Wat betekend het als een zelfde tarot kaart 3x verschijnt?

In mijn derde oog training werd toevallig deze vraag gesteld. Ik heb nu al 3x de kaart van Hoger Priester getrokken, wat betekent dit? Wanneer je continu dezelfde boodschap krijgt is dit een signaal van het Universum dat er groei voor je op tafel ligt waar je naar mag kijken. Je zou kunnen zeggen dat de boodschap van de kaart nog niet in je bewustzijn is gekomen omdat deze voorkomt in je blinde vlek. Je kan weerstand hebben over de boodschap of nog niet helemaal klaar zijn voor de groei ervan. Het werken met Orakelkaarten en of Tarot is super krachtig; wat super leuk is, wat nog wel eens onderschat is dat de boodschappen die je krijgt voor Zielengroei echt zijn, een grote betekenis voor jou en je leven kunnen hebben als je hiervoor openstaat. En dit is dan meestal NIET de boodschap die in het boekjes staat. Elke kaart draagt een unieke frequentie; een trilling gecreëerd door de maker ervan.
 
Bij het lezen van de boodschap hou je bewustzijn open en let op de emoties die omhoog komen. Deze verklappen dat hier je ECHTE boodschap ligt. Wanneer jij gebruik maakt van Orakelkaarten in je praktijk leer jezelf dan aan om hier intuïtieve boodschappen mee te geven. Vertrouw op de ingevingen die je gewoon krijgt en die je stiekem weg kan duwen als zijnde dit is niet speciaal genoeg.
 
In mijn beginjaren durfde ik heel veel boodschappen die ik doorkreeg niet te zeggen; ik durfde ook niet om een reply te vragen. Hiermee was ik een voorzichtige boodschapper en tegelijkertijd weet ik dat ik destijds veel zielen heb geopend met de boodschappen die ik wel durfde te geven. Je eigen sensitiviteit hierin leren meesteren en navigeren is erg belangrijk en nog belangrijker is je eigen ethiek over de boodschappen die je kan en wil geven.
 
In mijn boodschappen zit er een confronterende energie, die mensen uitnodigt naar zichzelf en hun leven te kijken. Vooral ook om de waarheid te zien, welke gekleurd kunnen worden door emoties en gedachten. Wanneer mensen uitreiken naar het ontvangen van een kaart boodschap kan het vaak zijn dat ze veel boodschappen niet echt willen horen omdat ze nog onvoldoende beseffen dat ze zelf hun leven creëren.
 
Kaarten leggen doe je dan ook nooit vanuit angst; controle over de toekomst willen krijgen of stiekem inzicht krijgen in de gevoelens van een ander. In mijn kaartleggingen kwam het regelmatig voor dat er sprake was van overspel en een derde persoon in een relatie. Die energie waarnemen was voor mij dan ook op een gegeven moment zeer herkenbaar. Wat ik toen niet durfde te zeggen en nu wel…als je graag echte liefde wilt geven en ontvangen; hoe kun je dan oneerlijk zijn in een relatie? Wanneer je overspel, sprake is van oneerlijkheid, dan is de fundering van de relatie al gebroken. Hier in een liefdevolle relatie ontvangen en of op laten bloeien zal dan ook haast onmogelijk zijn. Mits er letterlijk en figuurlijk open kaart gespeeld wordt.
 
Een echte kwaliteits reading ontvangen doe je dan ook als jij als ontvanger bereidt bent om echt de informatie te ontvangen. Ook als dat inhoudt dat je de boodschap die je verder op weg helpt soms niet het meest leuke is om te ontvangen. Diep van binnen weet je in je hart dat dit inderdaad je weg van Zielengroei is.
 
Tegenwoordig maak ik nog altijd gebruik van de in de vele jaren opgebouwde reading technieken. In mijn 1 op 1 coaching werk ik ook met Human Design waar ik de boodschappen channel voor mijn klanten in dat moment. Ook hier is het zo dat niet elke profiel dezelfde boodschap heeft voor elke klant. Het kan één woord zijn wat een afgestemde boodschap voor mijn klant geeft wat zo veel innerlijke deurtjes opent.
 
Het is dan ook altijd een feestje wanneer mijn klant zich herkend in de patronen en vooral ook de limitaties waar ik tegenwoordig mee werk. Ik vertel mijn klanten waar ze zich vastzetten in het leven van hun purpose, sabotage van de oerwond en de grootste reden waarom healing nog niet heeft plaatsgevonden; waarvan mijn klanten voelen dat het mogelijk is. Al deze informatie read en channel ik. Dankjewel Jeroen voor je mooie vraag en uiteindelijk de inspiratie voor deze blog. Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur een berichtje <3 liefs Femke