Ascensie boodschap 26 januari – 1 februari 2023

Nummer 360

360 Dit jaar zal je innerlijk weer je geroepen voelen om je menszijn verder te transformeren zodat je meer een meer kunt leven vanuit je hogere zelf (Ziel/Multidimensionale zelf). Oude concepten zullen terugkeren en je uitnodigen om dieper er nu in te gaan. Hoe werkte ook al weer mijn intuïtie? Hoe herken ik mijn innerlijke stem? Wie was je in 2014? Was je toen al ontwaakt, je bewustzijn geopend? Hoe stond je toen in het leven? Welke wake-up calls hebben er plaatsgevonden nadien? En kun je nog herinneren hoeveel plezier, vreugde en enthousiasme er vrij kwam toen je ontdekte dat er Engelen bestaan, dat er echt meer tussen Hemel en Aarde is? Al deze stappen en wake up calls heb je nodig gehad om nu te zijn waar je nu bent. Kort gezegd ga je je spiritualiteit opnieuw en verder ontwikkelen en met deze nieuwe upgrades zal je ook nieuwe boodschappen gaan ontvangen over je purpose, je levenswerk en waar jij het verschil in kan maken. Nieuwe inzichten over je talenten, vaardigheden en zielendoelen zullen verschijnen. Wat vorig jaar nog goed voelde, kan nu echt niet meer, je bent klaar om uit je comfort zone te stappen en te gaan doen, wat je hart al zo lang influistert te gaan doen.

Nummer 689

689 Deze periode in je leven opent zich het bewustzijn van overgeërfde familiepatronen waarvan jij de transformator bent. Deze conditioneringen vanuit het opgroeien in het gezin en dragen van het DNA is een oorzaak dat je originele blauwdruk vergrendeld is. Thema’s als grenzen, angst voor dominantie en autoriteit en je eigen ruimte in deze wereld innemen vragen van jou om de nodige veranderingen in de praktijk te brengen. Alleen lezen over bewustzijn is niet genoeg, het innerlijk werk wordt gevraagd zodat belichaming plaats kan vinden en het collectief bewustzijn in gang gezet wordt. Je kent de uitdrukking als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer, zo werkt het. Daarin is het belangrijk dat je contact maakt met je hart en ziel want die heeft je niet voor niets op het spirituele pad gebracht. Spiritualiteit ontwikkel je Zelf door het innerlijke werk (je schaduwwerk) te doen en hiermee de kracht en licht van je Ziel vrij te geven. Welke van deze patronen herken jij en waarin voel jij je geremd om vanuit je Ziel op te komen voor wat jij weet dat ‘goed’ is voor de mensheid? Volg je Zielenkracht in vertrouwen op, voor welke uitdaging jij ook staat op dit moment, je kan dit transformeren in hoger bewustzijn. De oude ancestrale pijn mag uit je lichaam, zodat jij het levende lichtende voorbeeld kan zijn; de Lichtwerker.

Nummer 747

747 Deze energie is de afgelopen weken al vaker teruggekomen en vraagt of je eerlijk wil zijn naar jezelf. Waar hou je jezelf onrealistische doelen, gedachten en wensen voor, waarvoor je helemaal niet in staat bent om deze nu te kunnen creëren? Hoe en wanneer gebruik je spiritualiteit als afleiding om de realiteit die je hebt gecreëerd niet te aanschouwen? Heb je schuld gecreëerd en hoop je door geld affirmaties uit te spreken dat het probleem zich vanzelf oplost? Probeer je je lage eigenwaarde te maskeren door jezelf te vertellen dat je echt nog meer trainingen moet volgen die uiteindelijk het redmiddel zullen zijn? Steek je uren tijd in jezelf, door te reflecteren en journallen en hoop je dat dit de weg is naar de magische uitkomst? Als je eerlijk durft te zijn naar jezelf, dan ga je zien dat het strategieën zijn om je onbewuste overtuiging ik ben niet genoeg waard en capabel van mezelf te verhullen, waardoor je net niet de actie neemt die wel tot het gewenste resultaat zal leiden. Wanneer je eerlijk bent over de situatie die je nu hebt gecreëerd, zonder jezelf vast te zetten in schamen, kritiek of  falen.

Nummer 830

830 Schommel je met je gewicht en heb je misschien weer een te intense tijd achter de rug die je nog niet erkend hebt naar jezelf? Om zelf niet volledig onder druk te staan kan je voeding en drinken gebruiken om te ontspannen, jezelf te sussen en liefde te geven die je van binnen mist. Er is niks mis met jou, ook niet met je keuze om dit gebrek aan liefde, zorg en aandacht op deze manier op te lossen. Als je namelijk een andere manier voor je had gehad, dan had je het wel gekozen. Welke emoties, druk en stress probeer je met voeding weg te drukken? Open je hart voor jezelf, de zorg voor je lichaam en de erkenning dat je lichaam hoogstwaarschijnlijk deze strategie niet echt kan waarderen. Durf te voelen, durf te zijn met de vele gedachten die uit je onderbewustzijn omhoog komen en bovenal vind er niet zo veel van. Het is informatie ter kennisgeving vanuit welke overtuigingen je nu je leven creëert. Kortom stel je open voor hoe je je werkelijk voelt en welke emoties onder je aandacht wil komen zodat je meer grip hebt op wel je wel/niet wilt eten wat een giga bijdrage voor je lichaam is.

Nummer 831

831 Hoe ga je ten onder aan de druk in je relaties om er voor iedereen te zijn? Om vooral alles te organiseren, klaar te staan emotioneel, fysiek of geestelijk en niks aan het toeval over te laten. Lief mens, je bent aan het redden en dat is de energie die zo zwaar weegt op je nek, die vastzit in je rug en heupen en de bron van de innerlijke druk weg eten. Redden is een aangeleerde strategie om te overleven, gecreëerd vanuit een diepe ervaren onveiligheid in je jeugd. Het is daarom vooral veiliger voor jou als je alle touwtjes in handen hebt en de touwtjes bestuurd van anderen.  Om de gedachten die anderen over je hebben te kunnen besturen en bang te zijn voor wat je mogelijk over komen kan. Zie en open je voor het grotere plaatje en dat is dat je leven onbewust gedomineerd wordt door angst, wat als, wat als en wat als. Wat als jij gaat kiezen voor jezelf en je mooie hart, je hoofd en je lichaam terugtrekt van plaatsen waar deze niet horen te zijn? Kun je je innerlijk kind gerust stellen dat het bij jouw volwassen zelf echt veilig is. Als er situaties zijn in je realiteit die werkelijk onveilig voelen dan mag je als volwassen zelf naar voren stappen en actie gaan nemen gebaseerd op je hogere verlangen en keuze: ik wil gelukkig zijn voor mezelf.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!