Ascensie boodschap 29 september – 5 oktober 2022

Nummer 46

46 Je mag leiderschap over je rol in relaties nemen en het topic grenzen opnieuw onderzoeken en aangeven. Wacht niet op anderen, dit is het startsein om zelf hiermee aan de slag te gaan. Hoe meer je bewust wordt van je non-negotiables en deze vanuit liefde en duidelijkheid uit gaat spreken, des te veiliger en zekerder jij jezelf gaat voelen in relatie met anderen. Gebruik irritatie, onrust en ongewenst gedrag als richtingaanwijzer, waar je hiervoor nog ruimte hebt gehouden. Vermijd kritiek naar jezelf en de ander en communiceer pas als je de emotie heb verwerkt die hier onder zit. Wat heb je tot nu toe getolereerd en is het nu genoeg? Welke verwachting had je en mag je ombuigen naar directe hulpvraag? Welke grenzen mag je stellen op financieel, seksueel of familie gebied? Wees duidelijk en helder naar jezelf, wat is de gewenste uitkomst en deel deze vanuit helderheid, liefde en leiderschap.

Nummer 48

48 Ben je getuige van dierenleed of heb je zelf een dier die trauma met zich meedraagt? Wat spiegelt dit dier je en zijn hier nieuwe levenslessen in te bespeuren? Ook je huisdier of een dier op je pad kan een gids zijn voor groei, zelfbewustzijn en loslaten van innerlijk trauma waar je nog niet gewaar van was? Wat is het karakter van je huisdier? Wat geeft je huisdier je? Welke dieren kom je regelmatig tegen op je pad en heb je als hinderlijk ervaren? Gebruik google om de boodschap van de kracht van het dier te ontcijferen. Bedank het dier voor het aanwijzen van het bewustzijn en deel dat jij nu de verantwoordelijkheid op je neemt en dat het zijn eigen pad mag kiezen. Het kan ook zijn dat je getuige bent van boodschappen van dieren voor anderen, vraag dan ook of de boodschap voor jou, de ander of jullie beide is om helderheid te krijgen.

Nummer 537

537 Ben je nog op zoek naar dat ene puzzelstukje, die ene bevestiging van wat je intuïtief weet dat al aanwezig is in jezelf? Zoek niet meer naar bevestiging van buitenaf van de waarde die alleen van binnenuit gezien, ontvangen en erkend kan worden. Er mist niks, er ontbreekt niks en wanneer je kiest om vooruit te gaan, zal je merken dat er niks ontbreekt. Dat je altijd al in staat was om het leven te creëren waar jij happy, blij en content van bent. Merk je dat de energie in je opbouwt en dat er een doorbraak aankomt in jezelf? DIt is een patroon; illusie die van je af aan het vallen is zodat jij verder kan gaan in vertrouwen, innerlijke vrede en bij het plezier van creatie kan blijven.

Nummer 747

747 De creatie en manifestatie van je verlangens vraagt een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie; tussen ontvangen en actie nemen. Kijk eens dieper in jezelf of je spiritualiteit als afleider gebruikt en vasthoudt aan theorieën, zonder te kijken waar je eigen rol en actie gevraagd is? Je huidige realiteit is altijd een weerspiegeling van je keuzes en mindset uit het verleden. Het is een waardevolle richtingaanwijzer wat de volgende stap van je vraagt.  Wat is je innerlijke calling nu? Houd je onrealistische doelen voor ogen? Is je actie er niet of ontoereikend voor het doel wat je wilt creëren? Hoop je op een dag wakker te worden (wonder) en ben je vergeten dat jezelf het wonder creëert? Creatie is een afwisseling van ontvangen van inspiratie, de eerste actie nemen (actualiseren), in vertrouwen blijven in de space van creatie waar jij even opzij mag wachten tot je creatie klaar is om te “leveren” wat overeenkomt met je verlangen.

Nummer 826

826 Ben je kind van gescheiden ouders en of opgegroeid in een gezin waar de ouders emotioneel gescheiden van elkaar zijn geweest? Wat jij ook hebt opgepikt aan verdriet, zorgen, angsten of frustraties, ze waren niet voor jou. Je hebt niet gefaald in het zijn van het kind van je ouders. Hun eigen gebrek aan liefde, waardering voor zichzelf kon jij niet opvullen. Deze oude traumatische herinneringen komen uit je emotionele lichaam vrij en verdrijft zelfmedelijden. Bemerk je dat rondom de relatie met je ouders de herinneringen je nog snel tot slachtoffer of martelaar maken en je hen afwijst van de pijn die je zelf nog niet verwerkt hebt? Blijf weg uit kritiek naar jezelf en naar hun zodat je kan ontgiften. Na dit lichamelijke proces ben je in staat om objectief je ouders te kunnen doorzien voor wie ze zijn/waren en of ze in staat waren om liefde te geven.

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl