Ascensie boodschap 16-22 juni 2022

Nummer 82

82  Eén van de grootste angsten van de mens is het kwijtraken van geld. Herken jij deze angst die voornamelijk op onbewust niveau een rol kan spelen zonder dat je dit ooit heb doorgehad? Wellicht vind je het moeilijk om geld uit te geven, overdenk je altijd je aankopen en investeer je klein of niet. Deze angst kan ook op een andere manier manifesteren, deze zorgt ervoor dat je maar een x-bedrag aan geld kan ontvangen en vasthouden. Alles wat boven dit geld plafond in je bezit is ‘raak je kwijt’ door een onbewuste drang door geld uit te geven, onverwachte rekeningen en boetes te manifesteren. Wanneer je in dit leven geen noemenswaardig grote geldsommen bent kwijtgeraakt dan komt deze angst mogelijk uit vorige levens, ervaringen van je ouders en of voorouders. Waar heb je deze angst weggedrukt en of vermeden of ben je juist in gevecht hier mee gegaan?  Deze angst kan groots voor je manifestaties & creatie eigenschappen zitten en deze blokkeren omdat onbewust het onveilig voelt om geld te hebben, geld uit te geven of geld te ontvangen. Shift deze angst in hoger bewustzijn door je af te vragen waar komt deze angst in de bron vandaan? Is deze van mij? Van iemand anders? Van het collectief bewustzijn, welk inzicht kan ik nu ontvangen wat mij van deze angst bevrijdt?

Nummer 292

 

292 Voel je je recent vaker moe, zwaar en futloos? En ben je bewust dat je emoties hebt onderdrukt? In de vele bewustzijnsshifts komen juist nu emoties los om je te bevrijden van oude onbewuste overtuigingen. Wanneer je je dus uitgeblust voelt, stel de vraag ben ik oude emoties aan het shiften in hoger bewustzijn? Is dit een ascensie symptoom? Onderdruk ik nu energieën? Wanneer je deze energieën de ruimte geeft en niet veroordeeld, bekritiseert of vastzet door ze te labelen, dan zal je merken dat je veel meer gemak gaat ervaren. Door het vastzetten van de emoties gaat zo veel energie ‘verloren’ waardoor je denkt dat je moe bent. Speel met deze energie, je kunt een tornado (draaiende energie) visualiseren die alle vastzittende energie en blokkades losmaakt. Doe maar, sluit je ogen vraag aan God-Creator van alles wat is om de energetische tornado door je emoties te laten gaan en alles wat niet van jou is mee te nemen en op te nemen zoals een weer tornado dit ook doet.  Vraag hierna je lichaam wat het nodig heeft dit kan beweging, water, rust of ontspanning zijn. 

Nummer 323

323 Stormt het in je relaties en heb je moeite om je stem te laten horen en je verlangens te communiceren? Twijfel je over je plek in relaties en voelt dit als een strijd die je niet kan winnen. De strijd energie verwijst naar je ‘buiten kind’ die je innerlijk kind beschermd voor het ervaren van pijn. Dit buiten kind kan het gevecht aan willen gaan in de vorm van discussie, ingehouden boosheid uitstorten, gelijk willen hebben en de strijd aan willen gaan. Het kan ook zijn dat een ander deel van je innerlijk kind naar voren stapt en letterlijk op de vlucht wilt gaan, de lieve vrede bewaart en zichzelf wil beschermen voor de onrust en onveiligheid die je op dat moment voelt. Het kan zijn dat beide versies zich afwisselen; hoe dan ook deze boodschap is een signaal dat je innerlijk kind werk boodschappen gaat opleveren in relatie tot de moeilijkheden die je nu op relationeel niveau ervaart. Verzeker deze versies van je innerlijk kind dat het veilig is om in gesprek te gaan zodat je deze patronen kan shiften en je in de volwassen wijze versie van jezelf kan blijven.

Nummer 646

646 Je mag een nieuwe shift in bewustzijn maken door je bewust te zijn van de compassie die in je hart verborgen ligt. Compassie beoefenen is stil kunnen staan bij de ander en je kunnen verplaatsen in de standpunten van de ander; zonder hierbij zelf geraakt te worden. Wanneer je vanuit een open hart je leert verplaatsen in de schoenen van anderen mensen en goed luistert naar wat ze zeggen; dan hoor je de pijn, de patronen en hun kijk op de zaak. Wanneer je leert luisteren, leer je anderen beter begrijpen. Belangrijk voor jou is om te gaan leren herkennen wanneer iemand met een wijzende vinger naar je toe komt, dit verraad dat het om henzelf gaat. Blijf uit het willen verdedigingen van je eigen standpunten of strijd of gelijk willen hebben. Mensen kunnen alleen je iets geven, daar waar ze zelf bewust van zijn. Wanneer je dit moeilijk vindt; vraag God-Creator van alles wat is om je  te helpen met het observeren van de situatie en het losmaken van je persoonlijk aangesproken voelen in relatie met anderen.  

Nummer 698

 
698 Vraag je je af waarom je verlangens niet verwezenlijkt worden? Heb je diepe twijfels over je band met het Universum en of je spirituele gaves wel werken? Samenwerken met het Universum is heel erg makkelijk, je hoeft alleen te vragen en het wordt je gegeven. Dit is de meest simpele manier. Echter wanneer jij je verlangen uitspreekt en uitzet dan komt je innerlijke saboteur tevoorschijn. Deze verteld dat je het niet waard bent, dat het niet mogelijk is en doet je twijfelen aan je waarde en zelfs of je wel of niet geliefd bent.  Hierdoor stap je weg van de energie en zak je weg in ongeloof dat het jou gaat lukken. De aanhouder wint altijd en opgeven is nooit een optie. Start met het manifesteren van parkeerplekken en vraag om mogelijkheden in je leven te brengen, zodat je op een laagdrempelige manier leert vertrouwen op je band met het Universum. Wanneer je voor het grotere manifestatie werk wilt gaan en een grote sprong wilt maken in deze capaciteiten waarvan je weet dat je ze  hebt, maar niet bij kan komen, dan werkt het herprogrammeren van je manifestatie capaciteiten op dna niveau. Deze maakt je bewust dat je werkelijk alles kan creëren en veranderen als je dat wilt en dat er in werkelijkheid geen verschil bestaat tussen grote vragen of kleine vragen. Onze mind- ego maakt het verschil. 

2 + 3 juli  Sacred Activations Level 1 Class

De eerste lichting Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl