De magische boodschap is bekend… veel plezier met lezen!
🧚‍♂️📢💎🙏

Kaart 1 Verander je dieet…
De elfen nodigen je uit om je leven drastisch te veranderen, om te ontwaken wakker te worden en te beseffen dat er nog delen zijn waar je ‘slaapt’. Je bewustzijn roept, de elfen kriebelen aan je tenen WORD WAKKER je negeert de signalen van je lichaam, je bewustzijn en de lichtwezens. Enerzijds wil je wakker worden, wil je bewust leven en als er een uitdaging is een hobbel, een uitnodiging om een verandering door te voeren dan loop je er voor weg. Realiseer je dat weglopen in deze eigenlijk betekend weglopen uit je leven. Als je het ‘hoe’ nog niet hebt uitgevogeld, hoe verander ik mijn leven dan is je meer af te gaan vragen in plaats van de regels, de veronderstellingen van de maatschappij over te nemen. Weet je waarom je wilt slapen omdat je jezelf niet veilig acht in je eigen lichaam, in je eigen leven en je vergeten bent dat jij zo’n goed contact hebt met het Universum, de spirit guides, de engelen, de lichtwezens, met je eigen innerlijke leiding. Word wakker en besef dat er niets of niemand leiding over jou heeft mits je deze uit handen geeft.

🧚‍♂️📢💎🙏 Doe je al mee met de lichtwezen challenge? Herschrijf je leven met Engelen en of andere lichtwezens? We zijn al begonnen met het voorwerk…kom gratis binnen in de besloten groep en bekijk de eerste 2 video’s …Schrijf je in via deze link, je wordt vanzelf doorgestuurd: http://eepurl.com/dzuS6P 🧚‍♂️📢💎🙏

Kaart 2 oefenen, oefenen & oefenen
De elfen laten je weten dat je een heel goede innerlijke leiding hebt echter ben je dit vergeten. Het is een kwestie van herinneren hoe je dit in vele eerdere levens leefde. Het is belangrijk om te beseffen dat je innerlijke leiding (je weten, je voelen, je zien, je horen: je gave) je belangrijkste tools zijn om je leven te leven hoe jij het wilt. Een groot deel van je leven heb je geleefd vanuit je gedachten, niet vanuit je hart. Je gedachten hebben je alle pijn, alle angst, paniek, twijfel, schuld en oordeel aangetrokken. Wanneer je leeft van uit je hart is er de innerlijke vrijheid, de zingeving, het plezier, de rust. De uitnodiging is om door te zetten in de shift van denken naar hart en te herinneren hoe je dit eerder deed. Al is het “doen” er van misleidend en wekt de illusie dat je iets moet doen, terwijl de sleutel is erkennen dat het in jou aanwezig is. GEEF NIET OP, GEEF NOOIT OP nu niet en later niet, het pad van ascensie en verlichting kent vele uitdagingen en bij elk punt waar jij op wilt geven en eigenlijk niet door wilt zetten aan de andere kant is daar de overvloed te vinden. Hetgeen je naar ‘op zoek’ ben, hetgeen je wenst en wilt. Shift van denken naar hart, dit is de wens van je ziel, je wezen, je spirit.

WIL JE EEN PERSOONLIJKE READING ONTVANGEN? info@dehelderebron.nl

Kaart 3 nieuwe carrière!
Wat een waanzinnige afbeelding. De uitnodiging om te werken met het licht, in het licht en het licht te zijn. Het voorbeeld te zijn waar andere naar op zoek zijn. Dit is geen beter weten, geen beter voor doen, geen masker, geen moeten geen doen, maar de uitnodiging om jezelf te zijn! Jij hebt ook elfen energie in je wezen, de leider, degene die voorop gaat. Het kan angstig zijn om een eerste stap te zetten, echter verteld de angst je…de illusie dat jij deze groei niet door kan maken. Koop je het verhaal van de angst of keer je jezelf n🧚‍♂️📢💎🙏aar het licht, de waarheid voor jou. Jij hoeft alleen maar het voorbeeld te zijn, door jezelf te zijn. Je reis wie ben ik is één van de belangrijkste, op deze ontdekkingstocht leer je zo veel over jezelf en hoe het universum werkt. Nodig eens wat vaker elfen of andere lichtwezens uit. Ze zijn er om je te begeleiden in de waarneming vanuit het hogere perspectief. Als jij de mogelijkheden niet ziet voor jou, vraag de lichtwezens je deze te vertellen. Volg het licht, wees het licht, schijn je licht! Dit is je Aardse werk en deze ‘taak” mag je op je eigen manier invullen, waar jij het meeste plezier van krijgt. Neem dit niet te licht op, zo van ik schuif het wel weg…deze ingevingen komen niet uit de lucht, het is je wezen, je ziel je spirit dit je aanstuurt>>>NU IS DE TIJD voor het leven van je licht.

Fijne magische dag vandaag!