Super begaafd en geen klanten 😰

Het is de grootste pijn van mijn klanten, de Lichtwerkers, die niet kunnen doen wat hun hart ze in geeft. Niet naar voren durven stappen, en volmonding JA zeggen tegen je Roeping.

Alle lichtwerkers, healers, readers Miracle Workers hebben allemaal hetzelfde gemeen: Ze zijn onzeker, twijfelen over kunde en kennis, zijn verzorgend tot uitermate perfectionistisch, zijn creatief en hebben een eigen visie. Een eigen visie die zo krachtig is dat ze er zelf angstig van worden.

Dat kan ik toch niet zeggen, dat kan ik toch niet delen, dat kan ik toch niet doorgeven? Herken je dit patroon Femke? Het heen en weer geslinger van je hart dat roept en je innerlijke criticus die je tegen houdt. Sommige van mijn klanten hebben al 10 of soms 20 jaar een verlangen. Een verlangen om uit te breken, om de mogelijkheden van het leven te verkennen en JA te zeggen tegen overvloed.

Ze investeren in zichzelf en hun licht, er zijn wel veranderingen maar niet doorslaggevend. DE STAP is nog steeds niet gezet. Vertwijfelend en vol zelfschuld hou je je vast, waarom doe ik toch niet wat ik wil doen? Is de angst echt zo groot? Of is het je licht die zo groots is? Onbewust ben je gewaar welke impact jij kan geven aan de wereld, hoe je lichamen kunt aanzetten tot genezing, hoe je woorden en visie uitnodigen tot een ander perspectief. Wat doe je? Laat je het al stromen, volg je het pad van het licht al?

Of hou je je in, beknel je jezelf, verstop je jezelf en maak je je onzichtbaar. Onzichtbaar voor de wereld en onzichtbaar voor jezelf. Vast gezet in vertwijfeling! Breek uit, stap uit de cocon en herinner je ware ZIJN : een Spirit Being of Light .

Jij bent zo super begaafd Femke en hoe groter je kracht is, des te onzekerder je bent. EN je je afvraagt wat voor bijdrage jij voor de wereld bent, zak niet weg in drama – in wie zit er op mij te wachten? Zit jij wel op jezelf te wachten? Stap in je power! Cut the crap!

Vanochtend werd ik wakker nadat ik gisterenavond om 22:10 mijn intentie in de volle Maan had uitgesproken. Bevrijd mij van alles waar in ik mijzelf tegen houd mijn licht groots te schijnen. Bevrijd mij van de illusies van tekort, die een overvloedig leven in de weg staan. Maak me super bewust hoe ik mijn grootste kracht tegen mijzelf gebruik. Morgen als ik uit bed stap, ben ik die nieuwe perfecte DIVINE versie van mezelf, de Spiritueel Leider die ik werkelijk ben.

1 seconden na het ontwaken klikte het in: de energetische verslaving aan tekort. Als je je hele leven hebt geloofd dat je het niet goed doet, dan plaats je alle mogelijkheden buiten je realiteit De Universele waarheid = Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en dat is genoeg, dat is meer dan genoeg en dat is zelfs meer dan je nu kan erkennen.

Je SPIRIT BEING is overvloed = magisch = is precies goed zoals het is.

Zo lang je blijft geloven dat je meer moet doen, meer moet kunnen, meer moet leren, plaats je alles buiten handbereik. Alsof je door een glazen wand naar de overvloed en mogelijkheden voor je leven kijkt en er maar niet bij kunt komen.

De energetische verslaving zorgt ervoor dat je nooit echt tevreden kunt zijn, dat je dankbaarheid maar een deel kan voelen, omdat je altijd al weer zoekt naar meer, beter, perfecter. Het is de bron van de diepe ONVREDE in jou, de reden dat talenten niet zichtbaar zijn en jij blijft dolen in de kerkers van de donkere delen van jezelf.

BREEK HET TEKORT BEWUSTZIJN OPEN

Hou overvloed en mogelijkheden niet meer buiten je bereik, maak de reis naar binnen en ontdek hoe waardevol je bent Femke.

Het is tijd om groots te kiezen, om jezelf en je eigen WAARDE te erkennen, om uit je comfort te zone te stappen, je creatiekracht te claimen en in te zetten waar deze voor bedoeld is: DE CREATIE VAN JOUW HEMEL OP AARDE zodat jij het licht kunt zijn wie je werkelijk bent.

Klein kiezen houdt je vast in de realiteit van tekort, limitatie, schuld, perfectie, financiële struggles en is de reden dat klanten je niet kunnen vinden.

Je speelt een belangrijke rol in het Kosmisch Plan en deze boodschap is een herinnering dat je van grote waarde bent. Zoek niet meer naar de bevestiging en haal de waarde uit jezelf. De waarde is niet wie je bent, wat je doet, wat je gedaan hebt, de waarde is de erkenning van de Spirit Being die je werkelijk bent.

Dit is de nieuwe Reis van de Heldere Bron stap vandaag nog in en erken de grootsheid die je bent! We starten morgen… 15 oktober Channel Jezelf – Jij bent het Orakel www.dehelderebron.nl/channel-jezelf

registratie mogelijk tot 22 oktober 2019

 

Liefs Femke