DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? LIEFS FEMKE

1.💜 boysenbes Soms zijn er momenten dat je zou willen dat je terug kon naar vroeger. Vroeger was in gedachten vaak beter en waren er minder zorgen? Is het waar? Was het vroeger beter of is het de nostalgie die de perceptie verzacht? Wat vond je vroeger beter? Wat ben je in deze tijd kwijt geraakt? Kun je deze elementen bewust weer terug halen? Welke normen en waarden horen hierbij? Met andere woorden haal het beste uit het verleden en zet deze als standaard voor de nieuwe toekomst. Laatst bedacht ik mij, als ik vorig jaar had geweten, wat ik nu weet, wat had ik anders gedaan? Genieten en in het moment en me niet druk maken over van wat er gezegd wordt dat er in de toekomst gaat gebeuren. Tijd doorbrengen met de mensen van wie ik hou en het moment beleven. Dat is mijn nieuwe intentie, carpe diem! Pluk de dag en zo veel mogelijk leven in dit moment en mijn focus zetten op wat ik wil creëren. Niet wat er mist of niet kan, nee wat wil ik zien in deze wereld? Liefs Femke

2.🌫️ mist Heb je ook zo’n behoefte aan duidelijkheid en helderheid? Wacht je onbewust af wat het grote collectief gaat kiezen en welke beweging gemaakt gaat worden. Jij bent de Lichtwerker, de wayshower, de lichtpilaar, de Aarde engel die het pad voorgaat. Jij weet wat niet deugd, jij voelt wat niet klopt en als je heel eerlijk bent dan heb je voor hetere vuren gestaan. Je hebt ervaring met toxische relaties, je hebt jezelf misschien wel 100x naar de grond gewerkt en bent altijd weer gaat staan. Gaan staan voor jezelf. Maak een duidelijke afscheiding, dat was toen, mijn oude ik. Soms liggen deze valkuilen op de loer, als je diep in je hart geraakt wordt. Diep in je hart geraakt worden is geen realiteit, maar en momentopname. Buckle up! Wees het licht voor de wereld, door het Licht te zijn voor jezelf. Committeer aan de creatie van een licht leven. Dat is niet uitbannen en verketteren van het donker, dat is weten dat je altijd het licht aan kan steken als het donker is.

3.💗 fiesta De schoonheid in het leven blijven zien, vraagt om moed en daadkracht. Alle onderlinge struggles, meningsverschillen en verschil in bewustzijn maakt dat je verbinding kwijt kan zijn en je alleen in de wereld voelt. Wijs geen tegenstellingen af, verbindt in overeenkomsten de liefde voor elkaar die er echt nog is. Hoe ver je nu ook voor je gevoel van mensen af staan, verzacht, open je hart en deel het licht wat in jouw aanwezig is. Wat stel je uit? Waar laat je je huidige plezier afhangen van de mensen om je heen? Niemand verbiedt je om te zingen, te dansen, te groeten en een praatje te maken op straat. Niemand verbiedt je om aardig te zijn en behulpzaam. Hieronder zit een diepe teleurstelling in de mens, die gezien wil worden. Jij dappere lichtstrijder ziet, kijk dan ook de eenzaamheid aan en besef dat dit een oude pijn is. Er is altijd en verbinding mogelijk, als je je hart weer open zet.

 

Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn. Liefs Femke www.dehelderebron.nl


Hoe
ga je nu om met alle hoog frequente energieen ? De upgrades zijn de afgelopen maanden HOOG en veel klanten ervaren het als negatief en intens met bijkomende symptomen als onrust, overweldigd zijn en futloos. Surfen op de energie is absoluut mogelijk. Voor mijzelf zijn hierin de Activaties het grote geschenk geweest het afgelopen jaar. Elke dag energiek, geïnspireerd en ruimte voor creatie.

Hoe dan ook verdien je hier alle gemak mee te hebben op emotioneel en lichamelijk niveau. Bekijk het nieuwe activatie webinar HEALERS GOUD met 4 pareltjes voor meer gemak, plezier met je ascensie, healers energie en jouw creatieve kracht. Echt super super toffe onderwerpen en vanwege mijn snelle creatie nog 24 uur lang korting…Geniet van je voordeel – dit gaat weer GOUD worden… Registratie: https://magiclightworkacademy.nl/product/healers-goud-activatie-