DE FREQUENTIE BOODSCHAP IS BEKEND 💓 TIJD VOOR VERANDERING 💓 WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU??

 

162 🕊️ Sta sterk in je centrum! Bij elke vorm van afleiding en ongemak, kom terug in je centrum. Je centrum is niet alleen je veilige space, dit is ook de plek waar je contact maakt met je waarheid, wijsheid en weten. Incarneren en opgroeien in derde dimensie heeft er voor gezorgd dat je moeite hebt met deze veilige space. Deze wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. In deze stille plek ben je gewaar van je emoties, gedachtes en gevoelens en dat roept een gevoel van oncomfortabel zijn op. Druk dit gevoel niet meer weg, druk je gedachten, gevoelens en emoties niet meer weg ze geven je prijs, waar jij nu nog vasthoudt aan de illusie van de derde dimensie. Onderzoek ook waar je deze space vult met verslaving van buitenaf. Het is de leegte opvullen waardoor zelfliefde en zelfzorg buiten je bereik blijft. Keer terug in besef, wat je veilige en stilte centrum is.

 

481 🕊️ VERANDERING hangt in de lucht, met hoofdletters wel te verstaan. Hoe sta je nu nog tegenover verandering? Verandering is je grootste tool op Aarde. Hier weerstand tegen bieden maakt dat het lijden van de derde dimensie nog steeds blijft ervaren. Jij bent VERANDERING en het wordt tijd dat je je ware natuur hierin gaat ontdekken. Wijs de veranderingen die naar boven zijn gekomen niet af. Wijs je menselijke ervaring niet af en druk niet weg wat geleefd en erkend wil worden. Erkennen is een magische tool, het is bereid zijn om de realiteit onder ogen te komen. Je mocht dan lange periodes in je leven gedacht hebben dat onwetend zijn een zegen is? Deze onwetendheid houdt oude processen in gang, die allang ‘verleden tijd’ zijn. Gooi al die oude deuren dicht, die je geen toegang bieden tot een toekomst waar jij blij, vredig en content van wordt.

 

624 🕊️ Mentaal wordt er deze tijd veel druk op je gelegd. Nu wordt je gewaar geloof ik alles wat er in mijn mind afspeelt of weet ik meer, weet ik intuïtief beter? Blijf onderscheiden! Is deze angst van mij of van het collectief? Mag deze emotie nu gevoeld worden door mij, of is deze van het collectief? Wat ik nu voel, wat me vast zet in boosheid, mag ik dit nu voelen of is dit van het collectief? Onderscheiden is een tool die ervoor zorgt dat je je leven op Aarde kan meesteren. 99,9% van de gedachten, gevoelens en emoties komt van OORSPRONG uit het collectief bewustzijn. Dit verteld je, dat je overtuiging een collectieve oorsprong heeft en dus nooit persoonlijk is geweest. Dit is een belangrijke stap in de evolutie van je leven op Aarde. Je probleem is geen probleem, je pijn is o.a. afkomstig uit het collectief bewustzijn. Al deze overtuigingen die tussen jou en het leven van een vreugdevol en vredig leven in de weg staan, willen gezien, erkend en getransmuteerd worden. FACE YOUR FEAR and it will DISAPPEAR

 

685 🕊️ Maak ruimte vrij in je hoofd en je leven, om te ontladen. Je innerlijke kracht wordt op de proef gesteld. Keer terug naar het weten en de basis. De ervaringen die je in dit leven kan meesteren zijn nooit groter dan jij kunt handelen. Het Universum zorg voor jou, zelf bij de uitdagingen in het leven staat deze achter je. Doe een stap opzij en ga nu eens bewust aan de zijlijn van je leven. Observeer jezelf, wat voel je? Wat denk je? Waar maak je je zorgen om? Waar loop je tegen aan? Wat is er al aanwezig in je leven? Zijn je angsten terecht? Zijn je zorgen terecht? Wanneer voel je je vrij? Wanneer voel je je vrij? Waar mag je nu dankbaar voor zijn? Waar stroomt er licht in je leven? Stop met rennen naar blokkades en van dingen een probleem maken die geen probleem zijn. Na het verkregen inzicht, ga in het centrum staan van je leven: maak keuzes die je leven ondersteunen en vermijd keuzes waarvan je nu al weet dat ze je in de ‘problemen’ brengen.

 

743 🕊️ Het bewandelen van het spirituele pad vraagt van jou om levenswijsheid en kennis te belichamen. Maak eens wat vaker tijd voor jezelf om het e.a. op een rijtje te zetten. In 10 minuten heb je helderheid en focus gecreëerd. Daarbij mag de focus liggen op: hoe creëer ik mijn hemel op Aarde? Waar laat ik mijn energie naar toestromen en waar haal ik het nu a la minute weg? Wanneer raak ik het contact met mijn centrum kwijt en wanneer blijf ik gecentreerd? Blijf je focussen op de waarheid en boodschappen van je intuïtie en bewustzijn. Je krijgt veel meer boodschappen door in de vorm van leiding en begeleiding. ‘Disconnect’ elke dag uit het grid van de derde dimensie. Zie waar de lagere emoties (boosheid, angst, oordeel, schuld, macht, controle, schaamte, afscheiding) nog grip op je hebben. Zie maar hoe je uit het collectief bewustzijn stapt. Wees niet boos over het bestaan ervan en het nog in leven houden van de mensen die geloven dat dit waar is. Waar in jezelf en je lichaam is de plek van onvoorwaardelijke liefde te vinden? Of waar kan je elke keer weer terugkeren in de wetenschap: ik ben capabel om mijn leven op Aarde te creëren, ongeacht de omstandigheden van buitenaf.

 

 

 

🪄✨🧚♀️Wil je meer Magie creëren in 2021? Heb je al meegedaan met de Durf Magisch te Zijn challenge? Deze Challenge kun je nu ontvangen, meedoen in je eigen tijd en de Magie in je leven en in jou activeren. In deze ruim 14 uur ga je jezelf Accepteren zoals je nu al bent en zie je niet langer meer het nut om het anders te doen. Maak kennis met de Heldere Bron en open de magische deuren van het Universum: www.dehelderebron.nl/magic 🧚♀️💎 Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn. Liefs Femke www.dehelderebron.nl