Ascensie boodschap 2-8 februari 2023

Nummer 20

20. Als je in een tijdreismachine kon stappen waar zou je dan naar toe willen? Zou je terug naar t verleden willen gaan en daar iemand ontmoeten, kennis ontvangen of het gewoon mee willen maken? Of zou je liever de sprong willen maken naar de toekomst? Naar een versie van jezelf die succesvol, gelukkig en geslaagd is in de creatie van een verlangen. Je beschikt nu al over zo’n “machine”. Het zijn je paranormale gaves waarmee je kunt reizen naar het “verleden” en daar de gewenste informatie downloaden. Ook kun je de toekomstige versie van jezelf beschrijven en kiezen om deze te activeren en zo deze te gaan creëren en alle nodige mensen, situaties, materie en mindset uitnodigen. Je kunt quantum sprongen maken en jezelf creëren in elke gewenste versie. Klinkt dit als muziek in je oren? Het is tijd om ook deze capaciteiten van je paranormale gaves en capaciteiten te ontdekken. 
 

Nummer 326

 
326 Welke gedachten, overtuigingen heb je bij het woord God? Welke gevoelens komen omhoog en zijn deze authentiek en waar voor jou? Geloof je dat anderen voor zijn bestemd in hun connectie met God? Heb je je rug toegekeerd naar God, door negatieve religieuze ervaringen? Ben je opgevoed in een systeem waar onderdrukking onder de naam van God plaats vond? Wie en of wat heeft je perspectief van God bepaald en ben je klaar om God in jezelf te ontmoeten? Je hebt namelijk geen religie, geen geloof nodig om God in jezelf aan te spreken en jouw leven te laten leiden?! Haal het goddelijke in jezelf naar boven. Wij zijn allen een afsplitsing van dezelfde Bron, we zijn dus allen gelijk aan elkaar en God. Geen verschil, geen goed of slecht. We dragen allemaal een stukje onvoorwaardelijke liefde in ons die naar boven mag komen. 

Nummer 681

 
681 Op dit moment vinden grote bewustzijnsshifts plaats die ruimte vrij maken om je blauwdruk meer in je bewustzijn te laten komen. In je blauwdruk ligt de informatie opgeslagen van je goddelijk potentieel, je natuurlijke talenten en wie je werkelijk bent. Je leefde altijd al je blauwdruk, ook toen je nog nooit van het bestaan had gehoord. Alle keuzes, alle ervaringen die jij intuïtief hebt gemaakt, de mensen die je hebt ontmoet en de ervaringen die je hebt gecreëerd zijn blauwdruk gestuurd. Je opleiding, je relaties, je werkervaring, ouderschap, hobby’s en zelfs vakanties kunnen in jouw codes activeren die nog meer van je blauwdruk vrij maken en je laten herinneren wie jij ten diepste bent.  Je leeft je blauwdruk als je je laat leiden door je hogere zelf en intuïtie. Deze zal je altijd naar de juiste plaats, naar het juiste moment en naar de juiste mensen leiden die je blauwdruk activeren.  Je weet dat je niet je ware zelf-blauwdruk leeft als het leven moeilijk, zwaar, struggle en pijnlijk is. Welke patronen mag je nu loslaten die je afhouden van een vreugdevol, innerlijk en vrij bestaan?

Nummer 777

 
777 Laat je niet verblinden door de verschijning en kant van het leven wat je van mensen ziet. De meeste mensen hangen hun vuile was niet buiten. Het overgrote deel van de mensen kan zelf niet eens zien, voelen en erkennen dat er vuile was in hun eigen leven is. Als je dan denkt die heeft het makkelijker dan mij, zij heeft echt geluk dan zie je altijd maar één kant van het hele levensverhaal van die persoon. Het kan zijn dat deze persoon inderdaad een fantastisch leven heeft, echter het is niet altijd goud wat er blinkt. Kijk wat die gedachten met jouw doet. Als je je minder fortuinlijk en gelukkig voelt dan de ander, welke kanten van jezelf heb je nog niet erkend die moeiteloos, makkelijk en goed gaan? En als je toch graag ook iets wilt van wat je zo aantrekkelijk, bijzonder en wenselijk vindt wat je bij de ander ziet. Welke versie van jezelf kun je naar voren schuiven? Welke keuzes kun jij maken die je naar de creatie van dit resultaat brengt? Niemand is beter, bijzonderder dan jij ze hebben op dat gebied andere keuzes gemaakt die tot dit succes heeft geleid. 

Nummer 804

 

804 Op dit moment kun je voor grote uitdagingen staan in relaties en je eigen grenzen, energie en autonomie bewaken . Het kan voelen als een persoonlijke aanval. Vermijd de persoonlijke groei die klaar ligt niet, omdat ze een einde betekenen aan een toxische ingang in jezelf die de bron van please en lage eigenwaarde is. Waardoor kunnen mensen en situaties toch een ingang bij je vinden? Ook al is dit iets wat je al heel lang niet wenst. Je mag op gaan komen voor jezelf, je eigen ruimte innemen vanuit het voelen dat jij het waard bent niet langer beschikbaar te zijn voor anderen die je niet wenst. Tip, open je voor het gevoel dat het je oplevert als mensen over je heen lopen, je niet serieus nemen en jij onzichtbaar lijkt te zijn. Dit gevoel is de gesprekspartner waar jij  je uiteindelijke zelfwaarde gaat aanvaarden.
 

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!