De nieuwe wereld ben jij!

Reply op een vraag gesteld in een training die ik faciliteer. Ik weet dat ik uniek ben, dat heb ik als prettig ervaren. Nu ik mensen om mij heen zie delen wat ik wil delen, vraag ik me af wat mijn uniek en anders zijn nu werkelijk is en hoe het bedoeld is? Vertwijfeld…
 
Juist mensen die weten dat ze Unique zijn, zijn bang om niet unique te zijn. Wat als alles de ruimte mag krijgen? Er is geen predicaat die je verteld wanneer je unique bent en wanneer niet.
 
B.t.w. ik zal je mijn visie geven op wat er speelt en komen gaat. Nu vallen de 3D overtuigingen stuk voor stuk uit één/verliezen hun kracht omdat het collectief veld steeds naar een hogere frequentie(emotie) verschuift. Er zijn maar heel weinig mensen die nu leven vanuit onvoorwaardelijke liefde, zoals 5D bedoeld. Er zijn vele starseeds en lichtwerkers die lichtcodes hebben van informatie die nog niet groots beschikbaar zijn. Veel wat nu in de spirituele wereld afspeelt was er al, was al beschikbaar in het collectief veld. Nu steeds meer wezens zich ontdoen van de aardse programmering, komt er steeds meer ruimte voor de lichtcodes om deze te ontvangen en in het veld te zetten. Deze codes zitten in dieren, de Aarde, edelstenen, de echte Zon (God) en in wezens zelf. Op het juiste moment, in de juiste evolutie komt deze informatie naar voren.
 
Wat de mensheid mag leren is om vanuit acceptatie te gaan leven. Wie ben je dan? Wat doe je dan? Wat zet je in het veld? Voor veel mensen is nu nog de sprong vanuit zelfvernietiging 3D naar 4D neutraliteit die ze mogen maken. De plek waar het ego steeds meer aan kracht verliest doordat het hartbewustzijn/intuïtie/hogere zelf gevolgd wordt. 
 
We staan met de mensheid aan de vooravond van de grootste shift in bewustzijn die mensen in hun ontwaakte leven kunnen maken. Normaliter was hier doodgaan en incarneren de weg voor. De nieuwe wereld waar men het over heeft, wordt gecreëerd door de mensheid/het collectief zelf. Hierin is ook de rol van de lichtwerker (in het begin) niet zo zeer dienstbaar zijn aan het collectief als wel de eigen schaduw shiften en transformeren, zodat daar ook weer de ruimte is om “echt” dienstbaar te kunnen zijn aan het collectief.
 
Als je nog met één been in 3D zit figuurlijk gezien, dan kun je het hogere bewustzijn ook niet belichamen. Er zijn heel veel spirituele tingeltjes en tangeltjes die je een vals gevoel van falen niet voldoen op kunnen leveren. Uiteindelijk wil ieder mensen vrij en blij zijn en loslaten wat hun verhindert dat te zijn. Dat is helemaal niet zo glitter & glamour.
 
Elk persoon is verbonden met 30.000-250.000 andere zielen in het collectief. Als je bereidt bent om een standpunt/overtuiging/perspectief los te laten, dan zet je een geheel collectief veld in beweging.
 
Vertrouwen mag er zijn, dat wat jij hier komt doen/belichamen nog volledig op zijn plek zal vallen en duidelijk zal worden. Dat is nooit wat denkt dat het is, altijd wat je mag gaan ervaren en uiteindelijk kan belichamen.
 
Het collectief bewustzijn, de mensheid kun je zien als het binnenwerk van een klok. Je kent wel zo’n oud uurwerk. In elke klok is elk schroefje en radartje van belang om de klok te laten tikken. Welk radartje jij bent, groot-uniek/klein-gewoon doet er niet toe. Wij zijn allen afkomstig van dezelfde Bron/God/Creator/Schepper waarbij elk radartje kan wat het graag wil doen. De nieuwe wereld wordt gecreëerd en iedereen draagt daar zijn/haar steentje aan bij. 
 
Ik weet intuïtief dat Ancient Wisdom zal ontwaken als lichtcodes als daar het moment voor is en dat wat er nu speelt op Aarde een voorbereiding is. Ik heb zelf ook codes mogen ontvangen al meerdere jaren, waarvan ik weet dat ze nog duidelijk mogen worden. Er is een ‘lange’ weg te gaan.
 
Vermijd polariteit over wat uniek of gewoon is, het is oordeel en daarmee zit je in de laagste staat van zijn. Wat voor jou bestemd is zal komen. Wat een wonder en bijzonder is mag jezelf ervaren en wat je mag gaan zien is dat je alles al bent.
 
Wat heb je nog niet van jezelf erkend?
Welke gift ben jij voor de wereld?
Wat heb je al getransformeerd, maar vind je gewoon?
Welke kijk heb jij op de wereld, die anderen niet hebben?
Wat heb je nog niet kunnen zien en ontvangen van jezelf?
Wat maak je utopisch, dat je het niet kan waarnemen in je huidige realiteit?
Wat is het effect als mensen met jouw gepraat hebben?
Welke indruk/impact laat je achter, zonder dat je hier bewust van bent?