DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU?  
 
1.❄️ sneeuw Sneeuwklokje tingelinggeling kom nu boven tingelinggeling vouw je blaadjes open, laat je bloemetjes zien! Het sneeuwklokje staat voor HOOP en opnieuw ontwaken! Je upgrade van je Ziel en levenskracht is daar. Ontwaak verder, open je voor het pad van het licht, jouw persoonlijke verlichting. Committeer je opnieuw aan het pad van verlichting en laat je hier niet meer van afbrengen. Ben je op het punt dat je angst mag shiften of ben je al een stapje verder en is het met name de boosheid die je voelt? De kracht die je buiten je zoekt ,mag je binnen in je gaan vinden. De kracht die je onbewust weg laat lekken door dat je denkt dat er andere zijn die voor je kunnen kiezen. Jij bent geboren met een vrije wil en keuze kracht. Beseffen dat je in elk moment een keuze kan maken, hersteld het contact met je innerlijke Bron. Het licht in jouw wil gezien en ontvangen worden. Een herstel van levensvreugde ligt op je pad! Kies voor jezelf, kies voor je waarheid en kijk de angst voor dit leven in de ogen en besef dat er niets is om bang voor te zijn. Welkom thuis!
 
🤍 Heb je ❄️ sneeuw gekozen? Registreer je voor het Free webinar Upgrade je levenskracht : https://helderebron.podia.com/upgrade-je-levenskracht
 
 
 
2. 🍆 aubergine Angst en paniek laaien af en toe weer op. Vertrouw je 100% op je eigen kern? Wat is je kijk op het leven? Ik leef, maar eigenlijk leef ik niet?! Ik wandel of struikel van hobbel naar hobbel. Wanneer gaat de zon eens schijnen voor mij? Wanneer verandert er iets voor mij? Herken je deze gedachten? Alles verandert als jij zegt: genoeg, is genoeg en de regie over je eigen leven terugpakt. Druk de duistere gedachten niet weg, maar gebruik ze als richtingaanwijzer op jouw pad van het licht. Je bent hier om werkelijk innerlijk vrij te zijn en je innerlijke zon te laten stralen. Door wie laat je je tegenhouden? Door wat laat je je tegenhouden? Vlucht niet meer weg van je Magisch Zelf. Je hart en bron wil gehoord worden, licht is daar als jij niet meer wegloopt voor wat je voelt, denkt en ervaart. Keer terug naar het Geluk en het Licht in jezelf, door weer vertrouwen in jezelf, het leven en het Universum.
 
💜 Heb je 🍆 aubergine gekozen? Bekijk de replay van Follow your Bliss en ontvang de super krachtige activaties (healing) die jouw het vertrouwen in jezelf en het leven teruggeeft. https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-follow-your-bliss/
 
3.👖 jeans Open je! Open je voor alle informatie die dagelijks door je heen stroomt. Welke visie en kijk heb jij op het leven? Waarom hou je je in? Waarom zou je dat nog langer doen? Heb je al gemerkt dat je je stroming en creatiekracht niet meer tegen kan houden? Waarin wordt jij geroepen? Wat mag je doen en delen? Waar mag jij 100% fearless voor gaan staan? Elke keer als je deze stroming negeert, je niet uitspreekt en opkomt voor wat voor jou als waarheid aanvoelt, dan raak je verward en onzeker en het contact met je kern kwijt. Deze groei ligt er nu voor jou, die je in contact brengt met nieuwe talenten en capaciteiten. Neem jouw authentieke plek in, in de wereld. Bevrijd jezelf van de angsten dat je niet goed genoeg zou zijn, dat je te veel bent, dat je onwaardig bent en dat je niet je echte zelf mag zijn. Herinner de waarheid: ik ben volstrekt gelijkwaardig aan de ander. Ik ben een andere jij! Er is plek op Aarde voor ons allebei.
 
💙 Heb je 👖 jeans gekozen? Tijd voor actie! Laat je vuur, je innerlijke kracht voor niets en niemand meer doven! Registreer je voor de 5 dagen Ontwaak je innerlijk vuur start 11 febr. https://magiclightworkacademy.nl/product/5-dagen-awake-your-inner-fire/
 
 
Femke van Kuijk – www.dehelderebron.nl