2 februari 2019
BERICHT AFKOMSTIG UIT HET LICHT
Lichtbrengers & Lichtwerkers:
 
Het wordt tijd om nieuwe stappen te gaan zetten. De afgelopen jaren heb je zo veel voorbereidend werk gedaan. Ook in gebieden wat niet direct met lichtwerk te maken heeft. Laat de illusie los dat je alleen via reading, healing en coaching je licht kunt verspreiden.
 
Licht & bewustzijn is overal nodig, echt overal! Ook jou licht is overal nodig en het bewustzijn nog meer. Het bewustzijn van wie jij in werkelijkheid bent en dat zijn niet je limiterende gedachten, gevoelens en emoties. Jij bent een puur en zuiver spiritueel wezen met een roeping op Aarde. Je wordt je hele leven al geroepen om je visie en je licht te delen ook al was je hier niet bewust van.
 
Jij bent dit hele leven al gewend aan wie jij bent en hoe je denkt, hier wordt niet de lagere energie “denken” mee bedoeld. Hier wordt mee bedoeld hoe jij omgaat met uitdagingen op je pad. Hoe jij andere mensen en situaties observeert en welke oplossingen je doorkrijgt voor anderen. Dit is vaak in één oog opslag al gebeurd. Jij krijgt razendsnel informatie binnen vanuit je helder weten ook al ben je daar nog niet bewust van, jij bent immers gewend aan jezelf en je gedachten. Hiermee bevat je nog maar een klein deel van het Briljant dat je werkelijk bent, de vaak nog ruwe diamant, die kleine delen laat schitteren en ZIEN aan de wereld.
 
Lang heb je je verscholen en verdekt omdat je het gevoel en idee had de wereld is niet veilig. In bepaalde mate was dit ook zo, jij kon nog niet delen wat er in jouw groeide. Je had het draagvlak nog niet. Nu jij kunt onderscheiden of in ieder geval de bewuste keuze maken om te gaan leren onderscheiden welke energie is van mij en welke niet opent er zich een nieuwe wereld.
 
De projecties die je waarneemt van anderen zijn gebaseerd op hun eigen onzekerheid en beperkende overtuigingen. Dit jaar mag je de omslag gaan maken, de keuze om je focus niet meer buiten je om te leggen. De focus mag naar binnen zijn, wie ben ik, wat houdt me bezig, waar beperk ik mezelf en hoe kan ik meer groeien. De antwoorden in de vorm van waarnemingen ontvang je als je innerlijke vragen gaat stellen. Als jij je dingen af gaat vragen in plaats van leven op de automatische piloot.
 
Het leven op Aarde overkomt je niet, het is geen aaneenschakeling van gebeurtenissen waar je geen grip op hebt. Jij bent de schepper van je leven; de creator. Je gevoelens, gedachtes en emoties zijn de poppen op het toneel. Wat je zag en soms nog ziet is een tragedie in plaats van een blijspel. Als jij de keuze maakt om vanuit je gave te gaan leven, vanuit de lichte energie en de waarneming, dan zal je leven in een blijspel veranderen.
 
Lang heb je de hinder ervaren van je hooggevoeligheid, je waarnemingsvermogen, je anders-zijn en heb je je niet begrepen gevoeld. Nu is het tijd om dit achter je te gaan laten en het Universum het seintje te geven IK BEN ER KLAAR VOOR, geef mij die informatie, de tools die mijn leven van een tragedie naar een blijspel veranderen.
 
De komende tijd mag je het idee, de illusie achter je laten dat je het hier op Aarde alleen MOET doen. Ga om hulp te vragen, ga samenwerken met anderen en vraag elke dag om begeleiding vanuit het Universum. Je bent omringd door vele lichtwezens en ze zijn er voor jou. Je wezen heeft bij incarnatie dit talent uitgekozen, welke je ook zorgvuldig hebt ontwikkeld vele levens lang. Jij weet intuïtief welke wezens contact met je zoeken, je voelt je hele leven al aangetrokken tot het contact met de bovenwereld.
 
De belangrijkste boodschap voor jou is: je hoeft het niet alleen te doen. Als je hiervoor blijft kiezen is het een keuze welke een tragedie blijft uitvoeren.
 
Alle lichtwerkers en lichtbrengers ontvangen innerlijke roepen om op te gaan staan. Om te gaan leiden i.p.v. lijden. Iedere lichtbrenger is op zijn eigen pad en proces. De oproep is hetzelfde. Ga staan, ga verder en neem de bewuste leiding over je leven. Je creëert en schept met je gedachten. Verspil geen tijd en energie meer om andere mensen te willen redden, om ze met de vele moeite en energie wakker te schudden.
 
Deze handelingen komen vanuit een eigen sabotage stuk, de angst om je eigen aandeel te bekijken in je creatie op Aarde. De illusie van polariteit is nog actief. Jij geloofd dat de wereld goed of slecht is en dat ook jij en anderen het goed of slecht kunnen doen. Wat als er geen goed of slecht bestaat en het slechts keuzes zijn niet meer creëren maar je leven op aarde stagneren.
 
Hoe zou je realiteit veranderen als jij niet langer geloofd dat de keuzes die je maakt goed of fout zijn. Hoe veel delen van je leven heb je gestagneerd en jezelf bezig gehouden met deze innerlijke vraag. Deze innerlijke vraagstelling geeft geen juist antwoord. Goed of slecht bestaat niet, het zorgt ervoor dat je jezelf afsnijdt van je innerlijke bron. Je dekt je waarnemingsvermogen, je helder weten af. En hier heb je meteen het antwoord. Het leven in de illusie van de polariteit heeft ook lang voor je gewerkt. Om al die informatie die jij binnen kreeg, welke door je lichaam heen kwam en jij geen raad mee wist.
 
Afdekken was veilig en nu ben je volledig klaar om deze Bron weer te openen. Zeg gewoon ja, Universum ik en klaar voor de volgende stap. Ik open mijn innerlijke Bron en verwelkom de informatie die klaar staat. Het openen van je innerlijke Bron geeft je toegang tot nieuwe ideeën en actiestappen.
 
Dankbaar voor deze boodschap en jij die deze leest. Delen mag, graag zelfs zo verspreid het licht zich op een natuurlijke manier.
 
Liefs Femke
 
www.dehelderebron.nl 💎🧜‍♀️