DE WEEK BOODSCHAP IS BEKEND 💓 DE TOEKOMST BEN JIJ 💓 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

121 🌈 Waar ben jij al doorheen gegaan in je leven en heb je dat nare deel overleeft? Als er oude herinneringen van toen voorbij komen, ga er niet mee in de clinch. Je bent al daaraan voorbij gegaan. Je hoeft alleen maar te vragen, is er hier nog relevante informatie voor mij? Zie ook dagelijks wat je successen zijn en wat je in jezelf bewondert. Jezelf en anderen een hart onder de riem steken en compassie tonen is wat nu veelvuldig gepraktiseerd mag worden. Stap eens uit je eigen schoenen en bekijk jezelf en je leven. Stap eens ook wat vaker in de andermans schoenen en besef dat ieder mens, ongeacht zijn/haar mening hun best doen. Het mag je mening of keuze niet zijn, hoe kun je verbroederen en verbinding. Zo veel mensen zijn nog bang en onmachtig, ze raken nog meer verbinding kwijt als er een kritiek of oordeel op ze geprojecteerd worden. Wat weet de warmte en liefde van je hart? Ben je bereid om eens vaker dit deel van jezelf te laten schijnen. Dat jij wakker bent, maakt je geen beter mens. Houd de ruimte open voor de mensen om je heen, dat was wat jij ook zo graag had gewild en niet hebt gekregen. Dit is het stukje wat jouw nog steekt, dat mag jij healen.

 

173 🌈 Wees gewaar dat je heel goed weet hoe je keuzes vanuit je intuïtie en hart maakt. Zo hoef je jezelf niet vast te zetten in twijfel, angst of ander ongemak. Investeer dagelijks in je manifestatie en creatie talenten. Bij elke vraag die je stelt, heb je direct connectie met het Universum. Ben je al bewust dat dingen razendsnel manifesteren? Je hoeft het nu al te denken en als het een expansie van je beste zelf betreft, dan wordt het direct in gang gezet. De uitdaging daarbij is een heldere focus (wat heb ik hier gevraagd, waar ik nog niet bewust van ben?) en je capaciteit met transformeren (hoe ga ik nu om met dagelijkse transformatie; krijg ik nog wel adempauze?). Expansie, groei en ontwikkeling hoort bij je leven op Aarde, het is de sleutel die vele deuren naar de toekomst opent.

 

432 🌈 In deze tijd ligt de uitdaging om de visie van de toekomst waarvan jij weet dat het mogelijk is voor ogen te houden. Je weet namelijk al alles wat er niet is, wat er niet lukt en wat zogenaamd beperkt wordt. Wat kan er wel? Welke oneindige mogelijkheden zijn er als je hier om gaat vragen? Elke dag omdenken, afstemmen en de energie van oneindige mogelijkheden uitnodigen in je leven. Doe je mee? Universum welke nieuwe mogelijkheden zijn er voor mij, de creatie van mijn leven, lichaam, praktijk en relaties? Onderzoek wat je triggers zijn die er voor zorgen dat je ogen gericht zijn op tekort, onmogelijk en beperkt. Vertrouw dat het leven voor jou blijft ontvouwen zoals het de bedoeling is. Blijf de gift zijn van deze tijd, omdat deze ook voor jou ontvouwt waar jij jezelf hebt vastgehouden in tekort, lijden en angst.

 

704 🌈 Een herinnering je bent hier niet om het alleen te doen; je reis op Aarde. Deel je? Vraag je om verbinding? Of wil je alles alleen uitpuzzelen?  En als je dan heel eerlijk bent. Voel je je verantwoordelijk voor wat er in de wereld gebeurd? Weet je intuïtief hoe mooi en vredig de wereld kan zijn en voelt je hart gebroken van alle onmacht, verdriet, lijden en pijn? Je bent hier niet om de Aarde en de wereld te redden? Er zal ook geen redder komen, die jouw komt redden van de innerlijke onrust en pijn die je voelt en waarneemt. Wat is mijn taak in de wereld? Ik ben toch een lichtwerker, een Engel op Aarde? Als jij je geroepen voelt door het leed van de wereld, dan is nu het moment om dieper te groeien in je persoonlijke rol en taak voor deze wereld. Deze is niet groots, bijzonder of onmogelijk. In de kern ligt de uitnodiging daar om je ware beste zelf naar voren te laten komen. De versie van jou die geheeld is van Aards trauma en gewaar is van zijn/haar unieke eigenschappen en (licht) potentieel. Die is voor ieder wezen op Aarde een individueel en persoonlijk proces om die vraagt om je wonden te onderzoeken, zodat je schaduw integreert kan worden. That’s it, jezelf bevrijden van Aards lijden en pijn, onderdeel van je reis en incarnatie hier op Aarde.

 

963 🌈 Ontwaak je intuïtie en je hart bewustzijn verder! Leven vanuit je intuïtie en hart bewustzijn is één van je diepste verlangens en doelen voor dit leven. Laat je niet omver werpen door ‘hoe dan’ je Kern (Ziel) weet hoe. Dit proces is allang in gang gezet en vraagt altijd elke keer weer (na een rustpauze) om verder te gaan, verder ontdekt en weer geactiveerd te worden. Hoe vaak maak je nu gebruik van je helder voelen, weten, zien? Durf je volledig te verbinden en te vertrouwen of laat je je nu vooral door het lagere aspect omverwerpen? Je intuïtie meesteren en gevoelens onderscheiden kun je nu al. Je grootste gift is nooit bedoeld geweest om je er door te laten overweldigen, jezelf kwijt te raken in de energie van de ander of open te staan voor aanvallen van buitenaf. Al deze ervaringen brengen je weer dieper in contact met hoe werkt het voor mij? Wanneer gebruik ik het als sabotage en stap ik weg van mijn leven? Wentel jezelf en je leven niet meer om in 3D sabotage, neem de leiding en laat je super powers verder openen; het moment is daar.

 

 

4 Maart Masterclass Ontwaak je Innerlijk kind.

In je Innerlijk kind ligt oude pijn opgeslagen die een geheeld hart en relaties met respect, compassie en verbinding in de weg staat. https://magiclightworkacademy.nl/product/ontwaak-je-innerlijk-kind-masterclass/