DE FREQUENTIE BOODSCHAP IS BEKEND 💎 LICHTWERKERS GA AAN HET WERK! 💓 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

 

Resoneren de boodschappen deze week? Vandaag gestart: Leven vanuit het vertrouwen en de wijsheid van je intuïtie! https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-intuitief-leiderschap/

 

60 💎 Het Universum is je baas, je leverancier en uitzendbureau. Voor al je verlangens en wensen, heb je de vraag gesteld? Heb je de order uitgezet? Het Universum werkt op basis van vraag&ontvang, zo simpel is het. Het Universum gaat voor je aan het werk en regelt alle materialen, mensen en alles wat jij nodig hebt wat bij jouw vraag hoort. Ook al zijn de huidige omstandigheden anders als voorheen, overvloed is er nog steeds! Sta open voor alle signalen, geschenken en inspiratie. Hou dagelijks een meeting met het Universum, deel je plannen en vraag of je de eerste stap helder mag doorkrijgen. Laat je zorgen en angsten varen en schenk aandacht aan je innerlijke lijntje met je Bron. Wil niet alles alleen doen en alleen uitzoeken, stel vragen en laat je verwonderen door de inzichten.

 

76💎 Ga door met het uitvoeren van je purpose, lichtwerk en/of openen van je bewustzijn. Sta niet alleen open voor nieuwe vormen van overvloed, ook nieuwe inspiratie en vruchtbare plannen liggen op de stoep. Er is altijd een volgende stap, een volgende keuze een volgende expansie in bewustzijn. Geniet onderweg van je groei, je zekerheid en de vele angsten die je al getransformeerd hebt. Soms ben je zo gewend aan de nieuwe versie van jezelf, dat je bent vergeten waar je vandaan komt. Eer je groei, zie je groei en zie hoe je daar gekomen bent. wees dankbaar voor de mensen die je daarbij een steuntje in de rug hebben gegeven en bovenal erken je eigen moed en daadkracht. Ga door met het praktiseren van lichtwerk op jouw eigen en unieke manier. Vertrouw dat je altijd ten allen tijden in allen behoeftes wordt voorzien, als je dienstbaar bent voor het grotere geheel. Laat voor je zorgen en ontvang de geschenken.

 

548 💎 Waar zit er een kink in de kabel van vragen en ontvangen? Excessief geven en bang zijn dat er niet genoeg is, of dat je niet genoeg doet doorbreekt de stroming van overvloed. Gewoon door te zijn wie je bent, ben je al 100% waardig en overvloedig. Wanneer stel je zelfwaarde ter discussie? Wanneer schiet je in de verkramping van tekort en neemt angst het roer over? Herinner dat er geen tekort in overvloed bestaat en dat je openstellen voor de giften en vragen voor de mogelijkheden de stroom weer op gang brengt. Hoe vaak vraag je om mogelijkheden, giften en wonderen? Juist door je tools er weer bij te pakken en te creëren zal je direct merken dat je niet alleen (Remy) op de wereld staat. Je bent nog steeds onderdeel van een overvloedig en welvarend universum. Sta jezelf toe om je verlangens helder te krijgen zodat je deze ook helder kan communiceren. Een heldere vraag, geeft een helder antwoord. Vraag, ontvang, deel en wees dankbaar! Het leven is nog steeds mooi en bijzonder.

 

599 💎 Dit is een oproep aan alle lichtwerkers om aan het werk te gaan. In welk innerlijk proces ben je blijven steken? Waar ben je van het Aardse toneel weg stapt in de krachteloze slachtoffer modus. Keer terug naar een belangrijk moment in je aardse reis. Wanneer je op en top in verbinding voelde met je ware zelf. Zo’n moment waar geluk, dankbaarheid stroomt en dat je voelt dat je leven een betekenis heeft. Hoe intens je deze tijd ook ervaart stop met vechten en start met herinneren: jij hebt dit al vele levens doorstaan. Jij weet intuïtief hoe je door deze tijd heen navigeert. Doe dan niet alsof je niet weet, alsof je haast niet meer tot tien kan tellen. Jij bent een lichtmeester, kan energie shiften met een vingerknip. Echter mag je je mens-zijn nu volledig omarmen en meenemen. Het wezen, mag nu naar voren stappen en toefluisteren dat het veilig is om licht te zijn. Het is veilig om je waarheid te voelen en te delen. Het is veilig om werkelijk krachtig te zijn en te ontdekken wat dit voor jou betekend. Herinner dat het licht in jouw van elke vorm van duisternis wint, nu en voor altijd.

 

843 💎 Welke angsten en zorgen komen dagelijks voorbij? Ze horen bij je mens-zijn en de onderliggende overtuigingen mogen getransformeerd worden. Weglopen van je menselijke ervaring of deze onderdrukken maakt dat het allemaal pijnlijk is en blijft. Schrijf je angst eens op, waar ben ik bang voor? Is dit reëel of irreëel? In hoeveel levens heb ik dit meegemaakt? En welke uitkomst weet ik intuïtief? Bang zijn is het verspillen van creatieve energie. Angst zorgt ervoor dat je vast blijft zitten in zelftwijfel en het idee dat je geen kracht hebt. Angst gaat alleen maar weg, als je er mee in gesprek gaat, als je deze ontmaskert en ziet voor wat het is: reëel of irreëel. Het shiften van angsten is nu een groot onderdeel van het collectief bewustzijn. Je hebt de moed, daadkracht en toegang tot je onderbewustzijn. Alle inzichten zijn één vraag van je verwijderd. Dit is OOK onderdeel van je lichtwerk. Voed je angsten niet meer en laat ze in vertrouwen los zodat geluk en vrede deel van jou zijn. Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn. Liefs Femke www.dehelderebron.nl