Ascensie boodschap 5 mei -11 mei

Nummer 160

Je verloren magische capaciteiten willen terugkomen in je bewustzijn; deze magie is nu geketend en vastgezet in andere zielendelen/levens. Oude herinneringen van Atlantis, Lemurië en andere verloren beschavingen willen tot je komen. Werk aan de dader/slachtoffer energie. In hoeveel levens ben je dader geweest en heb je misbruik gemaakt van de kracht van je magie? In hoeveel levens ben je slachtoffer geweest van het misbruik van de power van magie? Geen van deze ervaringen is beter of slechter; het is informatie die ligt opgeslagen in je DNA en die nu naar voren wilt komen vanuit je onderbewustzijn. Je hebt vele gaves al vele levens getraind. Zoals je kunt intappen op de limitaties van het collectief bewustzijn van je gaves, zo kun je ook intappen op de hogere expressie van je gaves van het collectief magisch bewustzijn. Sta jezelf toe om deze herinneringen in je bewustzijn om hoog te laten komen in de vorm die zich wil aandienen bij jou. Hoewel er meer vrijheid en openheid is van gaves, worden deze nog steeds afgedaan als nonsens; bewijs maar dat het bestaat en zelfs andersdenkenden zijn nog steeds onveilig in deze realiteit. Deze collectieve programma’s mogen door de desbetreffende lichtwerkers geshift worden; het gebruik van magie is onveilig. Magie, energie manipulatie = healing, creatie van je eigen realiteit is onze natuur; de erkenning van de Ziel; ons multidimensionale zelf.

Nummer 445

Heb je ook een diep verlangen om te leven vanuit een open bewustzijn en is dit verlangen ondergesneeuwd geraakt door de oude triggers, pijn die omhoog zijn gekomen? Het openen van je bewustzijn is niet comfortabel en alleen voor dappere onder ons. Echter ben je niet meer alleen, zo veel ogen en harten gaan open en de frequentie van het collectief bewustzijn gaat omhoog. Laat je niet afleiden door het intense wereldtoneel; aangezien alle triggers die je hierbij ervaart afkomstig zijn uit je eigen onderbewustzijn en herinneringen van collectieve ervaringen. Wanneer een trigger in je wereld omhoog komt in je onderbewustzijn; is het signaal dat je hier of direct afstand van doet als je voelt dat het niet aan jou is om deze te shiften voor het collectief bewustzijn. Je bent niet verantwoordelijk voor al het leed, alle healing in de wereld. Zoals je ook maar met één echte wond naar de Aarde bent gekomen om deze te shiften in hoger bewustzijn, zo is het onmogelijk om alle wereldproblematiek op te willen lossen in je eentje. Van welke triggers kun je direct afstand doen? Vraag God-Creator van alles wat is om je duidelijk onderscheid te brengen in de processen die jij hier komt doen, zodat je aangenomen conditioneringen los kunt laten; dit is niet van mij, dit is niet voor mij, ik geef het door aan het collectief. Dit is wel van mij, dit is wel voor mij; ik ben klaar voor deze gift van groei, wat is mijn trigger, wat is mijn worst-case scenario en in welk leven ligt de oorsprong van deze herinnering van pijn. God – maak mij vrij; geef mij het inzicht dat mij vrij maakt van de onbewuste ballast, ingehouden emoties en limiterende gedachten.

Nummer 452

Leer je innerlijke stemmetjes onderscheiden, weet wanneer je gewonde innerlijk kind het van je overneemt en je van bewustzijn verandert naar dat specifieke moment waarop je pijn gedaan is, je ongemak hebt ervaren en je kijk op het leven is verandert. Hoe vaak shift je terug naar oude kindsdelen en laat je deze delen onbewust je leven van je overnemen? Het kan zijn dat de trigger is; ik word niet gehoord en wat ik te zeggen heb is niet belangrijk; ontstaan is op de leeftijd van 7 jaar wanneer de juf je niet zag in de klas. Op een ander moment wanneer je partner iets zegt kun je terugschieten naar 12 jaar en herinner je de stem van je vader die zijn ongemak over zijn eigen leven bulderde door de woonkamer, waardoor je dacht dat zijn ongemak jouw schuld was en ik ben het niet waard om van gehouden te worden. Wanneer je een verandering in bewustzijn opmerkt en merkt dat je terug in een gewond kindsdeel en overtuiging zit bedank dit kindsdeel voor zijn/haar aanwezigheid in je bewustzijn. Bedank hem/haar voor de bescherming, negatieve emoties en al die lelijke gedachten die je hebt over jezelf. Het bedanken (dankbaar zijn) voor deze limiterende gedachten en negatieve emoties is super krachtig; hiermee laat je alle vorm van negativiteit en het idee dat dit deel van je fout is los. Zo integreer je deze delen van jezelf en zal je meer heelwording, terugkeer van plezier en erkenning van wie je werkelijk bent ervaren.
 

