Stop nooit door de kritische mening van anderen 🔥

Ben je ook getest door het Universum? Meer dan 3 klanten van mij hebben dit ervaren de afgelopen weken en deze boodschap zit ook in de ascensie getallen 254.

Heb je je recent erg onzeker gevoeld en je afgevraagd of jij wel krachtig genoeg bent, of de healing methode waarmee je werkt, wel werkt?! Hebben vriendinnen hun ongezouten kritiek op je afgevuurd of nog erger: je de afgrond ingepraat en je wijsgemaakt dat je niet geschikt, niet genoeg bent

Ben je hierdoor in diepe zelftwijfel geraakt, bang om stappen naar voren te stappen en je afgevraagd of of jij het wel genoeg waard bent om je verlangens te leven, je missie te leven en het werk te doen waarvoor jij op de Aarde gekomen bent?

Je bent getest het was een boodschapper van je schaduw, je eigen innerlijke criticus die je wijst dat je je zelfvertrouwen mag meesteren. Wanneer je JA hebt gezegd dat het nieuwe level van groei en het openen van je bewustzijn, dan komen je angsten en twijfels altijd naar boven.

Deze kunnen in je realiteit verschijnen als een kritische vriendin, een sceptische partner, een angstige moeder of een jaloerse collega die het licht je in de ogen niet gunt. Een andere vorm van het testen in je zelfvertrouwen is een persoon die je bewondert, jouw angsten horen uitspreken op papier of video waardoor jij direct gaat twijfelen aan je wijsheid, capaciteiten en waarheid.

Hoe dan ook is dit het moment dat bij jezelf mag inchecken en afvragen:

  • hoe sterk is het vertrouwen in mijzelf als ik geconfronteerd word met afwijzing van mijn purpose en missie ?
  • zoek ik nog goedkeuring en bevestiging buiten mezelf om mijn lage zelfvertrouwen te maskeren?
  • zoek ik onbewust naar bewijs om mijn eigen limiterende gedachten in stand te houden (de martelaar)?

Uiteindelijk is de vraag: hoe belangrijk wil jij de mening van anderen maken en hoeveel kracht wil je weggeven?

Dit zijn patronen die omhoog komen als jij het zelfvertrouwen nog niet geclaimed en gemeesterd hebt in jezelf.

Stop met de schuld in jezelf te zoeken en laat vooral de passie en het plezier in de creatie van je lichtwerk niet overschaduwen door kritiek van anderen.  Doorzie het spel en besef dat dit een voorbeeld is van het schaduwspel in jezelf altijd de uitnodiging is om terug te keren bij je eigen waarheid.

Wanneer jij waarlijk geloofd in de kracht, transformatie en mogelijkheden van je product/dienst dan worden dit magische magneten die klanten als vanzelf aantrekken. Wanneer jij twijfelt over je waarde, of jij het wel kan, of je wel goed genoeg bent of je het wel waar kan maken, dan zend je tegenstrijdige signalen uit. Hierdoor zijn je klanten wel geïnteresseerd, maar zullen ze niet de brug van vertrouwen over gaan.

Zo reclaim jij je power:

  • bedank de boodschapper van je schaduw voor de aanwijzing dat jij weer de leiderschap mag terugnemen
  • focus op de resultaten in het verleden die het bewijs zijn dat je lage zelfvertrouwen ongegrond is, als je het toen kon, kan je het nu nog steeds
  • hoe pijnlijk deze ervaring ook was: GEEF NOOIT OP, STOP NEVER NOOIT door een mening van een ander

Dit is hoe je Zelfvertrouwen Meestert – de belangrijkheid van de mening van anderen uit je systeem werken en besluiten dat jij integer, zuiver en het 100% waard bent om je unieke en authentiek purpose te volgen.

In de afgelopen 10 jaar zijn er honderden momenten geweest dat ik wilde opgeven, aftaaien, in tranen of pure paniek verstijfde en geen actie meer wilde nemen en het liefst van de aardbodem wilde verdwijnen.

Mijn enorme drive, passie voor mijn Lichtwerk en onbewust weten dat ik het wel kan hebben mij altijd unstoppable gemaakt om op te komen dagen, na elke breakdown en mezelf afslachten met kritiek en de filters ik ben niet genoeg, ik ben fout en als ik nu niet fout ben of het verkeerd doe, dan gaat het toch gebeuren.

Dit heeft alle levensenergie, plezier in de creatie van Lichtwerk weggenomen, vanuit deze dieptepunten en keuze om dit te meesteren kwam de oplossing naar voren Unstoppable Lichtwerk. Deze 11 weken training is de compilatie van honderden keren dat ik mezelf heb vastgezet in kritiek, angst, laag zelfvertrouwen en me af laten leiden door de problematiek van de mensen om me heen. Alle afleiders en limitaties die je nu weerhouden om een succes van je missie te maken worden gecleared.

Ook jij hoeft je niet meer te bewijzen dat je sterk bent in het leven van je gelimiteerde overtuigingen en overeind te blijven staan, dit is namelijk niet het licht pad bewandelen, maar het schaduwpad.

Unstoppable is de Quantum Sprong maken naar de versie van jezelf die onbevreesd, vol zelfvertrouwen en met plezier komt opdagen voor de creatie van je Lichtwerk en daar succesvol in is.

Je ontvangt de Sets Sacred Activations, coaching en belangrijke inzichten om je Zelfvertrouwen te Meesteren en je nooit meer uit het veld te laten slaan door de mening van anderen die er namelijk altijd zullen zijn en blijven.

Website training