Herken je dat wiebelende en knagende gevoel. Je wilt het anders doen dan je opvoeders, dan je tijdgenoten, dan je buurvrouw. Je hebt een eigen missie en visie en steeds vaker komt deze naar de oppervlakte gedreven. Je overziet hoe je leven, de wereld en situaties in elkaar steken. Je weet ergens hoe het anders moet, al lijkt het in gang zetten soms nog zo onbereikbaar en ver weg.

Zeker als dagelijkse futiliteiten je weer afleiden van je goede gevoel over jezelf. Houdt het dan nooit eens op? Zien ze dan niet wat ze aan het doen zijn? Dit soort vlagen van een open bewustzijn ‘overkomt’ je steeds vaker. Het geeft zo’n fijn gevoel om het overzicht te hebben.

Laat je niet verleiden door oude denkpatronen, blijft aandacht steken in het verhogen van je bewustzijn en je eigen realiteit creëren. Je leven vormgeven zoals jij het voor ogen hebt en zoals dit werkt voor jou! Door zelf keuzes te maken die anderen niet maken inspireer je mensen. Dit wordt niet altijd meteen gezien, ga dus door in VERTROUWEN op je eigen weg. Dit is je levensdoel je leven vormgeven en anderen hiermee inspireren het anders te doen en van de gebaande paden af te wijken.

Herkenbaar? Like en deel 💎 er zijn meer mensen op zoek naar hun essentie, hun bron, wie ze werkelijk zijn.

Liefs Femke
www.dehelderebron.nl 💎