Ascensie boodschap 16-22 februari 2023

Nummer 107

107 Op dit moment zit je in een diepe spirituele transformatie waarbij oud trauma uit je lichaam loskomt om je bewust te maken waar jij het leven van je potentieel tot nu toe hebt afgewezen omdat je je niet opgewassen, krachtig en onvolmaakt hebt gevoeld tegen het leven zelf. Zit je op dit moment ook in situatie waarin je lichaam een ziekte heeft gecreëerd? Diep zelfonderzoek zal je leiden naar de ontbrekende antwoorden, puzzelstukjes die je herleiden naar je pure machteloosheid en afwijzing van het leven in jezelf. Onderzoek hierbij de angst om dood te gaan als angst om zelf te leven. In welke grote transitie bevindt je je nu, wat je nog niet had erkend voor jezelf? Wijs deze grote transformatie niet af door je slachtoffer te voelen, te denken dat er iets goed mis is met jouw of je lichaam. Je menselijke gehechtheid aan duisternis in je maakt plaats voor het dragen van meer licht. Laat je hier zeker in begeleiden en vraag God-Creator van alles wat is om die Gidsen op je pad uit te nodigen die je ondersteunen met de voor jouw belangrijke informatie die deze transitie mogelijk maakt.  Laat aardgebonden pijnen, overtuigingen en limiterende ervaringen los zodat wedergeboorte kan plaats vinden.

Nummer 118

118 Wanneer je verlangen groter is dan de blokkade, pijn of overtuiging, dan neemt je Ziel je al bij de hand en wijst je de innerlijke weg. Je hoeft daarom ook jezelf te healen vanuit het oogpunt dat je onvolledig of gebroken zou zijn. Ieder mens hier op Aarde heeft de mogelijkheid om het grotere potentieel te laten ontvouwen en hiermee bewust te worden welke menselijke overtuigingen in de vorm van limitaties. Waar ligt jouw natuurlijk drive? Waarin wil jij de beste zijn, wil je jezelf verder ontwikkelen en liggen je natuurlijke interesses? Wat gaat je zou gemakkelijk af en kun je dus met gemak creëren? Wanneer deze boodschap op je pad komt is dit een uitnodiging om zelf bewust te worden welke natuurlijke talenten je bezit die je meer succes, zingeving, plezier en of innerlijke vrede zullen geven. Wanneer je een diepe drive voelt voor succes, welke wijsheid heb je nog niet erkend in jezelf? Als zingeving je roept welk werk levert je het meeste vreugde en zingeving op? Als je meer van plezier aangaat vraag je dan af hoe je meer plezier in je dagelijkse leven kan uitnodigen. Innerlijk vrede roept degene die een drive voelen om zichzelf te manifesteren en bij te dragen aan de creatie van de Hemel op Aarde. Je potentieel ontgrendeld vanzelf wanneer jij de beste wilt zijn en het pad van succes, zingeving, plezier of innerlijke vrede volgt.

Nummer 375

375 Wanneer je de komende dagen door een leegte wordt overvallen vraag je af, welke ruimte in je vrij gemaakt wordt waarin jij je ware zelf nog niet kan zijn. Welke levensvragen houden je gevangen in een looping, een eindeloze zoektocht naar antwoorden buiten jezelf? Om je ware zelf te leren kennen, mag je attentie geven aan je natuurlijke interesses, wat je bezig houdt en wat zou je willen weten over jezelf. Draai vooral de situatie om, om inzicht te krijgen. Vanuit een laag zelfbeeld, zelfwaarde en ontbreken van kennis over je eigen identiteit kun je de neiging hebben om andere mensen groter, bijzonderder en talentvoller te maken in jezelf. Wat je bij die ander zoekt of ziet is in werkelijkheid een reflectie van je ware zelf. Ontmasker je valse zelfbeeld en gebruik emoties als jaloezie, opkijken tegen anderen, validatie als aanwijzer van je Ziel; dit zijn ook jouw persoonlijke talenten en vaardigheden die je nog niet hebt erkend naar jezelf.

Nummer 578

578 Heb je getwijfeld of je contact hebt met je Ziel en hogere zelf? Of je verbinding met het Universum stuk is en je paranormale gaves ontbreken? Leer zelf de kaarten schudden van je leven en open te staan voor de signalen die je intuïtie je altijd geeft. Wanneer je zoekt naar louter positieve signalen, boodschappen en hiermee je schaduw afdekt, dan ontken je een belangrijk deel van je mens zijn. Welke herhalende boodschappen zijn er op je pad gekomen en heb je nog niet gezien, erkend of ontvangen omdat je ze als “negatief” hebt bestempeld?  Ieder mens heeft een schaduw die getransformeerd wordt in deze tijd van transitie, waarbij je mag aanschouwen wat je pijnlijk, moeilijk en kwetsbaar van jezelf vindt. Wanneer je deze schaduwdelen vermijd, wegdrukt of bekritiseerd als fout dan hou je deze schaduwdelen in stand waardoor transitie naar kristallijn licht onvoldoende plaats blijft vinden. Stel je open voor zowel de lichte kanten in jezelf en de schaduw die zichtbaar wordt in je realiteit. Deze schaduwdelen loslaten zorgt voor het kunnen voltooien van levenslessen en is de doorgang naar het leven van je grotere potentieel, overvloed en mogelijkheden.

Nummer 778

778  Twijfel je of genoeg energie hebt, raak je gemakkelijk overweldigd en gestressed als je nieuwe dingen van je vraagt. Heb je de signalen van je lichaam al ontcijferd en kan het zijn dat je natuurlijk ritme anders is dan anderen? Je kan niet goed onder druk presteren, dus welke druk leg jij jezelf dan onbewust nu op? Heb je al ontdekt dat wanneer je ontspannen en uitgerust bent creatie, inspiratie tot je kan komen? Weet je dat je in staat bent om in een snelle tijd meer te creëren als je jezelf, je lichaam de rust gunt die het nodig heeft. Je kan wel eisen van jezelf dat je moet zijn zoals anderen, maar daarmee negeer je je natuurlijke ritme. Vertrouw dat jij genoeg energie hebt en wees gewaar dat je een capaciteit hebt in het oppikken van andermans stress. Vraag eens wat vaker, is deze stress wel van mij? Stuur de druk terug naar de bron met bewustzijn en check of je lichaam ontspant en jij weer in je natuurlijke ritme terecht komt.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!