DE DIAMANTEN BEWUSTZIJN BOODSCHAP IS BEKEND WAT OPENT DE BOODSCHAP IN JOU? LIEFS FEMKE
 
1.🍇 wijngaard Hard werken wordt beloond, zo ben je opgevoed en opgegroeid. Wees gewaar waar je hard werken als valkuil gebruikt. Hard werken zorgt ervoor dat je de leegte niet hoeft te voelen. In deze leegte ligt nog niet opgepakte innerlijke pijn en frustratie en loze verwachtingen. Wat verwacht nu terug? Wie staat bij jouw in het krijt? Welke verwachtingen had je uit staan, als ik maar hard werk dan…? Hard werken is een constructie uit de derde dimensie. Het idee dat als ik maar alles er voor doe, ik automatisch het succes wel krijg. Bereid zijn alles te doen wat nodig is, brengt je op het pad van succes. Dat betekend echter niet dat je voorbij moet gaan aan wat er in je leeft. Doe een stapje terug en onderzoek welk inzicht in de stilte op je ligt te wachten. Werken vanuit afstemming levert de zingeving op. Overdrijven is ook een kunst! Dat hoeft niet meer, je hoeft niet meer te duwen, drukken en trekken. Alles wat voor jou is voorbestemd is er al. Vraag, ontvang en neem alleen nog maar afgestemde actie.
 
2. ☔ moesson Heb je angst om vooruit te gaan in deze tijd? Raak je snel overweldigd en zoek je nog steeds veiligheid buiten jezelf? Bij elke vorm van onrust en angst vanuit de buitenwereld mag je afvragen: is dit mijn waarheid? Zal deze worst-case scenario afgespeeld worden? Wat weet ik intuïtief hierover? Gebruik angst en onrust niet als afleider, ga er mee in gesprek. Door elke keer weer te beseffen: hoe wil ik mij voelen in dit moment; dan meester je je emotionele autonomie. Sta jezelf toe geen emotionele flipperkast te zijn, hiermee plaats je onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en plezier buiten jezelf. Jezelf uitputten door boodschappen van verschillende tijdslijnen die mogelijk zouden kunnen plaatsvinden is jezelf en je leven buitenspel zetten. Reclaim your power! Open je bewustzijn en het weten: ik meester mijn leven op weg naar verlichting.
 
3.☕ espresso Investeer in jezelf, het communiceren met het hart en voor jezelf zorgen. Weet jij wat er werkelijk goed voor je is? Leef je op de automatische piloot of zit je in een overleef modus? Welke modus je ook in zit, keer terug naar het open bewustzijn. Ga in contact met je hart, wat is er zo zwaar en intens? Heb je een diepe behoefte om alleen te zijn en niet gestoord te worden? Luister naar deze behoefte aan contemplatie en je leven op een geheel nieuw level te overzien. Wees je gewaar van gevoelens van krachteloos, gestressed en gefrustreerd zijn. Dit zijn allemaal signalen dat je het contact met jezelf en je hart bent kwijtgeraakt. Verleg je focus van irritatie in dit moment, naar waar je naar toe wilt met je leven. Je kan niets of niemand de schuld geven van het gebrek aan zingeving die je ervaart. Hoe kun jij je hart weer volledig laten stromen? Hoe kun je hierbij vertrouwen en loslaten, dat hoe intens een moment ook is, het altijd een moment zal zijn.
 
✨💎✨ Maak je je Uniek Zijn nog verkeerd? Durf je nog niet te Shinen en Je Uniekheid uit te dragen? Heb je moeite om voor jezelf te zorgen? It’s time to Shine! Heb je al meegedaan met de Leef Voluit challenge? Geef je leven een vliegende start en word weer verliefd op jezelf en geef jezelf deze challenge cadeau. 9,5 uur transformatie en healing coaching om je Uniek zijn volledig te accepteren Info & registratie: https://dehelderebron.nl/leef/ ✨💎✨
 
Femke van Kuijk | www.dehelderebron.nl