DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? LIEFS FEMKE

 

  1. 💜braambes Onwetendheid is een zegen, totdat patronen blijven aankloppen aan je deur. Wegkijken kan niet meer, wegstappen kan niet meer. Voel je het ongemak? Het zijn je onderliggende patronen die hallo zeggen. Ga in vertrouwen deze processen aan er zijn zoveel momenten dat je zou wensen: was ik maar niet gewaar? Was ik maar onbewust en onwetend gebleven? Doorpakken of doorzakken? Erken je kracht?! Is dit alles wat het is? Doe niet alsof je niet weet, niet voelt en niet ziet! Vecht niet langer tegen je reis op Aarde. Vecht niet langer tegen je grootste giften en gaves. Laat je niet overweldigen door de stroom aan informatie waarvan je al weet en voelt dat het leugens zijn. Laat je niet krachteloos wegzetten, als zijnde ik moet de wereld redden van de ondergang. Activeer je hogere zelf; je intuïtief leiderschap en leven vanuit de wijsheid en waarheid.

 

  1. 💛 goud Het leven nodigt je uit om volledig JA te zeggen tegen al je geboorterechten. Je bent geboren uit plezier, vreugde, overvloed, vrede en onvoorwaardelijke liefde. De beperkingen en lijden van de Aarde kan je ontstijgen door je af te vragen wat kom ik hier doen? Kom ik lijden of leven? Kom ik strugglen of creëren? Kom ik problemen oplossen of mijn gift delen? Kom ik leven op de automatisch piloot of een intuïtief leven? Wat kies jij? Wat kom je hier op Aarde doen? Wat weet je intuïtief? Erken je unieke kijk op het leven? Erken je waarheid, je intuïtie die tot je spreekt en weiger nog langer te geloven dat je krachteloos bent. Dat je overgeleverd bent aan de wil van anderen, krachteloos en machteloos? Je grootste gift is je scheppingskracht, geboren creator bewust van welk licht jij op de Aarde komt zijn. Voelt dit groots en overweldigend? Kan ik dit wel? Mag ik dit wel? Voel je de roep en durf je niet te kiezen? Het mag in stapjes! Maak bewust de keuze om vooruit te gaan op je eigen unieke pad van licht en transformeer je zwaktes in wijsheid en kracht.

 

  1. 🍇 rozijn Waar geef jij je dagelijkse prioriteit aan? Weiger nog langer te geloven dat je krachteloos en machteloos bent?! Waar saboteer je je eigen intuïtie en groei? Je bent hier om vooruit te gaan, je bent een intuïtief leider. Laat alle contracten los die je saboteren, bescherm je energetische huishouding en sta jezelf niet meer toe om jezelf te vervuilen met slachtofferschap van anderen. Walk your talk…en daar zit een angst onder. Wat als ik nu werkelijk ga spreken vanuit mijn hart? Word ik afgewezen? Afgerekend? Buiten de groep geplaatst? Dit zijn oeroude angsten die opgeslagen liggen in je lichaam. Deze komen naar boven om door jou te worden erkend. Welke capaciteiten heb je met het shiften van patronen en energie? Zelfs in stilte kun je 100% staan voor jouw waarheid. Deze boodschap gaat over niet meer wegstappen van wat jij voelt dat goed voor jou is. Een ferme energetische grens en een NEE – dit is niet mijn waarheid, dit is niet mijn realiteit! Zoek niet meer naar veiligheid buiten jezelf – je bent al veilig!

 

Awake your inner Fire

“Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire.”

Ben je bang voor je eigen innerlijk vuur? Hou je jezelf klein en beteugel je je creatiekracht?

Deze 5 dagen herstelt de motivatie en inspiratie om je eigen levenspad te volgen en je hoogste bestemming voor dit leven in te vullen.

 

Webshop: https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-awake-your-inner-fire/