Ascensie boodschap 3-9 november 2022

Nummer 172

172 Grote shifts staan klaar met de vraag of jij alle ballast los wilt laten die de creatie van je levenswerk en purpose vertraagd. Je kan niet blijven hangen een de sabotage en limitatie van je menselijke ervaring, als de fluisteringen van je Ziel volgen de uitweg is. Zet jezelf niet vast in je ego en overtuiging ik weet niet wat mijn purpose is. Je purpose volgen is openstaan voor die elementen die in jouw levensvreugde ontketenen. Je purpose is niet één antwoord, één doel of één taak dat is wat je mooie ego hiervan wilt maken. Je purpose leef je al, draag je al uit als jij jezelf en in je element bent. Je natuurlijke interesses, wat je tot nu hebt geleerd/ervaring en wat je nog zou willen ontwikkelen in jezelf zijn allemaal ingrediënten. In plaats van buiten te zoeken, keer naar binnen: geef jezelf toestemming om alleen, maar dan ook alleen dat wat jouw roept en op dieper niveau raakt te volgen en te vertrouwen, ook als niemand het snapt of kan volgen. Jij bent hierom jouw eigen mythische leven te laten ontvouwen en creëren.

Nummer 185

185  Er wordt ruimte gemaakt in je lichaam om de hogere energieën die klaar staan te ontvangen. Het kan zijn dat je moe bent of je gestagneerd voelt. Plak hier niet het label op ik ben moe, vraag is dit ascensie? Het kan zijn dat je naar een groot patroon mag kijken die tot nu toe van grote impact is geweest op je emotionele, fysiek en mentale zijn. Vraag God- de Bron in jezelf om inzicht te geven wat er speelt en focus op wat je nodig hebt. Gebeurd er niet zo in je leven op dit moment, het kan zijn dat het proces van weer-heel-zijn veel aandacht vraagt. Vroeg naar bed gaan en veel rusten kan enorm weldadig zijn voor je lichaam. Je lichaam heeft aandacht nodig zodat het de hogere frequenties kan vasthouden. Visualiseer een zilveren koord dat uit het centrum van je hoofd de hemel in gaat. Dit is je goddelijke lijntje waar je belastende oude gedachten, emoties en gevoelens kan laten afvoeren. Je merkt dat het koord onder spanning komt te staan en je ruggenwervels uitlijnen en centreert. Elke keer als je merkt dat je emotioneel en mentaal uit balans bent, laat het zilveren koord je centreren zodat jij hele jij verbonden is met de schepping.

 

Nummer 421

421  Ouder worden is een gecreëerd programma, wat tegen de wetten van de werking van het lichaam in gaat. Hoeveel hormonen zijn in disbalans omdat jij vindt/denkt dat je ouder wordt?! Je cellen worden voortdurend vernieuwd alleen worden deze overruled door bepaalde programma’s die in je mind draaien. Jij kent je eigen lichaam als de beste en kan als geen anderen deze boodschappen interpreteren. Wanneer jij nog niet het antwoord hebt gekregen dat voor jou passend is, raadpleeg andere bronnen van informatie die voor jou het passende antwoord op je vraagstelling zal zijn. Roep Goddelijke Hulp aan en de bronnen je aan te reiken die voor jou  en je lichaam de match made in heaven zijn.  Je kan energetische hulp aanroepen aan Aartsengel Raphael en God om je lichaam helende smaragdgroene energie te geven en op te laten nemen: God en Aartsengel Rafaël, ik vraag jullie om je smaragdgroene helende energie en elixer door mijn klieren heen te sturen zodat mijn endocrien systeem uitgelijnd wordt met perfecte gezondheid en een uitbalanceren van mijn hormonen plaats kan vinden. Het level van hormonen hebben een grootse impact op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Je lichaam en hormonen kan in voor jou perfecte staat functioneren.
Note: voeding, zelfzorg, ontspanning en loslaten zijn van gigantische impact op je lichaam en de werking van het systeem. Het aanroepen van Goddelijke Hulp en inzicht nodigt je uit om sneller tot het gewenste resultaat te komen en die artsen, hulpmiddelen en zorg op je pad te brengen die voor jouw lichaam het gewenste resultaat nodig hebben. Consulteer altijd eerst een arts als je lichamelijke issues hebt. Deze boodschap is een handreiking, dat wat jij ook ervaart het altijd goed zal komen met de juiste bronnen op je pad.

Nummer 461

461 Hoe ga je met alle veranderingen om die zich in sneltreinvaart lijken aan te dienen? Ga je met je hakken in het zand, laat je je tegenhouden door weerstand of ben je gewend om al je emoties te onderdrukken. Veel veranderingen vinden op energetisch gebied plaats die bij jou de limiterende gedachten omhoog duwen in het onderbewustzijn. Als je hier emoties aan gaat koppelen dan neemt de impact van deze informatie toe. Een liefdevolle herinnering is dat jij geen van je limiterende gedachten bent of de neerwaartse emoties en gevoelens. Een tool voor jou om mee te spelen: waarheid is dit van mij of is dit programmering? Vanit je DNAvinden veranderingen plaats die ruimte nodige hebbe in jou. Daarbij mag je de oude conditionering loslaten zodat er ruimte vrijkomt om je ware zelf naar voren te laten treden. Je ware zelf herken je aan de space, de lichtheid en de levensenergie die vrijkomt; kort gezegd lichte energie.

 

Nummer 828

828 Ben je bang om met je purpose & lichtwerk naar buiten te treden omdat er een dieperliggende angst zit dat je voor gek, raar uitgemaakt wordt? Herinner jezelf dat juist jouw unieke kijk en perspectief op zaken hoort bij je talenten en capaciteiten. Je Ziel is gerekruteerd om een bijdrage te leveren aan de Ascensie van het collectief bewustzijn in deze tijd. Het moment is aangekomen omdat alles wat anders, vreemd aan jou is in het licht te zetten en een nieuw stempel te geven FUNCTIONEEL UNIQUE. Als je doet wat je deed dan krijg je wat het kreeg, zo simpel als dit gezegde is zo werkt het collectief bewustzijn waar jij nieuw informatie in mag brengen door boven je Aardse en menselijke pijnlijke ervaringen uit te stijgen en juist die oplossingen, mogelijkheden, kennis en informatie in het veld te zetten. Bevrijdt jezelf uit de angst om veroordeeld en bekritiseerd te worden voor iets wat de grote massa nu nog niet kan begrijpen. Laat je ondersteunen en aanmoedigen door zielsgenoten en blijf focussen op wat alleen jij in de wereld kan zetten.

Unstoppable Lichtwerk – Transformeer je schaduw en ontgrendel je potentieel

Unstoppable lichtwerk is de 11 weken transmissie voor Lichtwerkers, healers & Miracle workers die onbevreesd, daadkrachtig en vol zelfvertrouwen hun lichtwerk neer willen zetten op het podium.