DE FREQUENTIE BOODSCHAP IS BEKEND 💓 BLIJF POSITIVITEIT UITSTRALEN | JE WARE NATUUR 💓 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

 

Resoneren de boodschappen deze week? Volgende week start de nieuwe 5 dagen Leven vanuit het vertrouwen en de wijsheid van je intuïtie! https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-intuitief-leiderschap/

 

 

20 🪶 Welke onzekerheden in je huidige leven komen omhoog en houden je gevangen in angst? Angst is een programma met het doel dat op dat gebied van je leven, je stopt met leven. Elke angst die jij draagt bewust en onbewust wil gezien worden. Angsten shiften doe je door jezelf open te stellen, waar ben ik nu werkelijk bang voor? Wat is de worst case scenario hier? Juist de angst afdekken met een kleedje en een vaasje bloemen maakt dat deze op de achtergrond actief je leven blijft verstieren. In het present moment is er geen angst. Kom uit je hoofd (visualiseer) en laat alle energie terugzakken naar je hart. Leg je hand op je hart en voel. Adem diep door en zie deze onzekerheden als aanwijzingen waar jij vastraakt in de derde dimensie. Op het moment dat je in gesprek gaat met de angst, zal je merken dat de lading er af gaat en deze getransmuteerd kan worden. Vraag nu je Hogere Zelf welke keuze je kan maken, die je voorbij deze angst laat gaan.

 

22 🪶 Sta sterk achter je persoonlijk waarheid, normen en waarden. Ben je geneigd om energetisch te verdwalen in de ander? Heb je moeite om bij jezelf te blijven in vertrouwen in jezelf en het leven? Als je geen ankerpunten hebt (dit vind ik belangrijk voor mij) dan raak je gemakkelijk overweldigd en gestressed. Neem de leiderschap terug over je leven, het is een keuze om niet meer met alle winden mee te waaien. Wat is nu ECHT belangrijk voor jou en je leven, schrijf het op! Zonder ankerpunten en richting (wat wil ik creëren in mijn leven?) blijf je stuurloos en meedeinen op alle golven en stormen die er zijn. Stop met jezelf krachteloos weg te zetten in een hoek van je leven. Het leven is niet tegen jou, jij bent tegen jou. Geef niemand de schuld van de emoties die je voelt. Neem verantwoording voor je leven, schrijf je plan uit en vraag ELKE DAG aan het Universum/God/Creator om jou hierin te begeleiden en ondersteunen op een manier die je nog niet bereid was om te ontvangen.

 

112 🪶 Het werkt niet meer om je kop in het zand te steken. Om te denken het waait wel over. Je groei van je Spirit haalt je in. Welke verandering ben je niet bereid om te ontvangen? Je wordt ingehaald door je verlangens en potentieel. Bekijk jezelf en je leven met andere ogen. Stap uit de gevangenis van kritiek. Dit is niet goed, dat is niet goed, die persoon is niet goed, dat lukt me niet, die persoon is tegen mij, bij hem/haar kan ik mezelf niet zijn en die persoon denkt niet hetzelfde als mij. Herkenbaar deze gedachten? Welke komt onbewust voorbij? Grijp de gedachten en besef dat deze gedachten de separatie tussen jou en je hogere zelf en tussen jou en de ander in stand houdt. Kritiek hebben is jezelf positioneren in de allerlaagste frequentie waarbij jij het volledige idee hebt ik ben alleen in deze wereld en iedereen is tegen mij. De waarheid is dat je je gedachtes tussen jou en je leven in laat staan, hiermee ben jij je ergste vijand. De wereld is niet tegen jou en besef dat God/Creator nog altijd evenveel van jou houdt en stijg boven zelfkritiek uit.

 

240 🪶 Het leven nodigt je uit om te leven. Stap in de achtbaan en laat de controle los. Leef jij binnen de lijntjes? Hou je je aan de regels en wenselijk gedrag? Doe je mee met de limitatie en beperking van oordeel, je bent zo een goed mens en zo niet. Niemand kan bepalen wat goed en fout is. De wereld heeft liefde, licht en vreugde nodig. Stap uit de gecreëerde beperking en volg je eigen pad. Bepaal je eigen normen, waarden en regels. Controle toepassen op je eigen leven maakt dat alles beheersbaar en vast is. Oude structuren zijn al opengebroken. Lijm niet wat van je afvalt. Voel je je al een tijd in niemandsland? Ervaar je dat je de nieuwe tijdslijnen kan waarnemen? Ervaar je rouw en verdriet omdat oude delen van jezelf er niet meer zijn? Vertrouw dat dit helemaal oké is! De oude versies van jezelf zijn er niet meer en de nieuwe versie is nog niet volledig geïntegreerd. Investeer in het contact met je Hogere Zelf, vertrouw om je intuïtie en op jezelf en leef! Druk nieuwe ervaringen niet weg, zo kun je heel goed waarnemen welke veranderingen er nu zijn. Jij bent al lang niet meer de oude.

 

728 🪶 Praktiseer dankbaarheid. Zie en erken de kleine dingen in het leven. Ze zullen een grote houvast zijn. Als je de kleine en mooie dingen van het leven niet meer ziet, dan zullen de grote boze dingen je overvallen en overmeesteren. Het zijn de kleine handelingen, een knuffel, een knipoog een aardigheid. Moeder Aarde vraagt om jouw energetische bijdrage. Bekritiseer jezelf, je lichaam en het leven niet meer, deze keuze is zo’n groots geschenk. Ik wijs mezelf en het huidige leven niet meer af. Ik vertrouw op dat alles wat ontvouwt en passeert juist en kloppend is voor mij. Ik weet dat ik in elk moment terug kan keren bij mijn bron: hoe wil ik hier mee omgaan? Hoe wil ik mij nu voelen? Wat kan ik nu anders doen? Wees dankbaar voor je leven nu, kun je dit voelen? Wees dankbaar voor de aarde, wees dankbaar voor alle struggles en blokkades. Tap in op de synchroniciteit. Vraag om leiding en begeleiding en erken de boodschappen die vervolgens zich aandienen. De nieuwe tijdslijnen worden gecreëerd door 4D en 5D denken en handelen. De nieuwe wereld wordt gecreëerd in het huidige moment. En herinner, niets staat vast, in steen gegrift mits jij geloofd dat het zo is.