voelen wat ze nodig hebben (attunement) dit is een capaciteit die je groots kan inzetten op vele manieren, echter als hier een verwonding op ligt dan werkt deze tegen jezelf. Je herkent dat de ander healing nodig heeft en geeft deze vaak ongemerkt en ongevraagd zonder dat je het door hebt, je bent immers zo gewend aan ingetuned zijn op andere dat het een tweede natuur is. Wat jij mag gaan ontwikkelen in jezelf is om deze capaciteit vanuit je eigen heelheid te delen met anderen. Dit houdt in dat je de schaduw volledig mag gaan onderzoeken en ontdekken wanneer je in de healers auto-piloot schiet als je merkt dat een ander in emotionele, fysieke, spirituele, mentale nood verkeerd. Leer dit signaal herkennen en ga dan als eerst met jezelf aan de slag; kan het zo zijn dat pijn eerst in mijzelf losgelaten mag worden? Is dit pijn/probleem van mij, van hen of van ons allebei? Heb je je sensitiviteit (HSP, empathie, paranormale gaves) in het verleden vervloekt en je misschien zelfs slachtoffer hiervan gevoeld? Het is tijd om jezelf hierin te gaan leren kennen, je schaduw te doorzien en jezelf te empoweren door je zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfleiderschap.

Nummer 424

424 In het collectief bewustzijn worden op dit moment veel innerlijk kind pijnen omhoog geduwt om de zielen die er klaar voor zijn in hun volwassen zijn plaats te laten vinden. Het is het innerlijk kind trauma, pijn en ongemak die relaties in ontwikkeling achterhoudt. Is voor jou herkenbaar dat je relaties een bron van aanhoudende problemen, stress en terugkerende patronen zijn. Het is tijd om je in te zetten voor het innerlijk kind werk, wat je tot nu toe hebt uitgesteld. Alle mensen dragen een aantal kernwonden die voornamelijk in relaties zichtbaar worden. Dat is het hogere doel van relaties, om heelheid in jezelf te creëren door de spiegel (triggers) die de ander geeft. Deze herhalende problematiek die emotionele onveiligheid in stand houdt zorgt ervoor dat de relatie nooit naar de volgende stadia kan verder gaan. Resoneert deze boodschap? Voor jouw ligt het onderzoek klaar welke wonden je nog in relatie brengt, hier mag je de ontwikkeling naar de volwassen versie van jezelf gaan inzetten. Focus je niet zo zeer op het bewust willen maken van de buitenwereld (afleiding van je eigen proces) wanneer jij namelijk de geheelde volwassen versie bent geworden dan zijn de mensen om je heen meegegroeid, of ze groeien van je natuurlijk van je af zoals het op zielsniveau bedoeld is.

Nummer 459

459 Heb je moeite om in slaap te komen? Voel je veel onrust in je lichaam heen bewegen en leidt je jezelf af met scrollen op je mobiel, je rust vinden in netflix. Weet dat de collectieve energieën die nu spelen je uitnodigen om grote veranderingen in je leven aan te brengen. Het is alsof alle veranderingen in een snelkookpan zitten en de druk meer en meer opgevoerd wordt. Hoe meer je oude strategieën toepast van ontkennen, vermijden en onderdrukken; hoe meer de druk in jouw aanwezig is. Deze druk laat je over-eten, drinken, slingert verslavingen aan en is de bron van slapeloosheid. Open jezelf voor je werkelijke gevoelens, je werkelijke verlangens en stel je open voor al het oude wat er uit wilt. Je kan niet door op de oude weg, dat voel je, dat weet je en nu. mag je het erkennen. Weet dat dit proces Divine getimed is, dit houdt in dat je Ziel hiervoor gekozen heeft en dat jij lichtheid, inzicht, wijsheid in je mag laten komen. Wat gebeurd er na het lezen van deze boodschap? Vallen er puzzelstukjes op zijn plaats? Haal diep adem, verzeker jezelf dat de transformaties veilig zijn, dat jij jezelf kan dragen en dat dit uiteindelijk zal uitwerken voor jouw hoogste goed. Ook als het zaken zijn waar je niet direct om zit te springen, durf eerlijk te zijn naar jezelf en erken hoe groot de energielekken werkelijk zijn. Je kan niks verliezen wat je ziel toebehoort, het is veilig om te springen en los te laten wat je niet langer dient.

Nummer 623

623 Hoge bomen vangen veel wind. Waar hou je je talenten en vaardigheden in om aardig, geaccepteerd en erkend te worden? Voel je je al snel te veel, ben je geneigd om je enthousiasme te dempen en zelfs je mate van succes te minimaliseren. Ben je bang dat anderen je niet bij kunnen benen en komt zo de oer angst om verstoten te worden omhoog? Check bij jezelf hoe jij je potentie op dit moment inhoudt om je aan te passen aan de wensen van anderen, die niet eens bij jouw tribe horen. Elke ziel heeft een familie, een tribe waarmee je kan lezen en schrijven. Je zal voor veel mensen te veel zijn, maar dat zijn nooit jouw mensen. Jij bent hier om als een dapper leeuw vooruit te gaan, leiding te nemen en je uit te spreken vanuit het Licht en de waarheid die jij te delen hebt. Hou je je nu nog in, pas je je nu nog aan, weet dat je dit voor de verkeerde mensen doet. Omarm jezelf, zie hoe waardevol, talentvol je bent en gaan staan voor jouw ziestribe die alles van jouw wil ontvangen.

Nummer 712

712 Waar pas je jezelf financieel aan,  aan de mening, frequentie en keuzes van anderen? Deze boodschap gaat over jouw financiële ruimte innemen en jezelf niet schamen, in houden of jezelf aanpassen aan de financiële standaard van anderen. Heb je je in het verleden herkend in pleasen, jezelf aanpassen om het anderen comfortabel te maken. Kijk dan waar je dit op financieel gebied doet. Het kan zijn dat je minder geld uitgeeft omdat anderen het niet zo breed hebben of misschien heb je je recent wel verontschuldigd voor een investering die je hebt gedaan. Ben je zeer bewust van de mening van anderen en laat je hierdoor je keuzes negatief beïnvloeden? Als het goed met je gaat, dan mag je dat laten zien! Hiermee benadeel je anderen niet, je laat ze juist zien dat het creëren van een andere financiële mogelijkheid is, als je hier de keuzes voor maakt. Overvloed, mogelijkheden en potentie is voor iedereen beschikbaar, echter niet iedere ziel kiest er voor om zich op deze manier te ontwikkelen en dat is helemaal oké. Net zoals dat jij veel inspanningen levert om jouw financiële realiteit te creëren, daar mag jij van genieten en alle dankbaarheid van ontvangen. Dit is het gevolg van de investering in de mindset, healing en groei van jezelf.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!