💎💙❄️ HOOP EN VERTROUWEN ❄️💙💎 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

 

120 💎 Focus je op hoop en vertrouwen! Dit is geen passief proces waarbij je de verantwoordelijkheid voor je gevoelsleven uit zet. Je hebt altijd ultieme controle over je gevoelsleven en kan in elk moment besluiten, zo wil ik mij niet voelen. Vertrouwen belichamen is weten dat je jezelf in elk moment kan vertrouwen, vertrouwen hebben in het leven en de support van het Universum. Hoe mag jij nu deze week opnieuw het vertrouwen voelen in je leven? Hoop is vertrouwen hebben in een uitkomst. Wat weet jij nu al over de Nieuwe Wereld? Focus je op de schoonheid van het leven, de kleine pure momenten en erken de momenten waarop het helemaal stil is in jezelf. Laat het oude los, wees niet bang voor de toekomst, focus op vreugde, vrede, liefde en optimisme.

 

Heb je ❄️💙 120  gekozen? Bekijk de replay van Follow your Bliss en ontvang de super krachtige activaties (healing) die jouw het vertrouwen in jezelf en het leven teruggeeft. https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-follow-your-bliss/

 

 

155 💎  Alleen jij weet wat jouw Roeping is en wat je verlangens zijn. Koester je verlangens en richt je volledig op je Roeping op Aarde. Wat weet jij innerlijk wat jij hier te doen hebt? Ook als het totaal niet logisch is, volg dit gevoel, volg dit weten: het licht in jezelf. Koester en bescherm je verlangens en dat is spannend. Jij bent de enige die deze verlangens voelt. Als je ze deelt met de buitenwereld, dan heb je kans dat deze door ongeloof en pessimisme energetisch om ver geholpen wordt. RISE lichtwerkers RISE! Het licht, de roep om je Licht te delen, te activeren en te expanderen is juist. Maak nu contact met de je innerlijke creatieve vlam en open je voor de mogelijkheden die er zijn.  Ook als je direct al de ‘angsten’ er om heen voelt dansen, VERTROUW!  Dit is hét moment om je plannen uit te rollen en in vertrouwen de stappen te volgen die je doorkrijgt. Herinner, het Universum denkt niet in onmogelijkheden en beperkingen. Jouw lichtpad wordt geopend. Besluit vandaag: niets of niemand kan mij van mijn pad weerhouden.

 

💙 Heb je 💟💜 155 gekozen? Tijd voor actie! Laat je vuur, je innerlijke kracht voor niets en niemand meer doven! Registreer je voor de 5 dagen Ontwaak je innerlijk vuur start 11 febr. https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-awake-your-inner-fire/

 

 

318 💎 Volg nauwgezet de stappen die je intuïtie en innerlijke Bron je doorgeven. Sluit je volledig af van de chaos van buiten. Weet dat chaos de vooravond van creatie is en dat alle onrust een ontmaskering betekent, van wat er in het onderbewustzijn van de mens speelt. Schenk geen aandacht aan onrust en laat gevoelens van overweldigd zijn van je wegvallen. Deze gevoelens zijn niet van jou, maar van het collectief. Je vibratie is veel hoger dan dat! Deze week is het belangrijk dat je elke keer onderscheid wat je voelt of denkt. Is het van mij, of van het collectief? Is dit mijn waarheid of is dit van het collectief? Je weet intuïtief al welke stappen vooruit jij mag zetten. Dat is spannend (niet angstig), intuïtief weet je namelijk de uitkomst al. Wees niet bang voor je manifestatiekracht. Wees niet bang voor het ‘onbekende’ er is namelijk een ‘bekende’ waar jij altijd op terug kan vallen: je connectie met je Bron/God/Universum/Creator. Wees niet bang voor je werkelijke kracht en impact. Angst wordt gebruikt om te controleren, trap niet in die valkuil, laat je niet uitputten, manipuleren of dwingen. Wees trouw aan jezelf en ga zien hoe werkelijk krachtig je bent.

 

💙 Heb je 💟💜 318 gekozen? Tijd voor actie! Laat je vuur, je innerlijke kracht voor niets en niemand meer doven! Registreer je voor de 5 dagen Ontwaak je innerlijk vuur start 11 febr. https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-awake-your-inner-fire/

 

 

702 💎 Op dit moment ervaar je een twilight zone. Je bent teleurgesteld in het spirituele pad en het ontwaken. Dit is een kruispunt waar velen al overheen gegaan zijn. Nu is het aan jou om deze keuze te maken. Dit kruispunt gaat over het diepe besef dat je geen slachtoffer van je leven bent en dat jij de enige en echte creator van je realiteit bent. Je kunt dan ook niemand buiten jou de schuld geven van ongemak, pijn en verdriet. De deur naar verlichting en bevrijding gaat open als je de volledige verantwoordelijkheid neemt, voor de ervaring van je leven die je mag meesteren. Blijf niet dolen op dit kruispunt, zet jezelf niet vast in schuldgevoelens of de zondebok blijven zoeken. Hiermee stagneer je je groei in bewustzijn en hou je jezelf gevangen in de derde dimensie. Besluit wat je wilt, vandaag nog! Ga jij het kruispunt over naar volledige verantwoordelijkheid nemen wat er in je leven speelt en waarvan jij voelt of vindt dat het leven en de mensheid tegen jou is? Als je de verantwoordelijkheid neemt, je openstelt voor het inzicht, dan is daar direct het ervaren van verbonden zijn. Wat is er goed aan mij wat ik nog niet weet? Wat is er goed aan mijn leven wat ik nog niet weet? Wat is er goed aan deze situatie wat ik nog niet weet?

 

780 💎 Vraag, wat heb je nodig vandaag? Vraag! Wat wil je weten? Vraag! Welk inzicht wil je ontvangen? Vraag! Universum welke stap mag ik zetten vandaag? Vraag! Universum wat is belangrijk voor mij om te weten? Vraag! Waar plaats ik hoop en vertrouwen buiten mijzelf? Vraag! Welke overvloed en mogelijkheden zijn er voor mij? Blijf niet rond dolen in onwetend zijn, maar vraag. Elke vraag die je stelt opent je Bron van waarheid, wijsheid en weten. Vragen stellen is connectie met het Universum/God/Creator en het openen van je bewustzijn. Vraag en ontvang is jouw toegang tot het leven van mogelijkheden, wonderen en innerlijke vrede. Ontwikkel je in het dagelijks vragen stellen. Vraag dagelijks om leiding en begeleiding. Waar heb je nu behoefte aan? Wat wil je weten? Wat heb je nodig in om hoop en vertrouwen bij jezelf in je eigen centrum te blijven? Vraag elke dag om wonderen, mirakels en het licht in jouw leven en de mensen om je heen te laten zien. Universum show me….

 

Liefs Femke