Ascensie boodschap 12-18 januari 2023

Nummer 149

149 Waar zit je vast in een cyclus van jezelf fixen, healen en troep ruimen voordat je actie gaat nemen en keuzes maakt? Dit is een sabotage patroon die je weerhoudt om stappen te gaan zetten en je leven te creëren zoals je weet dat mogelijk is. Het is namelijk een illusie die komt vanuit de oer overtuiging: ik ben niet goed genoeg. Je hebt jezelf nog onvoldoende losgemaakt van deze overtuiging, waardoor het voelt als het over jezelf gaat. Ik ben niet goed genoeg, ik zal niet goed genoeg zijn en daarom moet ik nog meer aan mezelf verbeteren. Maak contact met het innerlijk kind wat zo beschadigd geraakt is en de regie van je leven blijft overnemen. Durf nu de diepte in te gaan en deze schaduw en valse zelfbeeld los te maken en zien van je persoon en de Ziel die je werkelijk bent. Wat heb je nodig om tot het volledige besef te komen waar, wanneer en hoe deze schaduw actief is en je in hetzelfde patroon laat rondlopen? Wat heb je nodig om dit patroon in jezelf te gaan meesteren en deze upgrade te ontvangen die meesterschap van je wonden inhoudt. Het is gemakkelijk om te lezen nu, de pijn aangeraakt te voelen en weer weg te stappen in dezelfde cyclus van jezelf pijn doen. Ga staan voor de geheelde versie van jezelf die weet, voelt en ziet hoeveel jij werkelijk waard bent!

Nummer 281

281 Niets in het leven is zeker en zal altijd veranderlijk zijn. Hoe groot is je zelfvertrouwen en zelfkennis als het gaat om in te springen op onverwachte gebeurtenissen? Wanneer je te lang in situaties verkeert die niet goed (toxisch) voor je zijn dan kan het Universum voor jouw ingrijpen en een keuze maken. Deze boodschap gaat over valse zekerheden en de uitnodiging is om in je hart te gaan en daar te kijken waar je vasthoudt aan een situatie die je ontgroeit bent en of toxisch voor je is. Een mooi voorbeeld van valse zekerheid is dat ik ontslagen werd uit mijn vaste baan in loondienst. Technisch gezien is dit niet mogelijk, toch hadden ze een manier gevonden om het contract van 9 jaar open te breken en mij te ontslaan. Doordat ik heel eerlijk was naar mezelf en wist dat mijn tijd erop zat en de keuze voor mij werd gemaakt, kon ik vertrouwen dat er een nieuw pad voor mij lag. Ik riep niet alleen al 1,5 jaar dat ik een praktijk wilde starten, ook ging ik al ruim 2,5 jaar met heel veel tegenzin naar deze baan toe. Uiteindelijk was deze valse zekerheid een zegening in vermomming die ik niet alleen zelf voorvoelde, ook werd ik hierin maanden van te voren gewezen dat er een contract verbroken zou worden door een boodschapper. Zo is deze boodschap ook voor jouw bedoeld: waar zit de energie van valse zekerheid en mag je in je persoonlijke kracht gaan stappen?!

Nummer 514

514 Oude pijn en patronen opgedaan in relaties kunnen deze periode terugkomen op getransformeerd te worden. Het is het patroon (energie) van bedrogen worden of bedriegen. Uiteindelijk zijn veel mensen al een bedrieger naar zichzelf toe, doordat ze hun ware gevoelens verbergen zodat ze niet voor verandering hoeven te kiezen. Dit is niet alleen heel erg verdrietig aan de ene kant, de bevrijding wanneer je echt eerlijk gaat zijn is zo groots als je uit gaat komen voor wat je werkelijk is voelt is zo groots en zet als het ware een golf van interne verandering in gang. Mensen zijn vaak bang voor wat ze voelen en denken en daar geen controle meer over te hebben. Het wegstoppen en vast zetten in wrok, boosheid en andere emoties is zeer schadelijk voor jezelf en je lichaam. Het mag er uit, de imprint en pijn van jezelf en anderen bedriegen, bedrogen zijn in de liefde en soulmate relaties. Wat is je persoonlijk ervaring? Voel je je nog slachtoffer van vreemdgaan, belogen en bedrogen zijn? Heb je je hart voorgoed gesloten en weerhoudt je hiermee het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde de doorstroming naar het hartchakra? Zie je nu in iedereen dezelfde bedrieger terug onbewust? Open je hart voor bevrijding van deze oude pijn, zodat de upgrade naar 5D bewustzijn plaats kunnen vinden. Een aanmoediging, je bezit de persoonlijke kracht om dit te meesteren en je hart opnieuw te openen in de veiligheid, wetenschap en vertrouwen dat je intuïtie je waarschuwt voor bedrog, voor dat het te laat is.

Nummer 636

636 Voel je ook dat er een diepere kracht in jezelf aanwezig is die je nog niet kan benoemen maar wel naar buiten wilt? Dit is de erkenning van je creatieve vrouwelijke en seksuele energie die zich opent voor jouw. Creatie is de grootste gift voor de mensheid om uit de massahypnose te komen. Je komt tot leven als je creëert, je creatieve en goddelijke energieën de ruimte geeft en deze in vertrouwen opvolgt. Er is geen verlangen te groot en jij bent de enige die deze tot waar succes kan laten ontvouwen. Wees daarom niet bang, laat limiterende overtuigingen los en geeft jezelf en de lichaam de ruimte die het vraagt. Dans meer, beweeg meer dit zijn hele verzorgende tools om e lichaam vrij te maken van de trauma die hierin op ligt geslagen. Zeker als je veel onrust, pijntje in je bekken en heupen hebt gevoeld de afgelopen tijd. Dit is een signaal dat je lichaam ruimte aan het vrij maken is. In het bewuste leven kun je bewust worden van rollen die je gespeeld hebt om je ware zelf te verhullen. Schrik hier niet van en vertrouw op je hart die je vrij maakt van familiaire opgeslagen toxiciteit. Jij bent de patronen doorbreken, omdat je het kan. Erken jezelf in de dapperheid, de vastberadenheid om jezelf te bevrijden en je potentieel voor dit leven vrij te geven.

Nummer 804

804 Maak je energetisch los van de donkere energieën die je onbewust voeding geeft. Heb je gemerkt dat je afgelopen week snel emotioneel uit je slof schiet? Heb je moeite gehad om energetisch bij jezelf te blijven? Naast dat het geomagnetisch weer veel upgrades en groei heeft geopend mag je je zonnevlecht afsluiten voor negatieve invloeden van buitenaf. Vraag aan Aartsengel Michaël ( de Aartsengel die het meest op God lijkt) om alle donkere energieën, negatieve entiteiten uit je energetisch lichaam, aura en lichaam te verwijderen en in het licht te zetten. Deze aanhangsels en donkere energieën kunnen een somber gevoel geven, uitzichtloosheid voor de toekomst en figuurlijk ontbreekt de energie om levenslustig te zijn en te creëren. Welke energetische tools bezit je nog meer om je eigen licht te beschermen en voor je eigen licht te blijven staan? Voel je je soms energetisch aangevallen door anderen? Worden je intenties niet opgepikt en verkeerd begrepen? Sluit je af voor de projecties van anderen die meer boodschappen over hen zelf verhullen als dat deze voor jouw bedoeld zijn.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!