Ascensie boodschap 20-26 oktober

Nummer 436

​436  Het Kind in jezelf die eeuwig jong wil blijven spreekt tot je en laat je zien waar je de verantwoordelijkheid voor de huidige realiteit ontloopt. Kun je de druk niet aan van presteren omdat je jezelf zo weinig waard vindt? Schop je tegen andersdenkenden omdat ze een bedreiging vormen voor het kind in jouw dat plezier wil ervaren en ontdekken? Ben je bang dat als je oud wordt, je alles ontnomen wordt wat je lief hebt en dat het leven saai, grijs en grauw wordt? Kun je de financiële druk en lasten niet dragen, omdat het kind wat niet op wilt groeien er voor zit? Heb je erg moeite met het ouder worden proces en schaam je je hier voor? Laat de volwassen versie in jezelf naar voren treden en de versie van deze saboteur van het eeuwig blijvende kind in jouw omhelzen, omarmen en verzekeren dat hoe groot de angst, de druk of het verzet ook is, de realiteit aanschouwen en kiezen om de gewenste verandering te zijn, de verlossing van de innerlijke pijn zal zijn. 

Nummer 453

 
​453 Je sensitieve zelf wordt steeds sterker en is staat om zo veel meer energieën waar te nemen en te ontdekken wat er nog meer leeft op Moeder Aarde. Ervaar je een toename van spirituele upgrades, lichtcodes en ben je in staat om energieën waar te nemen. Vertrouw waar je natuurlijke interesse naar uitgaat. Steeds vaker zal er nieuwe informatie op je pad komen die je werkelijk doet laten herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. Veel van dit soort processen zullen voor een aantal in een stroomversnelling gaan als jij niet langer vast blijft houden aan de schaduw van de lichtwerker, de nog restanten pijn van je menselijke ervaring. Neem de tijd om te onderzoeken, jezelf open te stellen en ook de boodschappen te channelen. Wees niet verrast als dit boodschappen van verloren beschavingen, sterren rassen en of buitenaardsen zijn. Blijf goed voor jezelf, je lichaam zorgen en focus je op dienstbaar zijn; het licht wat jij in de wereld mag zetten. 

Nummer 651

 
651 In je komt een innerlijke kracht omhoog die zich niet langer hopeloos, krachteloos en machteloos door het leven heen wilt bewegen. Je wilt jezelf niet meer vernietigen en kleiner maken door angst dat je verlangens niet serieus genomen worden en jij je plaats in deze wereld niet in mag nemen. Je wilt niet langer openstaan voor al die parasitaire energieën en opgelegde regels van anderen die levensenergie uit je zuigen. Je bent klaar om het verdomhoekje te gaan staan je zelf als zondebok te zien of zwarte schaap. Je wilt dan ook niet meer het ongemak wat je ervaart wegschuiven door de schuld te geven aan ander en bang te zijn voor andersdenkenden. Hiermee ben je op een belangrijk kruispunt in je leven gekomen, waarin je realiseert dat jij geen slachtoffer bent van je leven. Jij bent Unstoppable, je bent Unique & je bent hier om jouw weg te slaan uit de limitatie op weg naar pad van innerlijke bevrijding. Je bent al vrij om te doen en laten wat je wilt alleen je angst dat het allemaal niet waard zou zijn om het te kiezen houdt je nog tegen in het laatste stukje. Je kan nooit verliezen, wat bij je leven hoort en alles zal tot je komen als je bereidt om het te verliezen. Volg deze innerlijke kracht, die je bevrijdt uit je eigen sabotage en het gebruiken van je kracht tegen jezelf.
 

Nummer 756

756 Je zit vast omdat je de donkere gedachten de regie over je eigen leven geeft. Welke limiterende verhalen vertel je jezelf en blijf je als mantra’s herhalen? Het is je gehechtheid aan de pijn, het donker in jezelf wat je liever vasthoudt in het comfort van oude pijn, dan het licht in je te laten schijnen. Stop met het voeren van het donker in jezelf, door te beseffen dat je zo het licht, het goede en zelfs overvloed afwijst. Neem de verantwoordelijkheid terug voor het terughalen van het licht in jezelf. Alleen jij kan jezelf toestaan om uit het donker te willen komen, ontsla je innerlijke demonen, zet de entiteiten buiten de deur en laat de kolom van Licht in je oprijzen. Op welk vlak van je leven voel je je nu energetisch, emotioneel het meest tegengehouden, dit is de plek waar het licht nu naar binnen wilt.
 

Nummer 839

839 Ben je gestopt met de beste versie van jezelf laten verschijnen en zien aan de wereld door angst om te falen? Vraag je je af ‘waarom’ je nog de moeite zou moeten doen? Gebruik je excuses als daar ben ik te oud voor, niemand zit op mij te wachten en toen is het me ook niet gelukt? Deze mindset en programmering houdt je vast in veiligheid en weerhoudt je ervan om te genieten, nieuwe ervaringen op te doen en zelfs je blauwdruk te leven. Falen vind in je hoofd plaats en het is je taak om hier doorheen te breken en de waarheid te gaan zien. Proberen, ontdekken, vallen en weer opstaan is onderdeel van creatie van je leven.  Je leert door te doen, te ervaren en te ontdekken. Pak je oude teleurstellingen op, gooi ze in de prullenbak en wees bereid om in te zien, waarom het de vorige nog niet kon lukken, maar nu wel!

Unstoppable Lichtwerk – Transformeer je schaduw en ontgrendel je potentieel

Unstoppable lichtwerk is de 11 weken transmissie voor Lichtwerkers, healers & Miracle workers die onbevreesd, daadkrachtig en vol zelfvertrouwen hun lichtwerk neer willen zetten op het podium.