Next level!  

 
Lieve brenger van licht! Ben je klaar voor de next level? Ben je klaar voor de volgende stap op je zielenpad? Wat steeds belangrijk voor je wordt is de vraag is dit in overeenstemming met mijn hoogste goed? Je hoogste goed, is alles wat in alignment is met je Zuivere Wezen. Je bent hier op Aarde om ervaringen te meesteren en om te zetten in licht.
 
Het transformeren van oude patronen is in werkelijkheid veel simpeler dan je denk! Je hoeft jezelf alleen maar af te vragen of het je verlicht of verzwaard.
 
Word ik blij van deze gedachten?
Word ik blij van deze situatie?
Word ik blij van deze keuzes?
Word ik blij…. Je snapt het al!
 
Het leren volgen van de lichte en blijde stroming van het leven. Impliceert dit dat er geen valkuilen, blokkades en lastige stukken zijn? Nee! Het is het bewustzijn dat je beseft dat je altijd een keuze hebt en altijd een keuze kan maken om weer volledige doorstroming te ervaren in je leven. Als iets niet zo doorstroomt zoals het zou kunnen doorstromen, stel vragen om in contact te komen met jouw innerlijke waarheid. Hoe wil deze stroming verder gaan en is het in overeenstemming met wie je werkelijk bent?
 
Het ontdekken wie je in werkelijkheid bent zonder alle beperkingen, limiteringen die in deze realiteit de boventoon voeren. Het kan een gehele uitdaging lijken, om er achter te komen wie je werkelijk bent. Je hebt je geïdentificeerd met de zwaarte van deze realiteit. De zware energieën die je wel kent onder de noemer angst, spijt, schuld, twijfel, boosheid & oordeel.
 
Bewustzijn is oordeelvrij, jij bent oordeel-vrij als je bewust wordt waar je jezelf in de gevangenis van kritiek, limitatie & oordeel hebt geplaatst. Deze illusie houdt je gevangen in het proces worden wie je werkelijk bent! De afsplitsing die je al je hele leven ervaren hebt en verkeerd geïnterpreteerd als: ‘ik functioneer niet’, ‘ik ben anders’, ‘ik ben fout’, ‘ik ben vreemd’.
 
Je bent inderdaad anders, jij bent een katalysator voor verandering. Ironisch niet? Dat wat je het meest schuwt, ben je. Jij bent verandering, je bent op Aarde om de ripple van verandering te ZIJN.
 
Je bent ook al perfect en alleen dat woord roept al zo veel gemengde emoties op. Je hebt aangenomen in deze realiteit dat je niet goed genoeg was, omdat dat hetgeen is wat gevierd wordt. In het licht worden niet je talenten gezet, want dan val je op, dan ben je anders. Het licht kan niet verdragen worden door Zielen die in het donker leven, het roept weerstand op en jij denkt: ik ben verkeerd. Jij bent licht en het is de next level die zich aandient. Het bewustzijn dat juist nu het moment is om naar voren te stappen, juist nu het moment is om je licht te gaan delen met de wereld en je te beseffen hoe het spel in elkaar zit.
 
Je hoeft niet langer bang te zijn voor je eigen licht, de ripple die jij creëert in de wereld, door jezelf te zijn. Door wat jij denkt, binnenkrijgt aan ideeën is je goddelijk in gegeven. Je connectie met de Bron (God) is velen malen sterker dan je tot nu toe bewust bent geweest.
 
Jij hebt in dit leven niemand nodig om te kunnen leven, dat wat jou voedt, leidt is al aanwezig, de connectie met de Bron. Het wordt tijd dat je je gaat verdiepen in de stem van het Universum. De innerlijke stem die je verteld wat zwaar of licht is voor jou. Zwaarte is niet in overeenstemming met jouw wezen! Alles wat licht is, is in overeenstemming met jouw Bron.
 
Het is tijd geworden dat je goed gaat luisteren naar de innerlijke signalen die je krijgt, deze zijn er…je drukt ze alleen weg vanuit de illusie: ‘hoor ik het goed’, ‘nee dit kan ik niet ontvangen’. Je houdt nog vast aan de illusie van vertrouwen! Het idee dat zelfvertrouwen gevoed, ontdekt en ontwikkeld moet worden. Vanuit de illusie dat je niet heel zou zijn en op Aarde zonder tools bent gekomen.
 
Jij, brenger van licht! Je bent op Aarde met je belangrijkste tool: je verbinding met de creator, GOD. Je hebt de afgelopen tijd boodschappen ontvangen, boodschappen met één kern. Het enige wat je nodig hebt is je verbinding met de Bron. That’s it! Luisteren naar de Bron en overeenkomstig handelen. DIT IS WAAR JE JE HELE LEVEN NAAR OP ZOEK BENT GEWEEST.
 
Er moet een hulplijn zijn, maar ik weet niet waar? Jouw hulplijn, zit binnen in jou. Je hulplijn gaat AAN als je een vraag stelt. Als jij luistert naar de signalen dan is alles er alle middelen die jij nodig hebt om deze creatie tot stand te brengen. Zo werkt het. Je hebt het al meerdere keren ervaren, de bevestiging dat alles al aanwezig is. Jij krijgt toegang tot alles als je vraagt, je bewustzijn opent voor de waarneming, ontvangt en tot actie over gaat ALS dat wordt gevraagd.
 
Stop met zoeken buiten jezelf, stop met zoeken naar antwoorden, keer naar binnen en ontvang…
 
Word stil en ontvang…
 
Leef zonder schuldgevoel!
Leef zonder je te verontschuldigen.
 
Verontschuldig je niet langer voor wie je bent.
 
Kies voor het leven van jouw leven vanuit afstemming wie jij werkelijk bent en laat alle leugens los waarvan jij ooit dacht dat jij het was.
 
Dit is je doel op Aarde, jezelf bevrijden van alle leugens en onwaarheden. Wat hiervoor in de plaats komt is het ervaren van plezier, richting, innerlijke rust en vrijheid.
 
Luister naar de stem van de Creator en vind jezelf in heelheid terug.
 
Fijne valentijnsdag 💗!
 
Wees dankbaar voor jij bent, je bent een prachtige diamant 💎
 
Liefs Femke 🕊
 
www.dehelderebron.nl 💎