Chaos in het hoofd, het wordt tijd dat je dieper in je hart gaat zakken. Richt je niet op wat de buitenwereld gebeurd, de buitenwereld triggert wat er in je binnenwereld omgaat. Ga diep naar binnen, heel diep en kijk je angsten in de ogen aan. Angsten om genegeerd te worden, angst dat het leven je overkomt en je geen enkele keuze hebt, angst om liefdeloos achter gelaten te worden en het missen van innerlijke zekerheid en bescherming.

Het Kosmisch Bewustzijn opent je hart voor de “wonden” die je al vele levens met je meedraagt. Angst om voor gek versleten te worden, angst om je kracht te verliezen en angst om buiten de groep geplaatst te worden.

Al deze angsten hebben hetzelfde resultaat: het verhinderen van je groei op Aarde. Je angst verteld je dat er groeimogelijkheden zijn, dat je klaar bent om deze angels uit je onderbewustzijn te verwijderen en zo een geheel nieuwe leven te creëren.

Open je voor de oerkracht in jou, de waarheid en de stem van je Hogere Zelf die door je heen wil spreken. Alle filters, illusies mag je van je af laten glijden zodat de stem van je Hogere Zelf door je heen kan komen. Je Ego zet je vast in het leven wat je Wezen gekozen heeft.

Herinner je vrije wil, je keuze kracht en de besluitvorming hoe jij wilt dat het verhaal eindigt. Wie wil je zijn, welke toxische oude versies van jou zijn de afgelopen maanden voorbij gekomen. Elke toxische oude versie komt voorbij om afscheid van te nemen. Vind er niks van, die oude toxische versies van jou. Ze hebben je beschermd toen jij nog jezelf nog niet kon beschermen.

Gebruik je gedachtes, gevoelens en emoties als richtingaanwijzer waar jij het Universum en jezelf niet vertrouwd. Waar heb je weerstand tegen de natuurlijke stroming van het leven. Bescherming en veiligheid komt van binnen uit, vergeef jezelf waar je dit (al vele levens) buiten jezelf heb gelegd.

Ga in je eigen centrum staan, sta niet langer aan de zijlijn en constateer dat het leven aan je voorbijschiet.

Geef je over aan de levenskracht, de oerkracht in jou die naar voren wil komen. Zeg JA tegen het leven, zodat het leven je mee kan nemen in de stroming van bewustzijn en licht.

Laat de illusies één voor één aan je verschijnen. Alles wat niet langer meer dient mag losgelaten worden. Je bent in wezen een ‘Lichtzuil” Activeer je Gaves waarmee je naar de Aarde bent gekomen, ontken niet langer meer wat er in je leeft en naar boven wil komen.

Alle angsten die je in de ogen aankijkt en loslaat als misplaatste identificatie /personificatie. Je Goddelijke Essentie roept je ontwaak, herinner de intelligentie, je toegang tot het Onderbewustzijn en het onderscheidend vermogen wat waarheid is en wat niet. Blijf niet langer in rondjes lopen om je eigen As.

Open je OGEN, je HART, je weten, je sterke invoelend vermogen en tap in op vreugde, onvoorwaardelijke liefde en geef je over…

Over aan de daadkracht, de moed en het WETEN dat alles wat nu gepresenteerd wordt in je realiteit ‘een test is’ ga er niet mee in gevecht, biedt geen weerstand of ga er mee aan de haal.

Wees je bewust van de oude zekerheden die je gevangen houden in limitatie. Je scheppingskracht vergroot, de filters zijn er niet meer, het is nu volledig aan jou om jezelf te gaan zien zoals je bent, je waardevolle bijdrage, het besef dat alles al in jouw aanwezig is.

Herinner je Roeping op Aarde – Aarde is de bestemming voor dit leven, wijs deze keuze van je Wezen niet langer af en laat je Wortels diep in Moeder Aarde zakken.

Wacht niet tot het wonder voltrekt, wees bereid om zelf het Wonder te Zijn.

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl


 

Krijg je zelf geen grip op turbulente gevoelens ? Kun je een energie boost gebruiken? Wil je je spirituele groei versnellen? A.s. donderdag geef ik een speciale healing/activatie. In deze healing worden alle onbewuste programma’s gedelete, gecleared o.a.

❤️ ik heb geld nodig om te overleven

❤️ weerstand op dit leven op Aarde (twijfel over je bestaansrecht)

❤️ je vanuit je jeugd onveilig, onbeschermd en onzeker voelen

❤️ het ontbreken van connectie met je lichaam

❤️ over eten of (te weinig) eten om te overleven 

❤️ verlaten, eenzaamheid 

❤️ ontbreken van vertrouwen in het Universum en je potentieel

Na deze healing:

Sta je met twee benen in je eigen realiteit, ben je diep geworteld in Moeder Aarde en ervaar je dat de beveiliging en bescherming al in jouw aanwezig is. Upgrade je vertrouwen, je oerkracht en creatiekracht. Registreer nu voor deze healing