Dit berichtje stuurde ik naar een facebook vriendin. Moedeloos en op een dieptepunt over het waarnemen van deze tijd en wat er werkelijk speelt. 

Ik zag je berichtje en dacht: dis-connect van alle informatie. Kom eerst weer terug bij jezelf en jouw waarheid. Er is zo veel informatie zowel aan de positieve/negatieve kant. De dualiteit en polariteit viert hoogtij. Als informatie je wegbrengt van jezelf linksom of rechtsom, dan is niet goed en niet jouw waarheid.

Ga heel goed voelen, wat jij hier komt doen in de wereld. Je kan niet het leed en de verantwoording op je schouders nemen. Dat wilde ik ook, ik voelde de frustratie en heb dat geshift de afgelopen maanden.

Ik heb nu zelf gekozen (ik weet alles wat er speelt) dus het is geen wegkijken om te focussen op wat mij blij maakt en waar ik een goed gevoel van krijg. Ik kan mensen niet wakker maken, overtuigen. Ik kan alleen mezelf zijn. Ik open mijn mond als het zo voelt en hou het gesloten als het echt geen nut heeft. Ik kies er voor op mijn manier de wereld mooier te maken en het verschil te zijn.

En je bent niet alleen…ik heb ook gevoeld wat jij nu voelt, de overweldiging, angst voor de toekomst. Dis-connect van de hopeloosheid van de wereld. Sluit je ogen en focus je op de toekomst waarvan je weet dat deze er is.

En dat is gek, mijn teacher Tamra zei zondag..hoe excited ben je over de toekomst ik dacht (ego) welke toekomst?

Hierna dacht ik holy shitballs als c er niet was geweest had ik dit gevoeld van top tot teen, zin gehad in…de toekomst en ja ik voelde echt de excitement voor de toekomst op dat moment. Wat niet logisch is (ego) is.

De energie van een shiny bright toekomst is er…lieve schat. Het is wachten op het omslagpunt van de wereld. Het zal niet zonder horten of stoten gaan. Leef per dag. Hou het grotere perspectief in gedachten en trek je op aan wat je blij maakt en bij jezelf en je eigen waarheid houdt. Verdeeldheid, angst, hopeloosheid is de 3D matrix van controle en macht. Stap er uit en kom terug bij jezelf. Welke gift ben je werkelijk voor deze wereld <3

Liefs Femke – www.dehelderebron.nl