DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? LIEFS FEMKE
1. 🌊 baya blauw Yes nieuwe upgrades en inspiratie staat klaar. Druk bij voorbaat het niet weg door je soms/vaak nog te kleine gedachten. Al vele levens heb je getraind voor dit leven. Yes je bent in staat om zelf te transformeren en dienstbaar te zijn voor het collectief. Kalm aan doen hoeft niet en lang bij komen helemaal niet. Dat wil niet zeggen dat luisteren naar je lichaam, een uurtje eerder gaan slapen of even chillen in de ZON geen goed idee is. Maak alle ruimte in jezelf voor contemplatie, het ontvangen van Divine Inspiratie en stel je open. Vermijd sabotage van alle orders! De problemen van een ander, zijn nog steeds de problemen van een ander. Je hoeft de wereld niet te redden, alleen maar mooier maken door helemaal Jezelf te Zijn – Je creatieve SPARK staat aan! Enjoy!…
 
2.🌹 roos Tweede week op rij dat deze kleur zich aandient. Expansie en inzichten in bewustzijn en relaties staan klaar. Sta open om je eigen gedrag te observeren, NIET bekritiseren. Maak heel duidelijk contact met je Hogere Zelf (je wetend-wijze zelf uit andere dimensies) en vraag je af: waarvan weet ik heel zeker dat ik deze persoon in de kern niet ben? De persoon die slooft, pleased, zich aanpast, zich verontschuldigd, zich inhoud, verbitterd is, die twijfelt, geen complimenten kan ontvangen, die commentaar/kritiek levert etc… WIL DE ECHTE… zich nu kenbaar maken? Je bent op Aarde (reminder) om de beste versie van jezelf te belichamen en delen. Ja je bent niet de aangepaste versie die zichzelf beschermd en schaduw gedrag laat zien. Tijd om je ware zelf naar voren te laten stappen en de wereld te laten zien hoe mooi, liefdevol en empatisch je werkelijk bent.
 
 
 
3. 💜 Lila Maak je klaar voor het werk wat je op Aarde komt doen. Laat je verrassen en laat los van alles wat je dacht dat het zou zijn. In de eerste plaats van je hier voor je persoonlijke ascensie en anderen hierin te begeleiden. Bewust en onbewust, door te doen en te zijn. Nieuwe informatie staat klaar voor jou, dit is informatie waar je al een tijd op wacht. Het doet nieuwe levensenergie, moed en vertrouwen in je activeren. Je kunt namelijk niet falen in jezelf zijn. Laat los wat anderen ooit gezegd hebben en sta open wat je Hogere Zelf en of eventuele wezens je komen vertellen. Soms is het makkelijker om informatie van ‘anderen’ te ontvangen. Echter erken dat alles uit je eigen pure bron afkomstig is. Vanuit oneness, ben jij de Engel en is de Engel jouw. Maak voldoende tijd vrij de komende 2-3 weken om dagelijks even te zitten en als channel open te staan, zodat jij de boodschappen van ver-lichting kan ontvangen. Om deze transmissie duidelijk te laten verlopen, kun je een intentie mee geven: laat mij alles duidelijk helder voelen, weten zien. Laat de boodschappen accuraat en zeer helder binnenkomen, verwijder alle ruis, twijfel en angsten. Ontvang de boodschap, ‘weiger’ hier iets van te vinden, zodat de transmissie volledig plaats kan vinden.
 
Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn.
 
Liefs Femke www.dehelderebron.nl