Ascensie boodschap 7-13 juli

Nummer 31

31 Door de vele energetische upgrades van de afgelopen jaren is het voor veel meer mensen gemakkelijker geworden om inzichten te krijgen, contact te maken met Lichtwezens en bewust te worden hoe hun spirituele gaves werken. Je Ziel; Je multidimensionale zelf is een portaal naar andere dimensies. Wist je dat je ’s nachts in je dromen afreist naar andere versie van je multidimensionale zelf? Het helpt dan ook goed om te beseffen dat je niks nodig hebt om contact te kunnen leggen, het is veelal het geprogrammeerde ego die dat nog wel of niet toestaat of je doet twijfelen wanneer je wel degelijk een boodschap ontvangen hebt. Wanneer jij om een boodschap vraagt, komt er een energetische stroom informatie op gang, die je waarneemt via je heldervoelen, weten, zien of horen. Je kan dan ook niet met het je hoofd/ego de boodschappen oppikken hiervoor gebruik je dan de verkeerde kanalen. Je weet het onderscheid tussen een mentale en bewustzijns boodschap aan de interne shift die plaatsvindt. Wanneer jij een boodschap van G.U.S. (God – Universum – creator van alles wat iS) ontvangt dan valt er een zekerheid over je heen en voel je een diepere connectie met je Bron. Als een boodschap uit je Mind komt, dan ga je hierna twijfelen en er komt geen verandering op gang. Deze boodschap is hoe dan ook een uitnodiging om je gaves te leren herkennen, gebruiken zodat jij deze capaciteiten kan gebruiken om je leven mooier, makkelijker, overvloediger en vreugdevoller te laten zijn.

Nummer 557

557 Elke empaat krijgt op een x-moment de ontmoeting met de Narcist om zichzelf te shiften naar hoger bewustzijn. Vanuit onverwerkte pijn en verdriet van relaties wordt nog wel eens gestrooid met het label narcist en onterecht opgeplakt. Alle kinderen worden narcistisch geboren maar evolueren hier aan voorbij. Het is ” ik ben de enige persoon op Aarde die telt”, dit is wat narcistische persoonlijkheden nog niet gedaan hebben. Wees dan ook voorzichtig met labelen omdat in elk mens deze energie terug te vinden. Wanneer je de boodschap van de narcist afwijst, sluit je je bewustzijn af van situaties waarin je zelf deze energie heb geprojecteerd vanuit een opgeblazen ego. Energieën van de narcist zijn: dominantie, jaloezie, uitvallen naar anderen, arrogantie en onrealistische fantasieën. Het is zelf vooropstellen en de gevoelens behoeftes en verlangens van de ander vergeten, negeren of manipuleren. Wanneer jij een ontmoeting met een narcistisch persoon heb gehad, dan mag je nu naar de hogere uitnodiging gaan kijken. Deze ervaring leert je dat jij jezelf op waarde mag gaan schatten en dat je onvoldoende bewust bent geweest van je eigen talenten,  giften en eigenwaarde.

Nummer 207

207 Gebruik je manifestatie en creatie krachten dagelijks door te beseffen dat je alles kan shiften in hoger bewustzijn, zodra je bewust bent dat een situatie niet voor jou werkt. Ben je nog geneigd om in de hulpeloosheid, moedeloosheid en krachteloos zijn van een situatie vast te zitten? Hoe kun je opnieuw tot je nemen, dat jij de creator van je leven bent en dat je alles kan veranderen door een nieuwe gedachte, zienswijze te kiezen en nog belangrijker is de Hulp in te schakelen van God-Creator van alles wat is. Wat is hier mogelijk voorbij aan wat ik denk dat mogelijk is? Wat zie ik niet hier, dat als ik het zou zien, alles zou veranderen? Wat is er goed aan deze situatie die ik nog niet weet? Wat is de levenservaring hier, waar ik nog niet bereid was om naar te kijken? Wanneer je deze vragen stelt openen de portalen van mogelijkheden, je heldere gaves zullen je inzichten informatie geven vanuit je het hogere perspectief. Besluit dat het leven te mooi, waardevol en bijzonder is om nog één minuut in krachteloos en machteloos zijn door te brengen. Stap in je creatie power en gebruik je heldere gaves.

Nummer 848

848 Heb je de afgelopen tijd ondanks alle upgrades als een struggle ervaren? Ben je moe, uitgeput, uitgedaagd geweest en schoot je onbewust vaker in je hoofd in plaats van in je bewustzijn te blijven? Geef jezelf de ruimte om te verkennen waar jij jezelf nog tegenhoudt in oude patronen die je het gevoel geven dat je onveilig, onbeschermd bent en dat je moet vechten om jezelf staande te houden? Deze oude energie en kijk op het leven wil gezien, herkend worden zodat jij je bewust mag afvragen; is dit serieus nog toepasbaar op mijn huidige realiteit? Bij elke nieuwe groei waarin je ego in kracht afneemt en meer van je Ziel – multidimensionale zelf naar voren komt, komen oude ‘monsters’ patronen voorbij. Voor jou gaat dit over onveilig zijn en het idee dat je jezelf moet beschermen tegen kwade invloeden van buitenaf. Als kind kon je je waarschijnlijk niet weren tegen de hardheid, soms zelfs wreedheid van levenslessen en heb je je weerloos gevoeld en ben je jezelf gaan beschermen tegen mensen. Bescherming heeft ook een kant, dat je levenservaringen afwijst. Maak de Quantumsprong, erken de vele groei momenten; je connectie met je intuïtie en dat waar je nu staat veelal oude herinneringen zijn die omhoog komen, uit angst voor herhaling. Het verleden herhaalt zich niet meer wanneer jij je intuïtie gebruikt om de situatie te scannen; leg je hand op je hart; maak connectie met je intuïtie en herhaal: ik ben veilig, ik ben veilig, ik ben veilig, net zo lang tot dat je voelt dat je lichaam kalmeert en jij in contact bent met je innerlijke navigatie systeem.

Nummer 849

849 Innerlijke vrede keer terug als je stopt met pushen en forceren en wil dat dingen zijn zoals jij wilt dat ze zijn. Alles in het leven heeft een natuurlijk verloop, een eigen creatie en tempo. Het willen aanpassen van situaties, personen, creaties komt vanuit controle en een daaronder liggende veiligheid. Keer terug bij je eigen veiligheid, wat voelt onveilig voor jou? Wanneer raak je van je eigen kern verwijderd en nemen emoties de overhand? Jezelf pushen kan dan ook in het verleden goed gewerkt hebben, nu ontkom je niet aan deze strategie door je onveiligheid te erkennen zodat het kan shiften in hoger bewustzijn. Keer terug naar innerlijke vrede en content zijn door te vertragen en te onderzoeken welke angst je wegdrukt in dit moment? De strategie is zelfkritiek omdat je niet doet wat je wilt doen, hieronder ligt een angst om afgewezen, verkeerd begrepen en of dat anderen voor jou beslissen. Neem de regie terug, door te besluiten wie jij wilt zijn? Push ik mezelf of sta ik mezelf toe om te ontvangen, ontspannen en content te zijn. Zak van je ego naar je hart – open je voor de vrijheid van het inzicht; waarom, waardoor, bij wie, wanneer push ik mijzelf toch altijd?

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl