** start 5 mei 2020 **

Voel je roeping op Aarde sterker en duidelijker is geworden en heb je de juiste woorden en innerlijke leiding nog niet ontvangen? 
Voel je dat het tijd is voor actie, maar struikel je over het ‘HOE’?
Merk je dat je creatiekracht gedempt is en wil je deze weer openen en expanderen?
Zijn je verlangens naar de achtergrond geschoven en merk je dat je meer dienstbaar bent naar je omgeving in plaats van naar jezelf en je Roeping?
Kun je ondersteuning gebruiken in het standvastig zijn bij de uitvoering van je verlangens?
Heb je altijd al een connectie met  Lichtwezens gehad en blijven ze je aantrekken?
Herroep je Hemelse kracht en Leef je Licht Potentie 

Het Universum wil dat je geniet en dat je je Goddelijke Hemelse krachten gaat erkennen, zodat je deze ook kunt toepassen. In werkelijkheid heb je toegang  tot het veld van oneindig potentieel en mogelijkheden. De mogelijkheden worden zichtbaar als je oude overtuigingen loslaat. Realiseer je dat het lijden op Aarde een oud programma is waar je nu mag uitstappen. Nieuwe levenservaringen staan klaar, zodat je ook zingeving, welzijn en vreugde gaat ervaren. 

Leef in overvloed & heelheid

Laat teleurstellingen over het ontbreken van informatie over je Roeping los. Je Ascensie pad ontvouwt zich op jouw tempo. Er zijn altijd nieuwe waardevolle  boodschappen beschikbaar voor je Hogere Zelf licht. Het Universum zorgt altijd voor jou. Vertrouw het proces, laat controle los en ga mee op de flow van je groei. Het meesteren van ervaringen mag liefdevol, integer en met compassie naar jezelf zijn. 

Open je voor het nieuwe plan  

  1. Activatie Light Language

Je eerste taal is frequentie – energie. In deze activatie wordt je kruinchakra geopend en worden de sluiers opgelicht, die er nu voor zorgen dat je in twijfel achterblijft: Is dit een boodschap of niet? Al je paranormale gaves krijgen een upgrade naar de nieuwe tijd. 

2. Hemelse Bescherming

Brengt licht in de duisternis en ontmoet je Hemelse Beschermers. Channel boodschappen van liefde en licht. Voel je altijd beschermd en gemotiveerd om je lichtwerk te doen. In deze sessie komen ook vorige levens & mind control aanbod. 

3. Keer terug naar je Ziel

Dit is een super krachtige sessie waar je bewust mag worden waar je je kracht verloren bent en delen van je Ziel hebt achtergelaten. Ook nog niet geïncarneerde delen van je Ziel worden geïntegreerd zodat het doel van je Ziel volledig kunt ontvangen en je richten op je levenspad. 

4. Ego release

Hoe onderscheid je de boodschappen van je Ego en kun je hier aan voorbij gaan? Erken dat je mag gaan leven, creëren en werken vanuit je Gaves i.p.v. alle problemen op te lossen en  verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Laat Creator het voor je oplossen! 

5. Karma Verdieping

Wat is het doel van vorige levens? Hoe gebruik je deze informatie om jezelf te empoweren? In deze sessies worden illusies doorgebroken die je bevrijden van karma, de illusies van karma en je volledig toegang geven tot je creatiekracht. 

6. Verwijder obstakels & blokkades

Hoe shift je super snel van obstakel naar mogelijkheden? Zie je lichtwerk, Missie en Zielswerk vanuit het Hogere Perspectief (afstemming). Ervaar dat je Bron heel is, je nu al 100% bekwaam bent en shift wat je tot nu toe in de weg heeft gezeten.

7. Channel je Missie

Bezoek de Akasha Records en ontvang  je Missie en alle ontbrekende informatie. Channel de eerste actiestappen voor 2020 voor groei van je Hogere Zelf licht. Welke ascensie keuzes mag  je maken? Krijg inzicht in je blinde vlekken en verwelkom je nieuwe pad. 

8. Activeer Moed & Daadkracht

Channel Jeanne D’Arc boegbeeld voor de Lichtwerkers. Haar lijfspreuk was: ik ben bang, maar doe het toch. In het licht komt waar je anderen nog toestaat keuzes voor je te maken en waar je uitchecked.  Sluit de achterdeuren, de escape routes van je Missie. 

9. Holografische Activatie

Activeer de versie van jezelf die zijn/haar missie leeft, deze holografische versie van jou bestaat al. In deze sessie maak je kennis met één van de krachtigste tijdlijn shift technieken die er bestaat. Wie ben je als je bewust je Missie & Roeping leeft? Wat deze sessie opent en activeert, ga je niet snel vergeten.

10. Zichtbaar worden

Hoe mag je zichtbaar worden voor jezelf en anderen? Hoe blijf je in vertrouwen je Missie leven? Wat doe je als een oud patroon weer omhoog komt? Wat betekend werkelijk zichtbaar zijn? Channel de Authentieke boodschap van je Wezen.

11. Hemelse wezen

Het Hemelse wezen ben jij! Vandaag ontvang je een verdieping waar je je de komende periode op mag richten. Ben je een Starseed, Lichtwerker, Way shower, Aarde Engel, Pillar of Light en welke herinneringen draag je in je? Van welke planeten heb je informatie? Channel je Nieuwe Lichtgidsen die je door de komende periode heen transformeren vanuit liefde, vrede en oneindige overvloed. 

Deze training is voor alle Lichtwerkers, Aarde Engelen, Sterrenmensen, Lichtgidsen en Miracle Workers die intuïtief weten: ik ben hier op Aarde om vanuit een hoger niveau en trilling te leven. 
Weet je al dat je volledig JA mag zegen tegen het ontwaken van het Christus Bewustzijn in jou? De werkelijke boodschap van Jesus was: activeer alle Goddelijke krachten in jou en leef je potentie.  Deze training roept je en maakt je bewust dat je incarnatie op Aarde volledig volgens plan verloopt. 
Maak connectie met je Missie en voel een rust wederkeren. Ik ben goed zoals ik ben! Het weten van je Roeping op Aarde geeft je zingeving, vreugde en een waardevolle richting in dit leven. Onthoud je Missie is zonder voorwaarden, jij bent altijd de geschikte kandidaat en het klopt altijd voor jou! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

EXPLORE ALL OUR SERVICES

Herinner je Roeping

Herinner je Roeping

Ben je een Lichtwerker, Aarde Engel, Sterrenmens of Miracle Worker? Een liefdevolle herinnering dat jouw incarnatie volledig volgens plan verloopt. Je bent hier op Aarde om jezelf en anderen naar een hoger niveau en trilling te helpen. Dit proces heet Ascensie, waarbij lagere frequentie getransformeerd worden in Kristallijn licht. 

Je bent een mega waardevolle bijdrage voor dit proces en je hebt hier op Zielsniveau voor gekozen. Wat voel je als je deze woorden leest, opent dit een herinnering en spanning die je niet zo goed kunt plaatsen?

Benoem de energie die nu vrij komt geen angst, het is de spanning die je voelt, nu alle puzzelstukjes van je leven eindelijk samen gaan komen! Dit is leuk, spannend, nieuw, onbekend en bovenal magisch.

Channel je Missie

Channel je Missie

Communiceren met Creator & Lichtwezens behoort tot één van je talenten en gaves. Voel je je geroepen om te channelen?  Roep je regelmatig Lichtwezens aan voor hulp en wil je je lichtwerk naar een hoger niveau tillen?

Nieuwe Lichtgidsen staan klaar om je te ondersteunen bij je lichtwerk op Aarde. Heb je al kennis met ze gemaakt?

Je talent om contact te leggen met Creator en Lichtwezens, dit talent heb je al vele levens ontwikkeld. Het wordt tijd om deze super-powers verder te ontwaken en deze talenten terug te halen uit vorige levens. Wil je al heel lang boodschappen ontvangen zonder filters, angst om het verkeerd te doen en mis je de tools nu om in vertrouwen een dialoog aan te gaan? 

MEET OUR EXPERIENCED TEAM OF LANDSCAPERS

Ascensie is de wedergeboorte van Jezelf

Het pad van Ascensie is het ontwikkelen van je Licht potentieel. Het opruimen van oude patronen schept letterlijk ruimte voor het leven van je talenten. Je onderbewustzijn werkt hetzelfde als een computer. Je oude patronen zijn push-berichten die je systeem in de war stuurt. Perfectionisme, tekort, angst, controle en al die andere gedachten die je tegenhouden zijn programma’s die je UIT kan zetten. Daarvoor in de plaats kun je ook programma’s AAN zetten zoals liefde, overvloed, vrede en plezier. Het mooie is dat het verhogen van je frequentie automatisch zorgt dat lagere emoties het feestje van je leven niet langer verpesten.

Je Ascensie groei bestaat uit 3 onderdelen, het verhogen van je frequentie, empowerment en self-mastery.

Frequentie

Schuldgevoel, zelf-oordeel, boosheid, controle, angst zijn zeer lage frequenties die je onderbewustzijn afgesloten houden. Het zijn de 3D programmeringen waarin je bent opgegroeid. Op het moment dat je bewust bent dat de angst niet reëel is, het schuldgevoel niet nodig is en je boosheid mag loslaten dan komt er ruimte. Ruimte om te ontdekken wie je werkelijk bent, welke talenten en gaves je hebt en welke wonderen er zijn voor je leven.

Empowerment

Empowerment is één van de mooiste processen die je kunt aangaan voor jezelf. Empowerment betekend bekrachtigen wat al aanwezig is. In de kern ben je al perfect, heel en heb je toegang tot het gebruik van talenten en gaves. Deze talenten en gaves zijn er al, vaak heb je je nog niet herkend en zijn ze onbruikbaar omdat je de min-kant er alleen van kent. Elk talent heeft een plus en een min kant. Het ontdekken van je talenten is een avontuurlijke reis waarbij jezelf zelf-oordeel, kritiek volledig mag loslaten zodat je jezelf kan accepteren zoals je bent met al je min en pluspunten.

Self – Mastery

Self-Mastery is het leven creëren waarvan jij WEET dat mogelijk is. Het is precies weten wie je bent en afscheid nemen van wie je dacht dat je was. Het is de ontdekking van je eigen innerlijke licht. Self-Mastery is een levenslang proces waar je toegang krijgt tot je potentieel, je gaves, talenten en Roeping. Ascensie is het pad naar Self-Mastery het leven vanuit je Essentie.

REACH OUT TO US FOR A QUOTE

Some of Our Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sollicitudin ante nisl, non feugiat null fermentum lobortis. Aenean placerat ipsum ut velit elementum, in sodales tellus viverra. Phasellus vestibulum, ex non lobortis faucibus, odio nibh luctus massa, id volutpat risus nibh ac felis.

Lawns & Turf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

Trees & Hedges

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

Brick & Rockery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur fermentum lobortis. Aenean placerat vestibulum, ex non lobortis faucibus.

EXPLORE ALL OUR SERVICES