JIJ BENT DE BRON; ALLES WAT JE ZOEKT IS AL AANWEZIG IN JEZELF

Ascensie Boodschap 17-23 maart 2022

Nummer 18

Weet je dat je over telepathische gaves beschikt? Deze gaves zijn nooit slapend geweest, alleen ligt hier menselijke ervaringen voor in de vorm van oude bagage. Hoe meer bagage je loslaat, des te meer komt deze spirituele gave naar voren. Je ontvangt namelijk al downloads, informatie en kunt intunen op mens en dier. Echter als je hoofd er voor gaat zitten, hoe dan, wat dan, dit klopt niet, dit kan niet, laat maar etc. dan druk je de frequentie weg. Vraag je lichaam en systeem om je een upgrade aan te dragen zodat je in kan tunen op nieuwe frequenties. Dit gebeurd niet in 1 dag/nacht aangezien je wilt dat je systeem dit geleidelijk zonder al te veel “systeem crashes”  integreert. Dus kun je je menselijk ongeduld op tafel leggen? Leg hiernaast ook controle, gehecht zijn aan de uitkomst en commandeer je ego/mind in de mand. Je zal later bemerken hoe dit systeem precies werkt in jou en dat jij ook de enige leiding hierover hebt. Open, activeer, verwonder en wacht geduldig tot dit openbaart aan jou.

Nummer 37

Wat je vermijd, blijft in je realiteit. Open je hart voor deze upgrade om je te bevrijden van het idee dat er vijanden in je leven zijn, dat je op je hoede moet zijn voor anderen. Wat is je ervaring met mensen in dit leven? Ben je altijd al sensitief geweest en heb je nog niet geleerd om hier op empowerende wijze mee om te gaan? Of het nu om het afwijzen van prikkels/emoties of gedachten zijn, afwijzen is een vorm van in gevecht zijn en hiermee onderdruk je je superpower in dit geval je sensitiviteit/empathie & heldere gaves. Deze boodschap gaat over allergie; iets of iemand tot je vijand beschouwen uit een oerangst. Krijg de grip op je leven weer terug door naar binnen te gaan. Alle antwoorden tot zelfbevrijding liggen te wachten, totdat jij naar binnen keert en daar de vragen stelt i.p.v. de antwoorden/bevestiging/goedkeuring buiten jezelf zoeken. Van welke angst heb je besloten dat deze zo erg en zo echt is, dat tot nu toe je nog niet in staat was om deze delen van jezelf te integreren?  Hoe groot deze angst ook is in lading, besef dat dit issue in stand houden erger is dan de bron van het moment dat je dit besloten hebt om dit deel van jou af te wijzen in stand te houden. Hoe beheerst dit je levensvreugde, innerlijke vrede en gemoedsrust? Overgave en loslaten of in gevecht blijven en afwijzen, de keuze is voor jou. Wat kies je?

Nummer 228

Onderzoek deze week in hoeverre je eigenwaarde afhangt van andere mensen, wat ze doen, wat ze zeggen en wat ze vooral ook niet doen richting jou? Deze afhankelijkheid komt vanuit een oertrauma die vele mensen met zich meedragen die gekoppeld is aan vorige levens waar er sprake was van afhankelijk zijn van anderen. Je draagt onbewuste herinneringen mee aan een slaaf zijn of dienaar van, waar je eigen vrijheden en leven in dienst was van anderen. Deze collectieve ervaring heeft er voor gezorgd dat je twijfels kan hebben over je eigenwaarde en hiermee kun je zelfs al het goeds in je leven wegduwen, uit een oude angst en geloof van onwaardigheid en in dienst staan van. Hoe komt deze energie nu naar boven in dit leven? Wanneer voelde je je recent onwaardig en of voel je je afhankelijk van anderen om keuzes te maken. Herinner jezelf dat iedereen in de basis gelijk is aan jou, niet beter en zeker ook niet minder. Om dit patroon volledig te doorbreken mag je jezelf toestemming geven om alles uit het leven te halen, zonder afwachtend te zijn van andermans goedkeuring.

Nummer 339

 Nieuwe upgrades voor Zielen Integratie staan klaar, deze heeft met het doorzien van de constructies van de derde dimensie te maken; het afbreken van de waarde van leven in de matrix. Bij een JA zullen deze upgrades ’s nachts of op jouw divine timing plaatsvinden. Deze upgrades stellen je in staat om door de illusies heen te kijken, dieper en duidelijker te observeren en de waarheid te zien. Schrik niet van wat je waarneemt, wat vooral zuiverder zal zijn bij mensen/situaties waar je geen band/verbinding mee hebt. Gedachten en emoties vertroebelen je waarneming. Leer verder observeren, kijk hiervoor naar documentaires waarin mensen van het leven te zien zijn. Wat stralen ze uit, wat zenden ze uit en zeggen ze niet met woorden? Wat hoor je ze echt zeggen (helderhoren) en welke downloads ontvang je hierbij. Op deze manier leer je je gaves nog meer gebruiken zodat deze steeds zuiverder worden, ook in situaties waar je nu nog geëmotioneerd over bent. Dit proces kan ook tot gevolg hebben dat je maatschappelijke situaties volledig doorziet. Geef jezelf compassie en innerlijk begrip over deze materie die loskomt van je realiteit.

Nummer 543

Deze week is het onderzoek naar het afwijzen van geld in je leven wat de aandacht vraagt. Welke diepe overtuigingen draag je in jezelf die er voor zorgen dat je mind zeer kritisch is en na elk succes de overhand neemt en het succes weer afbreekt. Herken je het patroon van opbreken en afbreken van zelfvertrouwen, eigenwaarde, ontvangen en genieten? Deze diepe afwijzing brengt je niks behalve een herhaling van destructie van je talent. Iedere Ziel heeft het recht om geld te verdienen met zijn/haar Goddelijk gegeven geboren talenten. God maakt geen onderscheid in kansen, mogelijkheden en wel/geen werk wat voldoening geeft. Geeft je Ziel je al heel lang impulsen om je hart te volgen en je zielswerk te gaan doen? Hak de knoop door en zet dan ook serieuze stappen in de richting van wat je hart je ingegeven heeft. Zodra je in beweging komt zal je de connectie met het Universum, God in jou weer ervaren. Waar komt de opbouw en destructie vandaan ? Wat wiil je bewijzen aan jezelf? Wat vind je moeilijk aan ontvangen? Wat heb je besloten dat als jij geld ontvangt, wat dat over jou als persoon zegt? Deze vragen shiften het bewustzijn, zodat je kunt bouwen.

Als je een toverstokje zou hebben 🪄 wat zou je willen veranderen? 

    Hou jezelf en het leven van je beste leven niet meer in!

    Welke blokkade je op dit moment ook ervaart op emotioneel, relationeel of spiritueel gebied, de Sacred Activations clearen alle overtuigingen snel, krachtig en met blijvend resultaat.

    Alle veranderingen waar jij naar verlangd, zijn mogelijk!  Heel veel negatieve emoties, gedachten en gevoelens zijn direct verandert na het ontvangen van een sessie met Femke. Wat hindert je nu op het moment, waar worstel je mee en wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien?  Doorbreek deze cyclus die je weerhoudt te zijn wie je bent, zodat jij jou leven kan leiden zoals je dit wilt.

    Sessies zijn online, via Zoom