LIFE IS TOUGH, BUT SO ARE YOU! ūü홬† Morgen start de 5 dagen Intu√Įtief Leiderschap
 
Je afgesneden voelen van je leven, je scheppingskracht en je bron is één van de ergste ervaringen die de mens heeft. Je ziet het leven uiterst donker en somber in, je voelt je onmachtig en het leven gaat aan je voorbij. Op dat moment ben je in gevecht met een overtuiging en dat kan ver gaan, tot rock bottem zelfs.
 
Na zelf 11 x rock bottem te zijn gegaan besloot ik in 2019 dat het nu echt klaar was. Ruim 9 maanden deed ik er over om te beseffen dat het leven niet tegen mij was, ik was tegen mijzelf; ik was mijn grootste vijand. Ik drukte de verandering weg omdat ik geloofde in mijn kern dat ik niet voldeed en onwaardig was.
 
Deze pijnlijke illusie hield me gevangen in diepe gevoelens en emoties, ik had mijzelf afgesneden van geluk, innerlijke boodschappen en vrede.
 
Tot dat ik besloot nu is het klaar! Direct binnen 24 uur kreeg ik het verlossende inzicht: ik was al die tijd in afwachting, ik stond aan de zijlijn van mijn leven en dacht alleen maar: waarom zij wel en ik niet.
 
Ik besefte dat IK niet meer aan leiding van mijn leven stond.
 
That’s it
 
Op het moment dat je denkt of bang bent dat het leven tegen jou is, dan ben je als leider weg gestapt van je leven. Je hebt de emoties en angsten van de 3de dimensie waar en echt gemaakt.
 
 
Destijds was het mijn hoofd die zei: je doet het niet goed genoeg.
 
Het was mijn gevoel die zei: je hebt gefaald, je bent het niet waard.
 
Elke keer was ik in staat om mijn eigen zelfwaarde ter discussie te stellen, de angst dat er niet meer van mij gehouden was onverteerbaar.  
 
Dus drukte ik mijzelf weg, ik voelde me machteloos, niet gesteund en bovenal alleen.
 
Totdat ik mij realiseerde dat ik niemand de schuld kon geven, ik had dit immers zelf gecre√ęerd. Ik besefte dat het niks met mijn zelfwaarde te maken had, ik was zelf weg gestapt van alle mogelijkheden van mijn leven.
 
Ik besloot om in het midden van mijn leven te gaan, als leider, niet als faler. Ik turnde in 24 uur mijn slachtoffer gevoel om naar zelf-empowerment.
 
Wat ik kan, kan jij beter!
 
Door aan leiding van mijn leven te gaan staan, niet wachten op de perfecte omstandigheden en gewoon vooruit te gaan.
 
Alles ging weer stromen! Mijn klanten, mijn business, mijn inspiratie, mijn levensenergie, overvloed en inzichten… Die ene keuze: ik ben de leider van mijn leven zet jouw hele leven weer in gang!
 
Niemand komt je redden! Red¬†jezelf, wees bereid om het wonder te zijn die je werkelijk bent.¬† Morgen start de¬†¬†5 dagen Intu√Įtief Leiderschap¬†in 100% vertrouwen de koers van je eigen leven uitzetten. Je beseft maar half hoe krachtig je werkelijk bent!
 
In deze training ontvang je activaties die jouw persoonlijke overtuigingen vernietigen die je machteloos en krachteloos aan de zijlijn van je leven laten staan en je weghouden van zelf-empowerment en creatie.
 
Het herstel van het contact met je innerlijke leiding en bron, zorgt ervoor dat ook jij weer gaat ervaren, dat je kan ontspannen en genieten van het wonderlijke leven dat voor jou bestemd is!  
 
 
 
Femke van Kuijk | www.dehelderebron.nl