DE WEEK BOODSCHAP IS BEKEND ☄️ IK BEN KIND VAN HET UNIVERSUM 🪐WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

1-7 maart 2021

 

105 🌟 Doorpakken en daadkracht wordt de laatste tijd meer en meer geactiveerd. Niet meer stil staan en afwachten en de aan de zijlijn van je leven staan. Present en aanwezig zijn, het leven door je heen voelen stromen dat is je (onbewuste) verlangen, leven met alle uitdagingen. Welke uitdagingen wijs je nog af? Verwacht je dat het leven, jezelf en de mensen om je heen vlekkeloos moeten zijn? Kom in actie, erken je diepste gevoelens voor jezelf en kom er achter dat oude patronen van perfectionisme open gebroken worden. Kun je je eigen emoties ontvangen? Kun je de emoties van anderen ontvangen zonder een bliksemafleider of transformator te zijn? Je hoeft niks met je eigen emoties en die van anderen behalve door je heen laten stromen, open je hart en je ontvangstcapaciteit en bemerk direct dat het veel lichter wordt. Meester je emoties, jij kan dit!

 

323 🌟 Lijn elke dag uit met je Hogere Zelf. Je hogere zelf is het hoogste aspect van je wezen dat kan worden bereikt en vastgehouden in je fysieke lichaam. Het is het deel van jou dat weet, ziet en begrijpt op het hoogst mogelijke niveau, terwijl het fysieke deel van jou nog steeds geconnect is aan de derde dimensie. Je Hogere Zelf communiceert via emoties, gevoelens en gedachtes van het fysieke lichaam. Alle frequentie upgrades ondersteunen het proces dat je Hogere Zelf meer en meer kan indalen en beschikbaar is voor de wijsheid die deze in zicht heeft. Je Hogere Zelf , ben jij! Dat is heel belangrijk om te beseffen omdat de illusie kan zijn dat jij denkt ,dat je Hogere Zelf een separatie is van jou. Vertrouwen in jezelf en je leven behoud je door in contact te zijn en te leven vanuit je Hogere Zelf. Schiet je terug in de emoties van de derde dimensie, connect met je Hogere Zelf, herstel de verbinding en ga in gesprek.

 

 

713 🌟 OVERGAVE aan het leven en alles wat zich aandient. Ga je met je hakken in het zand, ben je in conflict met jezelf en het leven en denk je, wat doe ik hier? Dit moet een fout zijn, dat ik juist dit nu meemaak. Alle angsten, twijfels die jij hebt over jezelf, de toekomst en het leven in dit moment willen gezien en erkend worden. Alles wat niet gezien en weggestopt wordt is van grote invloed in de coulissen van je onderbewustzijn. Het heeft kracht en controle over jou omdat je denkt dat wegstoppen het beste ding is. ALLES LOOPT VOLGENS DIVINE PLAN. Door deze periode heen navigeren en deze ervaringen meesteren is wat je op wezenlijk niveau gekozen hebt. Weiger nog langer krachteloos en weerloos in het leven te staan. Het leven de mensen zijn niet tegen jou, jij was al die tijd tegen je eigen stroom aan het inzwemmen. Geef je over, laat je meedobberen naar de volgende golf en vertrouw dat jij altijd kan zwemmen. Hoe hoog de golf ook is, laat je meestromen met de golven van je leven en laat je niet meetrekken door de onderstroming (onderbewustzijn). Zie wat gezien wil worden, voel wat gevoeld wil worden en open je voor het licht in jou en je leven.

 

853 🌟 Creëer meer, open jezelf meer voor de creatieve en daarmee levensenergie stromen in je leven. If you get nervous focus on service. Als je gestressed of zelfs overweldigd voelt, welke levensenergie en creatie druk je weg? Je bent nooit op Aarde gekomen om in een stramien te leven: eten, werken, slapen EN eten, werken, slapen EN eten, werken, slapen. Je bent hier om te creëren , om mee te deinen op de creatie stroom van je leven. Om jouw leven vol zingeving, succes en enthousiasme te vullen. Is dit zwart wit? Nee waar je naar mag streven is een leven vanuit bewustzijn, vanuit flow en duwen, trekken en pushen achter je te laten. Waar trek je aan? Wie push je? En wat onderdruk je op dit moment? Open je hart voor deze informatie en besef dat hieronder een diepe angst is om werkelijk te leven, om werkelijk AAN te staan voor de wonderen en mogelijkheden. Verdien ik dat wel? Op een dieper level wordt ‘goed genoeg zijn’ aangeraakt. Mag ik leven? Mag ik genieten? Mag ik open zijn, mag ik mijn hart openen en delen? Ben ik goed genoeg? Kan dat, mag dat, JA! Alleen jij haalt de handrem van je leven af. Leef! Leef nu, leef vandaag.

 

882 🌟 Oude deuren sluiten. Ga er niet voor zitten en laat je niet van de wijs brengen. Wees eerlijk naar jezelf en wat jij wilt creëren in dit leven. Versplinter je energie niet meer, saboteer je succes niet meer door je in ongeluk vast te houden. De weg ligt open, ook al is dit moeilijk om te geloven. Tap maar in op jouw toekomst, is die zwart en duister? Of is dat wat je wilt geloven? Deze tijd zet je creatiekracht en je focus staat op scherp. Simpelweg is de enige vraag: wat wil je nu? Wat wil je met je relaties? Wat wil je met je werk? Wat wil je met jezelf? Wat wil je nu? En hoe lang ga je nog wachten om JA te zeggen tegen de nieuwe deuren die al op een kier staan. Focus je op een bijdrage zijn voor het collectief bewustzijn. Focus je puur en alleen nog op de boodschappen van je Hogere Zelf en God (in jou). Is dit waar? Is dit relevant voor mij? Nee? En door! Wat mag ik creëren? Wat breng ik op Aarde? Welke boodschap deel ik? Wat is mijn visie voor de wereld? Laat angst voor tekort en geld je niet verblinden, wees gewaar wanneer je dobbert in het tekort bewustzijn. Stap er uit! Hallo God/Creator hier ben ik weer. Laat me heel helder en duidelijk zien, welke mogelijkheden en er zijn voor…..mij/….mijn leven/….mijn relaties/….mijn lichaam/….mijn…..?

4 Maart Masterclass Ontwaak je Innerlijk kind.

De meeste patronen waar je in relaties tegen aanloopt liggen opgeslagen in het gewonde innerlijk kind: de ander niet kunnen vertrouwen, pleasen van anderen, denken als ik me maar zo gedraag dan is het veilig en zelfs destructief en saboterend gedrag.  Een geheeld innerlijk kind weet precies wat de grenzen zijn, kan liefde voor zichzelf voelen en delen met anderen en blijft bij zichzelf ook gedurende conflicten.

Registreer je via onderstaande link