CHANNELING
Je innerlijk kind komt naar voren. Ik ben niet goed genoeg, oude herinneringen en pijnen van vroeger komen naar boven. Alles wat in je jeugd gebeurd is. Het gevoel van onveiligheid, niet weten waar je aan toe bent en constante emotionele veranderingen. Herinner wie je in werkelijkheid bent. Het kind van licht, de lichtbrenger op deze aarde. Je bent klaar om dieper te transformeren en verder te gaan dan waar je eerder gestopt bent. Je bent bang, angstig dat je het niet aan kunt, je houdt jezelf vast in blokkerende processen. Je roept oude herinneringen op en dit gaat allemaal op een niet zo lieve en verzorgende manier. Wees je eigen moeder en vader en stel jezelf gerust, je bent veilig, je bent goed genoeg, je bent perfect. Je leven staat voor je en wat kies je? Om vanuit de innerlijke kind pijn deze te betreden? Je denkt dat je vleugels klein zijn, echter zijn deze groot genoeg om je door het leven heen te vliegen. De onrust om je heen was niet jouw onrust en het wordt tijd dat je dat gaat zien.
 
Hoe je je jeugd ook ervaren hebt, het is tijd om de innerlijke leugens uit die tijd los te laten. Je bent veilig, je kunt vertrouwen op je eigen ingevingen en je hebt alles volledig in de hand als je bereid bent om de controle los te laten.
 
Het pad kan zich niet ontvouwen voor je als jij deze wilt blijven sturen. Verander van richting en laat het ontvouwen. Je krijgt continu signalen dat je op de juiste weg bent. Laat emoties, het negatieve spiraal in je leven je niet meer afleiden van wat jij te doen hebt. Hou je energetisch veld zuiver, hou je intenties zuiver en bevuil ze niet met angst van leugens.
 
Het is tijd om te groeien, jezelf niet meer klein te houden en te verstoppen dit heb je lang genoeg gedaan. Je bent groter gegroeid dan dat je je klein kunt maken. Klein maken kost je energie en roept andere angsten op. Kies voor het openen en ontdek direct te verlichting.
Je maakt jezelf wijs dat je niet weet welke richting je op mag gaan. Je weet dat het een innerlijke stap en keuze is, no more bullshit in my life…Geen bullshit meer, maar groeien en bloeien.
 
Je geloofd niet meer in de leugens van angst, van controle, van perfectie, van falen. Het is niet het donker wat je beangstigd maar het licht. Het licht van je wezen, je ziel. Het licht van je potentieel.
 
Het openen van je potentieel gaat stapsgewijs en is niet lineair en logisch. Elke stap ook al lijkt deze uit de richting is een stap die een bijdrage is. Stop met zwart-weit denken ik doe het wel of niet goed. Stop met jezelf afscheiden van je innerlijke kern, wijsheid en weten. Elke keer dat je jezelf de leugen verteld: ik weet net niet. Je drukt je bron weg, je innerlijke stem. Je weet het wel. Geef jezelf toegang tot de nieuwe stroom informatie. Luister naar het gefluister van je innerlijke stem, deze weet wat de volgende stap is. Welke keuzes je kan maken?
 
En dat is niet leven vanuit angst, tekort en limieten. Jij bent op Aarde om plezier te voelen, plezier te ontdekken en een het plezier te vermeerderen. Plezier is het licht in het donker, de vooruitgaande stroming. Als je je hart volgt en alles doet wat je plezier oplevert dan kun je geen verkeerde keuze maken, dan kun je niet falen, dan kun je iets niet verkeerd doen.
 
Leef in het huidige moment, vermijd je gedachten die je naar het verleden of de toekomst brengen. Het is de bedoeling dat je gaat kiezen voor het leven van je mogelijkheden en geen enkele mogelijkheid meer afdekt. Dat je volledig openstaat voor je innerlijke leiding hoe spannend de volgende stap ook is, het is de volgende stap op je levenspad. Soms moet je alle zekerheden loslaten om in onzekerheid de nieuwe zekerheid te ontdekken.
 
Maak elke dag tijd vrij om stil te worden in jezelf, om de antwoorden te laten komen en stromen. Geef geen aandacht aan angst, twijfel en beperking omdat deze er voor zorgen dat je niet kunt verder groeien. Het is de stop op de klok, je hebt genoeg tijd gegeven aan het voeden van je angsten. Wat heeft het je opgeleverd? Juist…
Het Universum staat voor je klaar, deuren staan op een kier en gaan open als jij zegt, ik ga door deze deur heen. Informatie zal komen en stromen. Vertrouw op de nieuwe stroming die klaar staat ook als het even ongemakkelijk is.
Zeg: “Ik open mij voor het licht, het weten, de wijsheid en Ja Universum ik ben klaar voor de volgende stap op mijn lichtpad” Geef mij alles duidelijk en helder door ik hou mijn kanaal open.
 
Herkenbaar? Delen mag 🙏er zijn meer mensen op zoek naar hun Bron. 💎
 
Liefs Femke
www.dehelderebron.nl