DE FREQUENTIE BOODSCHAP IS BEKEND 💎 COMMUNICEER MET JE GIDSEN ! 🦹🏼‍♀️🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👼🏻 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

 

 

279 👼🏻 Zet elke dag een stap naar voren in het leven van je verlangens. Hierbij is het vertrouwen, al volledig aanwezig. Je hoeft niet altijd te healen, te clearen of een training te volgen om je verlangens te creëren en ze uit te laten vouwen. De verhalen van beperkingen limitatie kun je zien als een repeterend bandje. Je kan gewoon op de stop-knop drukken en zeggen, ik geloof deze kul niet meer. Wat ik ook denk, wat ik ook voel ik ga nu vooruit en volg het plezier wat ik hierbij voel. Als jezelf niet volledig aan gaat voor je verlangen, dan zijn het de afleidingen die één voor de één de ruimte krijgen om je stemming te verpesten. Alles is in jouw aanwezig, go for it!

 

570 👼🏻 Vertrouw op je intuïtie, deze geeft je boodschappen, maar luister je wel? Welke ingevingen heb je gekregen heb je nog niet als zodanig erkend? Zoek de antwoorden dan ook niet buiten jezelf en luister… je innerlijke wijsheid gidst je door belangrijke momenten heen. Je vindt het normaal dat je zo denkt, dat is het niet. Schrijf je visies op, waar struikel je nu over? Neem de moeite voor jezelf om op te schrijven hoe jij de uitkomst wilt zien. Je bent hier namelijk om eigen-wijs te zijn. Om het leven op je eigen en unieke manier het leven te creëren en ontdekken. Al je ontdekkingen, verlangens en inspiratie zijn aanwijzingen. Zie ze ook als aanwijzingen en verwerk ze in een journal, moodboard of een andere manier van expressie.

 

734 👼🏻 Communiceer met je gidsen. Of je je nu aangetrokken voelt tot Engelen, meesters of star seeds, open je voor deze stroom van informatie. Je intunen op die frequentie en te communiceren (schrijven, spreken en of delen) zorgt ervoor dat je op een andere manier kijkt naar jezelf, het leven en wat de mogelijkheden zijn. Al het contact met alle vormen van gidsen is opbouwend en motiverend. Nooit belerend of beperkend, dan zijn het geen lichtwezens. Zie ze ook als je gelijke, als een ‘encyclopedie’ op informatie te krijgen die je nog niet weet. Vaak komt deze informatie als een bevestiging van wat je al weet. In dat geval, mag je kijken waar je de informatie nog niet leeft/in de praktijk brengt. Deze frequentie, is een aspect van jezelf. Als er nieuwe wezens voorbij komen, dan mag je die nieuwe aspecten van jezelf ontdekken. Geniet en verwonder, sta open en deel.

 

908 👼🏻 Welke levensvragen heb je op dit moment? Waarin loop je vast en ga in contact met de wijsheid in jezelf. Elke keer als je je zaken gaat afvragen je richt op een oplossing of vraagt om inzicht dan is de download er binnen 2 seconden. Energie is super snel en deze komt omhoog als informatie. Informatie die door je heldere gaves opgepikt worden en omgezet in bewustzijn. Je doet niks anders, doorlopend tune je in op energie. Stel je open voor de vragen en de laat de inzichten tot je komen. Op deze manier wordt je bewust van je connectie met je Bron (God/Creator/Universum) en besef dat je alwetend wijs bent. Dat je altijd kan vertrouwen op je innerlijke gids. Vertrouw wat je binnenkrijgt, ook als je het nu nog niet kan vatten. Dan heb je voorinformatie (‘toekomst’) gekregen.

 

943 👼🏻 Stap in je Lichtwerker Zijn! Negeer je innerlijke verlangens hierin niet meer. Elke verlangen is inspiratie doorgegeven door Spirit. Het zijn aanmoedigingen, bevestigingen van je unieke te volgen pad op Aarde. Creëer! Deel! Geef sessies, wees je zelf en vermijd hokjes denken. Een lichtwerker is bewust van zijn/haar gaves en volgt de inspiratie HOE deze op een eigen en unieke manier te delen met de mensheid. Er zijn zo veel nieuwe mogelijkheden, nieuwe klanten en nieuwe inspiratie. Was je de laatste tijd van het pad weggeraakt? Voel het plezier weer door bezig te zijn met de ontwikkeling van je gaves, het expanderen van je creativiteit en manifestatie vermogen. Je volgt het plezier van je hart en God doet de rest. Maak het jezelf allemaal niet zo moeilijk! Volg je boodschappen op, wat heb je werkelijk te verliezen? Het is nu jouw tijd!

 

 

Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn.

 

Liefs Femke www.dehelderebron.nl