DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? 

1.🧜♀️ magical Steeds vaker voelt de Aarde aan als een vreemde plek, het is niet langer meer je natuurlijke thuis. Hoewel het nog steeds de plek is voor deze incarnatie besef je dat er meer is dan wat je nu dacht dat er zou zijn. Een diep weten en verlangen naar een paradijs op Aarde. Waar komt dat verlangen vandaan? Het is een weten, dat er op Aarde ook andere mogelijkheden zijn. Als je twijfelt over deze tijd: je overleeft dit. Er zit in jouw vele herinneringen uit velen levens waarin je al in vergelijkbare situaties geweest ben. Je hoeft dan ook niet bang te zijn voor wat komen gaat, de oplossing zit al in jou. Het vertrouwen ook, alles stap voor stap. Er is nog zo veel waar je nu nog geen weet van hebt, langzaam op jouw tempo wordt je voorbereid om wat je hier werkelijk komt doen. Ondertussen zorg goed voor jezelf en blijf je focus houden op wat er mogelijk is voor deze wereld. Niet de beperking en limitatie die oh zo zichtbaar is.

 

2.🍀 klaver Oude patronen van wegcijferen komen voorbij. Zie wanneer je jezelf vergeet ten koste van jezelf. Yes je bent een grote gever en dat kost je vaak geen energie. Het is een capaciteit, die wel aangevuld mag blijven voor jezelf. Je enthousiasme en grote hart wil veel, alles op zijn tijd. Waar vind je het nog moeilijk om je eigen ruimte in te nemen? Wanneer voel je je de underdog? Niemand is groter of kleiner dan jij, dit is een zienswijze die niet meer creëert. Wat zijn je recente triggers, wie kan je raken in je hart? Dit is waar je nog in afwijzing bent van jezelf. Omarm dit deel van jou zodat je je kracht hierover niet meer weg hoeft te geven aan anderen. Waar jij kritiek over hebt over jezelf, is een punt waar een ander je kan raken. Wees altijd als eerste je eigen licht neem je ruimte en grootsheid in.

3.🍇rozijn Groots loslaten! De wind gaat door je leven, relaties, huis, werk en je hoofd heen. Laat alles los wat verzwaard en je in de weg staat. Geef gehoor aan wat je voelt en waar je behoefte aan hebt. Elke dag een ritueel voor jezelf, hoe wil ik mij vandaag voelen? Wat wil ik vandaag creëren? Wat heeft mijn lichaam nodig? Wat wil het eten? Waar ben je nog beschikbaar voor en mag je vriendelijk nee tegen zeggen? Waar laat je je nog toe verleiden en mag je zeggen, stop dit gaan we zo niet meer doen. Het leven laat je zien hoe jij staat tegen jezelf. Ervaar je druk, waar zet je jezelf onder druk? Is het een carrousel van moeten, wat zijn niet je verantwoordelijkheden? Moet je nog dit en dat doen? Wat kun je uit handen geven? Voor jezelf zorgen en hulp vragen is zo belangrijk. Elke keer weer, hoe kan ik vandaag liever voor mezelf zijn? Welke hulp mag ik ontvangen? Wat zijn je prioriteiten?

 

💎 Resoneren de boodschappen? Je bent hier niet op Aarde om depressief, verslagen, angstig, schuldig, veroordeeld, beschaamd of je onwaardig te voelen. Je bent hier om te slagen; je ware zelf te verwezenlijken! Dit ga je ervaren als je 100% beseft dat je altijd in staat bent om door elke uitdagende situatie met zelfvertrouwen en vastberadenheid te navigeren. Wil jij weer controle over je persoonlijke omstandigheden en gevoelsleven? Neem contact op met Femke info@dehelderebron.nl en ontdek wat ze voor je kan betekenen. Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn. Liefs Femke www.dehelderebron.nl