Nummer 608

Wanneer je leven niet op rolletjes loopt op dit moment en alles verkeerd lijkt te gaan; vraag je niet af wat is er mis met mij, met hun, mijn leven etc. Stel je open voor het inzicht waar je afstand hebt gedaan van het leven van je hartsverlangens, je zielswerk en voor de lichtwerkers, waar ben je afgestapt van je missie op Aarde? Wanneer het leven niet flowt, is dit een overduidelijk signaal dat je je mag terugtrekken en een HARTig woordje mag gaan spreken met je Hogere Zelf. Je realiteit is niet fout; je hebt JA gezegd waar je hart NEE zei. That’s it!  Tijd om je bewust te worden waar je tegen je eigen stroming in keuzes maakt en vasthoudt aan oude vertrouwde escape routes. Wanneer je de sprong niet voorwaarts durft te maken en terugvalt in oude routes, dan wordt je elke keer weer terug gebracht naar het keuzemoment, wat kies ik? Oud en vertrouwd of nieuw en onbekend? Deze boodschap is een reminder dat je jezelf mag committeren aan je unieke pad in dit leven. God in jezelf – heeft meer voor jou in petto, echter vind je dat niet op deze rotonde van je huidige keuzes en werkzaamheden. Voor de lichtwerkers; de volgende stap van je Missie;Purpose en levenswerk staat klaar. Elke dag ontvang je innerlijke signalen om daadkrachtig vooruit te stappen; in wat je allang gevoeld en verlangd hebt. Je kan je niet meer verstoppen achter een laag zelfvertrouwen; deze is al groots geshift evenals alle anderen mitsen en maren die jij opvoert om niet in de wereld te zetten wat je zo graag wilt. Dus deze boodschap is een kosmische liefdevolle schop onder de billen. Zet jezelf niet meer vast in oude afleidingen (distracties) je kan healen, clearen en jezelf aanleren tot dat je een ons weegt. Het is tijd voor actie; daad bij het woord en je Ziel weet al wat je te doen hebt. GO GO GO!

Nummer 840

Welke hoop heb je opgegeven voor dit leven? Welke pijn heb je ervaren welke onoverkomelijk was voor jou en waardoor je je hart voor jezelf, je relaties en het leven hebt afgesloten? April was de maand waarin veel healing op (oude) relaties heeft plaatsgevonden. Ben je bewust geworden van ex-relaties, oude pijnen en herinneringen? Deze kwamen voorbij met een reden om alle oude pijn, de energie van je ex-en los te laten zodat jij helemaal vrij kan zijn van alle ervaringen tot nu toe. Heb je gemerkt dat je hart open wilt, dat je ziel wilt dat jij hulp gaat vragen, hulp gaat ontvangen en je geliefden op een diepere laag naar binnen laat komen in de vorm dat jij je echte zelf laat zien. Tijd om uit je schuilplaats te komen en te erkennen wanneer jij jezelf verlaten hebt door je aan te passen aan anderen. Wanneer heb jij jezelf bevroren omdat je ervaren hebt dat je in de kou bent gezet? Welke naïeve verwachtingen had je ten aanzien van de liefde, relaties en hoopte je onbewust om gered te worden van de pijn die al in je hart ontstaan was? Wie ben je zelf gaan redden omdat je bewust was van hun tekorten en jij dacht; ik kan je opvullen met wat je mist? Al deze wegen leiden uiteindelijk naar zelfliefde – wat gaat over zelfwaardering. Je mag jezelf op volledige waarde gaan schatten door de kwaliteiten die jij als mens bezit en te geven hebt in relaties mag gaan erkennen. Tevens mag je je projecties stop zetten naar de mensen om je heen met wie je een nauwe band het die gebaseerd zijn op controle, oude pijn & angst voor herhaling van oude pijn. Het licht mag in je relatie wonden zodat het licht in jezelf en je leven weer kan gaan schijnen. Vertrouw op dit proces die een nieuwe scala aan emoties oproept die je nog niet eerder bent tegengekomen. Opgeven betekent doorgaan en vertrouwen dat in overgave zijn je hart op de juiste manier opent voor alle betrokkenen. Het is veilig om je ware zelf in relaties te zijn.

Je kan nog instromen! Activeer je derde oog – leer helder zien

Iedereen bezit over de mogelijkheid om weer opnieuw te leren helder zien. In deze 5 weken activeer je je derde oog, pijnappelklier en expandeer je al je paranormale gaves waardoor je in staat bent om een beter contact met je Hogere Zelf te ervaren. Het activeren van je pijnappelklier is levensveranderend en een mooie ondersteuning in je transformatie naar je werkelijke Zelf.

Week 1 replay staat nu online voor zelfstudie!

Veel gestelde vragen; ik kan niet op maandag meedoen? 
Je kan zelfstandig de training volgen en de oefeningen uitwisselen via de besloten groep facebook.